Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:09 Ο Valder έγραψε: #12.321 17-06-08 16:09 Ακόμα να φύγει το ρημάδι! Μετά τις 10/7 που τελειώνω εξεταστική θα φύγει φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Η cibyllian: #12.322 17-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ακόμα να φύγει το ρημάδι! Μετά τις 10/7 που τελειώνω εξεταστική θα φύγει φορμάτ! Click για ανάπτυξη... τσιμπούρι σου χει γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #12.323 17-06-08 16:13 Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #12.324 17-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Click για ανάπτυξη... η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Ο Valder έγραψε: #12.325 17-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακόμα να φύγει το ρημάδι! Μετά τις 10/7 που τελειώνω εξεταστική θα φύγει φορμάτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:10 Η cibyllian: #12.322 17-06-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ακόμα να φύγει το ρημάδι! Μετά τις 10/7 που τελειώνω εξεταστική θα φύγει φορμάτ! Click για ανάπτυξη... τσιμπούρι σου χει γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #12.323 17-06-08 16:13 Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #12.324 17-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Click για ανάπτυξη... η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Ο Valder έγραψε: #12.325 17-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ακόμα να φύγει το ρημάδι! Μετά τις 10/7 που τελειώνω εξεταστική θα φύγει φορμάτ! Click για ανάπτυξη... τσιμπούρι σου χει γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:13 Ο Valder έγραψε: #12.323 17-06-08 16:13 Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #12.324 17-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Click για ανάπτυξη... η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Ο Valder έγραψε: #12.325 17-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:15 Η cibyllian: #12.324 17-06-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Click για ανάπτυξη... η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Ο Valder έγραψε: #12.325 17-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Άσε με... Είπα, να ψοφήσει όποιος το έφτιαξε αυτό! Click για ανάπτυξη... η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Ο Valder έγραψε: #12.325 17-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: η κατάρα είναι γαϊδάρα .... το έχεις υπόψη σου αυτό; Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:25 Ο giver έγραψε: #12.326 17-06-08 16:25 Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:28 Ο Valder έγραψε: #12.327 17-06-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giver: Val ... με nod32 antispyware δοκίμασες... πριν το format?? Click για ανάπτυξη... Επειδή εν μέρει είμαι Linuxάς και το φορμάτ σε μας είναι απαγορευμένη λέξη, το πολύ για έσχατες περιπτώσεις, νομίζω καταλαβαίνεις ότι τα έχω "πιεί όλα" που λέει και το άσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:46 Η cibyllian: #12.328 17-06-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι εννοείς; Click για ανάπτυξη... εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:49 Ο Valder έγραψε: #12.329 17-06-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: εννοώ ότι γυρνάει όλη μέρα και το βράδυ επιστρέφει στον αφέντη της. Click για ανάπτυξη... Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:53 Η invalid έγραψε: #12.330 17-06-08 16:53 Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 16:56 Η cibyllian: #12.331 17-06-08 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Να σου πω μικρή, κομμένες οι πλάκες μ' αυτά! Όταν καταριέμαι τον άλλο δε θέλω να μου λες να γυρίσουν σε μένα... είμαι ιδιαίτερα προοληπτικός με τα λόγια τρίτων έστω και στην πλάκα! Χτύπα ξύλο και φαε τη γλώσσα σου γιατί αν πεθάνω να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα.... Click για ανάπτυξη... Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:04 Ο Valder έγραψε: #12.332 17-06-08 17:04 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Όφειλα να σου το πω..... μικρέ! Δεν λέω να γυρίσουν σε σένα! Σου μεταφέρω τα σοφά λόγια του λαού! Μην πάθεις τίποτα Βαλντεράκι, γιατί μετά ποιόν θα πειράζω έγω;;;; ... Click για ανάπτυξη... Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:09 Η cibyllian: #12.333 17-06-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μικρός; Μικρός είναι ο κόσμος σου που ζεις μέσα στη γυάλα, που πρίν γευτείς τη γοητεία μου έπινες μόνο γάλα! (έχω κι άλλες ατάκες στη φαρέτρα, μη μου κολλάς για θα φας λοκάρισμα στο δόξα πατρί) Θα στο φυλάω αυτό πάντως! Τιμωρία! Click για ανάπτυξη... Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:12 Ο giver έγραψε: #12.334 17-06-08 17:12 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Τούμπες... Επέστρεψα από το μπανάκι!!!! Κόκκινη - κόκκινη αλλά χαρούμενη!! Life is a beach!! Click για ανάπτυξη... Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:13 Ο Valder έγραψε: #12.335 17-06-08 17:13 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Αν είχα λίγο χρόνο θα σε τσίγκλαγα λίγο .... όσο πατάει η γάτα, έτσι για να ακούσω κανα δυο εμπνευσμένες ατάκες! ΑΛΛΑΑΑΑ .... δυστυχώς δεν έχω! Πρέπει να φύγω! Ελπίζω να μη με βρίζεις μέσα σου ή και έξω σου και έχω κανα ατύχημα περίεργο! Click για ανάπτυξη... Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:15 Η cibyllian: #12.336 17-06-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Έτσι μπράβο! Φύγε! Θα στις ψυθιρίσω στ' αυτί τις ατάκες να πάρεις και για το σπίτι. Α! Και ουδέποτε σε έβρισα, ή θα σε βρίσω... ως Σίβυλλα άλλωστε μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις! Ξέρεις πολύ καλά τι έχω μέσα μου! Click για ανάπτυξη... This ... for you!!! Χαιρετώ παίδες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.903 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:20 Ο Valder έγραψε: #12.337 17-06-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: This ... for you!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω μάτια μου και ανταποδίδω! Πάω κι εγώ παίδες να διαβάσω να ολοκληρωθεί η ύλη! Τα λέμε αργότερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:30 Η invalid έγραψε: #12.338 17-06-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giver: Ρε Inv είσαι βαλτή δεν εξηγείται διαφορετικά....... εμείς εδώ κοκκινίζουμε απο τα νευράκια μας που μας τα έχουν κάνει τσατάλια... και εσυ μας λές οτι μόλις γύρισες απο τις βουτίτσες σου...... Καλά έκανες ... τυχερούλα Life is... άστο καλύτερα!!!! Click για ανάπτυξη... a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giver Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 380 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:34 Ο giver έγραψε: #12.339 17-06-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 615 616 617 618 619 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 617 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από invalid: a b*tch, πες το δυνατά χρυσό μου, μη ντρέπεσαι!!! (βάλτε μου αστεράκια άμα θεωρείται βαρβάτη βρισιά, αφήστε τα βαλα μόνη μου ) E έχει και τα καλά της η ζωή στο νησί σε συνδυασμό με την κατάληψη!! Click για ανάπτυξη... .... και σε νησίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2008 στις 17:39 Η invalid έγραψε: #12.340 17-06-08 17:39 τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τσάάάάάκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.