Καλώς την, καλημέρα σέξυ, το πωπουδάκι πολλύ μου αρέσει λέμε![]()
Χαίρομαι, γιατί εμένα αρχικά με ξένιζε!!!

Μου φαινόταν κάπως πολύ προκλητικό, ... δεν ξέρω!

Εσύ καλά;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Καλημέρα κούκλα, πώς κοιμηθήκαμε; καλά; περίεργα όνειρα είδαμε; μήπως σεξουαλικά;![]()
Καλημέρα mania μου! Καλά κοιμήθηκα αλλά δεν έφτασε ο ύπνος! Ούτε κανένα όνειρο είδα, έχω καιρό να δω!

Καλημέρα Palladin!

mania
Επιφανές μέλος

Καλημέρα mania μου! Καλά κοιμήθηκα αλλά δεν έφτασε ο ύπνος! Ούτε κανένα όνειρο είδα, έχω καιρό να δω!
Καλημέρα Palladin!Καλημέρα cibyllian!
![]()
Χαμένη και απο τις 2 μεριές δηλαδή;

mania
Επιφανές μέλος

χαχα, κουρασμένη ήμουν, αλλά όχι για τον λόγο που σκέφτεσαι![]()
Πίστεψε με δεν έχεις τόσο πρόστυχο μυαλό όσο το δικό μου για να φανταστείς τι σκέυτομαι

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Χαμένη και απο τις 2 μεριές δηλαδή;θές τα χάπια της δυσκοιλιώτητας μου; τα έχω ακόμα, τότε να δείς σέξυ όνειρα
![]()
Χαχαχαχα!!!! Άμα έχει τις ίδιες επιπτώσεις με εσένα δεν νομίζω να το προτιμήσω!!!

mania
Επιφανές μέλος

Χαχαχαχα!!!! Άμα έχει τις ίδιες επιπτώσεις με εσένα δεν νομίζω να το προτιμήσω!!!![]()
Γιατί; ξεθυμένεις απο όλες τις απόψεις

Βλέπω στο πρόστυχο μυαλό μου όλοι συμφωνήτε

Καλά μια χαρά δεν με βλέπεις πάρε φώτο μου απο τις τελευταίες μου εγώ είμαι η αριστερή
![]()
Αχ

Καλημέρα Palladin!Καλημέρα cibyllian!
![]()
Καλημέρα Κέλυ!!!!

mania
Επιφανές μέλος

Αχ.... προς στιγμή νόμιζα ότι έγινες κι εσύ ξανθιά!!!!!
![]()
Είπα ότι είμαι πρόστυχο μυαλό, όχι ότι δεν έχω μυαλό;

Είπα ότι είμαι πρόστυχο μυαλό, όχι ότι δεν έχω μυαλό;![]()
Γιατί μάνια μου, οι ξανθές είναι χαζές;;;

mania
Επιφανές μέλος

Γιατί μάνια μου, οι ξανθές είναι χαζές;;;..... Αυτά λέτε εσείς οι μελαχροινές;;;
![]()
Μέχρι και η διαφήμηση το λέει" μια ξανθιά είναι ανέκδοτο, δύο είναι φαντασίωση" πρως το παρώς είσαι μόνη να υποθέσω;

mania
Επιφανές μέλος

Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα μιας ξανθιάς;
Από μοναξιά.
Γιατί είναι χρήσιμο να έχεις πάντα μια ξανθιά στο αυτοκίνητο;
Για να παρκάρεις νόμιμα στις θέσεις αναπήρων.
Γιατί μια ξανθία δεν μπορεί να γράψει τον αριθμό 11;
Δεν ξέρει ποιος άσσος μπαίνει πρώτος.
Γιατί οι ξανθιές έχουν οργασμούς;
Για να θυμούνται ότι τελειώνουν.
Γιατί οι ξανθιές γεννούν το πολύ 6 παιδιά;
Έχουν ακούσει ότι το 1 στα 6 παιδιά που γεννιούνται είναι Κινέζος../.
Γιατί οι ξανθιές γράφουν τα αρχικά ΠΒΔ στα παπούτσια τους;
Για να θυμούνται ότι Βάζουν Πρώτα τα δάχτυλα.
Γιατί οι ξανθιές δεν μιλάνε όταν κάνουν sex;
Τους έχει πει η μαμά τους να μην μιλάνε με ξένους.
Γιατί οι ξανθιές δεν μπορούν να γράψουν ετικέτες στα μουκάλια των ποτών;
Γιατί δεν μπορούν να βάλουν το μπουκάλι στην γραφομηχανή.
Γιατί οι ξανθιές δεν μπορούν να φτιάξουν παγάκια;
Δεν ξέρουν τη συνταγή.
Γιατί οι ξανθιές δεν πάνε μόνες τους στο ασανσέρ;
Γιατί δεν ξέρουν το δρομολόγιο.
Γιατί οι ξανθιές δεν πετυχαίνουν σαν πουτάνες;
Γιατί οι άλλες πληρώνονται.
Γιατί οι ξανθιές δουλεύουν 7 μέρες την εβδομάδα;
Για να μην χρειάζονται επανεκπαίδευση κάθε Δευτέρα.
Πιστέυω να με αγαπάς το ίδιο με πρίν

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Κρίμα τα ερωτικά όνειρα φέρνουν καλή διάθεση το πρωί![]()
Εκτός αν κόβονται πάνω που πάνε να γίνουν ενδιαφέροντα.

Καλημέρααααααα!!!

mania
Επιφανές μέλος

Εκτός αν κόβονται πάνω που πάνε να γίνουν ενδιαφέροντα.
Καλημέρααααααα!!!![]()
Μην το λές αυτό, μόνο που θυμάσε τι γινόταν και σκέυτεσε πώς θα ήταν η συνέχεια πάλι φτιάχνεσε

Καλημέρα

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Μην το λές αυτό, μόνο που θυμάσε τι γινόταν και σκέυτεσε πώς θα ήταν η συνέχεια πάλι φτιάχνεσε![]()
Αν ήταν έτσι μάνια μου θα κόβαμε και το σεξ στα προκαταρκτικά, και θα κάναμε κατευθείαν τσιγάρο φανταζόμενοι τα υπόλοιπα...

mania
Επιφανές μέλος

Καλημέρα όμορφε κόζμε!
Καλημέρα μικρό μου, πώς πάει η ζουζούνα;

Αν ήταν έτσι μάνια μου θα κόβαμε και το σεξ στα προκαταρκτικά, και θα κάναμε κατευθείαν τσιγάρο φανταζόμενοι τα υπόλοιπα...![]()
Αλλο το όνειρο αλλο το σέξ καλέ

Ophelia
Διάσημο μέλος

Μέχρι και η διαφήμηση το λέει" μια ξανθιά είναι ανέκδοτο, δύο είναι φαντασίωση" πρως το παρώς είσαι μόνη να υποθέσω;![]()
Μπα.... έχω πάψει να είμαι ξάνθια, εδώ και κάτι μήνες!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.