MissKit
Επιφανές μέλος
Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!!
Είμαστε χαριτωμένες πάντως, Ζωή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχα....
Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά?
Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι!
Αργείς...
Χαρακτηριστικά...
Είστε... Αλλά δεν είστε όπως στην εικόνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Καλέ, τι ωραία σκουλαρίκια που έχουμε!!
Θα καταρεύσω!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Τι να πείτε καημένες;;
MissKit
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Καημένη.. εε .. καημένος! Είσαι και φαίνεσαι. Αμέ.
Έτσι... Μ' αρέσουν οι προσωπικές επιθέσεις και τα επιχειρήματα νηπιαγωγείου όταν δεν έχουμε τι να πούμε...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Πρόσεχε μην πέσεις μέσα!Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου...
Μάνα είναι μόνο μία και ο μπακλαβάς γωνία!Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε...
Μας λέγατε και μάλιστα μας λέγατε και άλλα πράγματα!Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!!
Πάλι τα κατάφερα?Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι...
Έχω αλλεργία στα γατάκια - γατάκι!Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια...
Εμ φυσικά - τα κόκκαλα τι να πιάσουν στο εμπόριοΔεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα...
Ναι γιατί σου αρέσουν τα σκουλαρίκια μας!Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία...
Τα θέλει ο πισινούλης σου!Δεν απαντάτε ε;
Τι να πείτε καημένες;;
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Είδα ότι ο tsarachaf απαντά στις σκέψεις και μπήκα.Εσένα ποιος σε φώναξε;
Ανοίξαμε παρτίδες με τη νίνα;
Ειδικά από αυτά θα πάρουμε μαστερ με το πύργο του παιδαγωγικού σε απόσταση αναπνοήςΈτσι... Μ' αρέσουν οι προσωπικές επιθέσεις και τα επιχειρήματα νηπιαγωγείου όταν δεν έχουμε τι να πούμε...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μάνα είναι μόνο μία και ο μπακλαβάς γωνία!
Ok, αλλά αυτό δεν κολλάει...
Μας λέγατε και μάλιστα μας λέγατε και άλλα πράγματα!
Τι άλλα σας έλεγα;;
Πάλι τα κατάφερα?
My best friend ladies and gentlemen!!
Έχω αλλεργία στα γατάκια - γατάκι!
It sucks being allergic to yourself, huh?
Εμ φυσικά - τα κόκκαλα τι να πιάσουν στο εμπόριο
Τα θέλει ο πισινούλης σου!
Πάντα ήμουν μαζόχα...
Καληνύχτα, Ζωή!!
MissKit
Επιφανές μέλος
Τι υπαινίσσεσαι ακριβώς, αγαπητέ;Ειδικά από αυτά θα πάρουμε μαστερ με το πύργο του παιδαγωγικού σε απόσταση αναπνοής
Μπουλντόζες και αγελάδες.Τι άλλα σας έλεγα;;
Καλημέρα ζωή ήταν. Αστειάκια!Καληνύχτα, Ζωή!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Μπουλντόζες και αγελάδες.
Ax, θα με στείλεις στα λογκς...
Ι rest my case... Να με πεθάνετε θέλετε...
Καλημέρα ζωή ήταν. Αστειάκια!
Το χιούμορ σου ώρες ώρες έχει σοβαρά προβλήματα...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος
ξέχασα να με ξυπνήσω...
σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσω!!...
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ βαχ
Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα
Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό.
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
Διακοπές ήμουν!! Θα ξαναφυγω ομως
υγ.Αμέσως απάντησα,είδες;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Άχου σεΔιακοπές ήμουν!! Θα ξαναφυγω ομως
υγ.Αμέσως απάντησα,είδες;
Με την επιστροφή και των δυο σας, είμαι πολύ χαρούμενος
Κρίμα που θα μας ξαναφύγεις
Είδα, είδα
lucky sunray
Πολύ δραστήριο μέλος
Άχου σε
Με την επιστροφή και των δυο σας, είμαι πολύ χαρούμενος
Κρίμα που θα μας ξαναφύγεις
Είδα, είδα
Τα παραπονα στην κ.Διαμαντοπουλου,εγω δεν φταιω!
υγ jj πως πηγες τελικα στη βαθμολογια ;
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ποια απ' όλες;υγ jj πως πηγες τελικα στη βαθμολογια ;
Το πήρα το proficiency, με τελική βαθμολογία "Pass" και 19 11/13 Γ.Μ.Ο. β' γυμνασίου
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Εσύ, τι νέα;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.