mania
Επιφανές μέλος
ΚαλημέραααααααααααααααααααΚαλημέρα.........
Μπα.... έχω πάψει να είμαι ξάνθια, εδώ και κάτι μήνες!!!
Τότε γιατί ΄παρεξηγήθηκες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
μετράει τα κάγκελα του μπαλκονιού, περπατώντας σιγά σιγάΚαλημέρα μικρό μου, πώς πάει η ζουζούνα;
θα της δώσω κι ένα πανάκι, να τα ξεσκονίσει και να κάνει κάτι χρήσιμο επιτέλους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρααααααααααααααααααα
Τότε γιατί ΄παρεξηγήθηκες;
Ως τέως!!!!!
mania
Επιφανές μέλος
μετράει τα κάγκελα του μπαλκονιού, περπατώντας σιγά σιγά
θα της δώσω κι ένα πανάκι, να τα ξεσκονίσει και να κάνει κάτι χρήσιμο επιτέλους
Χαχαχαχαχα, πές της όταν τελειώσει να κάνει και τα δικά μου σε παρακαλώ
Ως τέως!!!!!
Αρα σε έπιασε και σένα η βαφή;
Τουλάχιστον πρόλαβες την ζημιά
Αρα σε έπιασε και σένα η βαφή;
Τουλάχιστον πρόλαβες την ζημιά
Σου φαίνομαι να την πρόλαβα;;;;
mania
Επιφανές μέλος
Ναι αλλιώς θα είσουν χειρότερη ξέρεις καλέ θα πετούσες τα καρφιά που είναι για τον απέναντι τοίχοΣου φαίνομαι να την πρόλαβα;;;;
mania
Επιφανές μέλος
Η μία από τις δυο βγάζει ένα καρφί από την τσέπη της, το κοιτάει και... το πετάει.
Βγάζει δεύτερο, τα ίδια.
Βγάζει τρίτο, το κοιτάει και το καρφώνει.
Και η ίδια ιστορία συνεχίζεται, κάποια πετάει, κάποια τα καρφώνει.
Η άλλη εν τω μεταξύ που την παρατηρεί έχει φρικάρει.
- Γιατί ρε, της λέει, τα πετάς τα μισά τα καρφιά;
- Είναι ελαττωματικά.
- Δηλαδή;
- Το βγάζω απ' την τσέπη μου και αν η μύτη του κοιτάει εμένα, είναι ελαττωματικό και το πετάω. Αν κοιτάει προς τον τοίχο, είναι καλό και το καρφώνω.
- Τι λες μωρή ηλίθια, ωρύεται η άλλη, αυτά που κοιτάνε προς τα σένα είναι για τον απέναντι τοίχο!
Ναι αλλιώς θα είσουν χειρότερη ξέρεις καλέ θα πετούσες τα καρφιά που είναι για τον απέναντι τοίχο
Δυο ξανθιές δουλεύουν σε μια οικοδομή και καλουπώνουν για να ρίξουν μπετόν.
Η μία από τις δυο βγάζει ένα καρφί από την τσέπη της, το κοιτάει και... το πετάει.
Βγάζει δεύτερο, τα ίδια.
Βγάζει τρίτο, το κοιτάει και το καρφώνει.
Και η ίδια ιστορία συνεχίζεται, κάποια πετάει, κάποια τα καρφώνει.
Η άλλη εν τω μεταξύ που την παρατηρεί έχει φρικάρει.
- Γιατί ρε, της λέει, τα πετάς τα μισά τα καρφιά;
- Είναι ελαττωματικά.
- Δηλαδή;
- Το βγάζω απ' την τσέπη μου και αν η μύτη του κοιτάει εμένα, είναι ελαττωματικό και το πετάω. Αν κοιτάει προς τον τοίχο, είναι καλό και το καρφώνω.
- Τι λες μωρή ηλίθια, ωρύεται η άλλη, αυτά που κοιτάνε προς τα σένα είναι για τον απέναντι τοίχο!
Μουαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Ότι και να λέτε πάντως, εμείς (εγώ ως τέως είπαμε) δεν πτοούμεθα!!!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Morgen...
Und wie geht es dir, Liebe?
Neraida
Επιφανές μέλος
Es geht, glaub ich....
Du glaubst? .... Ehmmmmmm .... nicht super...... verstehe ich gut, oder?
Neraida
Επιφανές μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Niicht super, aber wirklich gut!
Klar!!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Κόψτε τα γερμανικά ρε κοπελιές. Όχι τίποτα άλλο διαβάζονται και άσχημα για πρωί.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τα ποια?!
Καλημερα σου
Ουτε εγω ξερω τι ειναι για να σου πω την αληθεια... Ενας τροπος να μετρας ποσοτιτες στην φυσικη... (περσυ τα καναμε στην χημεια ομως νομιζω... )
borat
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω πως εννοεί αυτά.Ουτε εγω ξερω τι ειναι για να σου πω την αληθεια... Ενας τροπος να μετρας ποσοτιτες στην φυσικη... (περσυ τα καναμε στην χημεια ομως νομιζω... )
Neraida
Επιφανές μέλος
Ουτε εγω ξερω τι ειναι για να σου πω την αληθεια... Ενας τροπος να μετρας ποσοτιτες στην φυσικη... (περσυ τα καναμε στην χημεια ομως νομιζω... )
ω γιες, τωρα κατι θυμηθηκα, γραμμομορια και χαζομαρες!
εμενα το μυαλο μου πηγε στα mall!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 40 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.