jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:35 Ο jj! έγραψε: #32.641 01-09-11 22:35 Αχ βαχ Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:40 Η Eileen έγραψε: #32.642 01-09-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αχ βαχ Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Click για ανάπτυξη... Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:43 Ο jj! έγραψε: #32.643 01-09-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:44 Ο Boom έγραψε: #32.644 02-09-11 01:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:48 Η Chiyo έγραψε: #32.645 02-09-11 01:48 τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ βαχ Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:40 Η Eileen έγραψε: #32.642 01-09-11 22:40 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αχ βαχ Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Click για ανάπτυξη... Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:43 Ο jj! έγραψε: #32.643 01-09-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:44 Ο Boom έγραψε: #32.644 02-09-11 01:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:48 Η Chiyo έγραψε: #32.645 02-09-11 01:48 τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Αχ βαχ Λίγο καιρό έχει που απενεργοποίησε η Βικ-Βικ το λογαριασμό της. Όλα έχουν αλλάξει Μας λείπεις vik-vikούλα Επίσης, η lucky sunray έχει να μπει καιρό. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Click για ανάπτυξη... Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:43 Ο jj! έγραψε: #32.643 01-09-11 22:43 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:44 Ο Boom έγραψε: #32.644 02-09-11 01:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:48 Η Chiyo έγραψε: #32.645 02-09-11 01:48 τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Έχω την αίσθηση jj ότι η αγαπημένη μας Λοβ θα ενεργοποιήσει πάλι κάποια στιγμή το λογαριασμό της! Αν μας διαβάζεις, σε περιμένουμε! Click για ανάπτυξη... Μακάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:44 Ο Boom έγραψε: #32.644 02-09-11 01:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:48 Η Chiyo έγραψε: #32.645 02-09-11 01:48 τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:48 Η Chiyo έγραψε: #32.645 02-09-11 01:48 τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι βαρεμάρα σήμερα. :/ λέω να κάνω e-student έτσι επειδή μου 'ρθε τώρα. είναι καλό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:53 Ο Boom έγραψε: #32.646 02-09-11 01:53 Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 08:35 Η venividivici: #32.647 04-09-11 08:35 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:07 Η MissKit έγραψε: #32.648 04-09-11 10:07 Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:21 Η Chiyo έγραψε: #32.649 04-09-11 17:21 καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλέ, η μισσκιτ! long time no see ^_^ καλησπέρα πώς πάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:59 Η MissKit έγραψε: #32.650 04-09-11 17:59 Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Τσίγιο! Καλά, διαβάζω, προσπαθώ τουλάχιστον. Εσύ; Πώς πάει το ταξί; Αλλά πολύυυυ later edit: Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Είδες εκμετάλλευση? Όταν ξεμένει από αγελάδες με θυμάται! Εμείς φταίμε που σου δώσαμε απλόχερα την φιλία μας! Να πάμε στο Κουβεντούλα γτ είμαστε οφ?? Click για ανάπτυξη... Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Αρχική Δημοσίευση από Econ: Τστστ διαιτες και βλακείες..Να κάνουν όσοι χρειάζονται(όπως εγώ) και όχι εσείς.:nono: Click για ανάπτυξη... Εσένα ποιος σε φώναξε; Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:15 Η Eileen έγραψε: #32.651 05-09-11 01:15 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Όχι, δεν σας λέγαμε εκσκαφέα!!(Για χιλιοστή φορά) Αν παρακολουθούσατε την συζήτηση και δεν χαζεύατε αλλού, θα καταλαβαίνατε τι είχα πει... Και FYI, ανέκαθεν ενδιαφερόμασταν :pff: Click για ανάπτυξη... Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Μα είστε ήδη κορμάρες και θεές... Δεν σας ζηλεύω, αντιθέτως προσπαθώ να σας απαλλάξω από ανούσιο κόπο... Click για ανάπτυξη... Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Ξέρετε σε ποιο τμήμα είμαστε... Click για ανάπτυξη... Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Νομίζω έχω ήδη απαντήσει και σε αυτό πρακτικά... Κι αντί να φωνάζετε για εκμετάλλευση θα έπρεπε να χαίρεστε που με έχετε φίλο και σας προσέχω έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Υγ. Πόσο μου αρέσει όταν μου κάνετε combo επίθεση... Click για ανάπτυξη... Ανώμαλο είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:19 Η MissKit έγραψε: #32.652 05-09-11 01:19 Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μας μιλάει άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:21 Η Eileen έγραψε: #32.653 05-09-11 01:21 Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Η MissKit έγραψε: #32.654 05-09-11 01:22 Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Η Eileen έγραψε: #32.655 05-09-11 01:27 Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι! Μόνο για αυτό είμαστε καλές!! Απορώ πως ο Φόκος αφήνει τον Ακριβό να διεκδικεί έτσι την θέση του υπερτελειότατου τρολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:29 Η MissKit έγραψε: #32.656 05-09-11 01:29 Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Φόκος είναι μοναδικός. Δεν έχει να φοβάται τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:32 Η Eileen έγραψε: #32.657 05-09-11 01:32 Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέτοιο παίνεμα - ούτε προξενιό να του κάναμε! Φόκεεεεεε σε παντρεύουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:37 Η MissKit έγραψε: #32.658 05-09-11 01:37 Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαστε και πάλι σε λάθος τόπικ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:38 Ο tsarachaf: #32.659 05-09-11 01:38 Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1631 1632 1633 1634 1635 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1633 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επειδή σας άφησα πολύ ελεύθερες και άρχισε η ασυδοσία, θα σπάω την(όλιγολεπτη μεν, βαθιά δε) σιωπή μου... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Είδα. Δεν το περίμενα ποτέ από εσένα, Τόμας, να το ξέρεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω, που σας νοιάζομαι ρε... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Μετά από αυτό σιγουρεύτηκα. Πες αλήθεια, τι χάρη θες; Click για ανάπτυξη... Δε θέλω χάρη... Όταν θέλω θα σε ενημερώσω... Και ξέρεις ότι δεν γλείφω για να μου κάνουν χάρες... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Μας λέγατε - όλα τα άλλα είναι περιττά! Ναι, σιγά το ενδιαφέρον! Click για ανάπτυξη... Δεν σας λέγαμε... Σιγά το ενδιαφέρον;; Θέλετε μήπως να γίνω αδιάφορος;; Να σας δω τότε κυρίες μου!! Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. γιατί η αγελάδα δεν κάνει να είναι κουρασμένη ε? Click για ανάπτυξη... Θα με κάνεις να κοπανιέμαι πάλι... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρουμε! Είστε από τη λάθος πλευρά της Εγνατίας! και μτ λέτε εμάς ζώα! Click για ανάπτυξη... Αχ, είστε που είστε από κάτω... Μην αρχίζετε... Άντε ακόμα δεν μπήκατε μάθατε και τις πλευρές... Γατάκια... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι.. μας προσέχεις για να μας κάνει θρεφτάρια! Click για ανάπτυξη... Δεν θα σας κάνω τίποτα... Αλλά δεν θα σας αφήσω να γίνεται ένα μάτσο κόκκαλα... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ανώμαλο είσαι? Click για ανάπτυξη... Θέλει κι ερώτημα; Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Δε μας μιλάει άλλο. Click για ανάπτυξη... Το προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να σας κρατήσω και κακία... Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ναι - επειδή είναι ένα ασύστολο τρολ! Ικανό τον έχω να απαντήσει στις σκέψεις! Click για ανάπτυξη... Εεεεε... Όχι και ασύστολο τρολλ... Σε παρακαλώ... Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Ή απλώς μας αποφεύγει, γιατί καταλάβαμε το απαίσιο σχέδιό του. Να μας σφάξεις θέλεις απαίσιε, παραδέξου το. Click για ανάπτυξη... Αρχίζω να το θέλω, μ' αυτά που μου λέτε... Υγ. Όχι ρε, για να δείτε τι μου κάνετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:39 Η Eileen έγραψε: #32.660 05-09-11 01:39 Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχαχαχα.... Ο άλλος απαντάει στις σκέψεις τελικά? Aαααα... τώρα το είδα το σεντόνι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.