Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:31 Η Αννουλα έγραψε: #5.321 17-04-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Moi??? Moi, je ne suis pas a metaforique άνθρωπος et ουδόλως enohique! Πες τώρα ότι μας κάνεις και τη δύσκολη να ξέρω τι θα σουβλίσω το Πάσχα αντί για αρνί! Click για ανάπτυξη... οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η cibyllian: #5.322 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα κι από μένα! Βαριέμαι να πάω και σήμερα στη σχολή! Πείτε μου αν έχει τρόλλευ για να ξέρω αν θα πρέπει να νιώσω ενοχές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.323 17-04-08 12:37 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Ο Valder έγραψε: #5.324 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Λολ! Έλεος! Γεια σας παιδιά! Πάω για μάθημα Click για ανάπτυξη... Έτσι Αντζούγια... Το έλεος να ζητάς από τον Θεο (εμένα)!! Καλό μάθημα γλύκα! Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η cibyllian: #5.325 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Moi??? Moi, je ne suis pas a metaforique άνθρωπος et ουδόλως enohique! Πες τώρα ότι μας κάνεις και τη δύσκολη να ξέρω τι θα σουβλίσω το Πάσχα αντί για αρνί! Click για ανάπτυξη... οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:36 Η cibyllian: #5.322 17-04-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα κι από μένα! Βαριέμαι να πάω και σήμερα στη σχολή! Πείτε μου αν έχει τρόλλευ για να ξέρω αν θα πρέπει να νιώσω ενοχές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.323 17-04-08 12:37 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Ο Valder έγραψε: #5.324 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Λολ! Έλεος! Γεια σας παιδιά! Πάω για μάθημα Click για ανάπτυξη... Έτσι Αντζούγια... Το έλεος να ζητάς από τον Θεο (εμένα)!! Καλό μάθημα γλύκα! Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η cibyllian: #5.325 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλημέρα κι από μένα! Βαριέμαι να πάω και σήμερα στη σχολή! Πείτε μου αν έχει τρόλλευ για να ξέρω αν θα πρέπει να νιώσω ενοχές ή όχι! Click για ανάπτυξη... Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:37 Η mania έγραψε: #5.323 17-04-08 12:37 Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Ο Valder έγραψε: #5.324 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Λολ! Έλεος! Γεια σας παιδιά! Πάω για μάθημα Click για ανάπτυξη... Έτσι Αντζούγια... Το έλεος να ζητάς από τον Θεο (εμένα)!! Καλό μάθημα γλύκα! Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η cibyllian: #5.325 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:42 Ο Valder έγραψε: #5.324 17-04-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Λολ! Έλεος! Γεια σας παιδιά! Πάω για μάθημα Click για ανάπτυξη... Έτσι Αντζούγια... Το έλεος να ζητάς από τον Θεο (εμένα)!! Καλό μάθημα γλύκα! Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η cibyllian: #5.325 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Λολ! Έλεος! Γεια σας παιδιά! Πάω για μάθημα Click για ανάπτυξη... Έτσι Αντζούγια... Το έλεος να ζητάς από τον Θεο (εμένα)!! Καλό μάθημα γλύκα! Αρχική Δημοσίευση από Αννουλα: οχι οχι!!προκειμενου να με σουβλισεις για αρνι υποκειπτω!και συμφωνω μαζι σου!!! οτι πεις!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:44 Η cibyllian: #5.325 17-04-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλημέρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα μάνια μου! Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μπράβο Αννούλα παιδί μου! Έτσι πρέπει! Μου αρέσει που υποκύπτεις με τόση χάρη και δίχως νάζι! Θεωρώ τα αυτονόητα περριτόν να κρύβονται. Τόση έλξη, ξεπερνώ και τη Σίμπυ το Μέγα Μαγνήτη πια! Αννούλα, σου υπόσχομαι πως θα τις κρατήσω όλες πίσω για σένα! "Μπάμπηηηηη, πιάσε μια τα ΜΑΤ και τους ΛΟΚ σύγκορμους να βαστήξουν το ποίμνιο πίσω, έρχεται η Αννούλα!" Click για ανάπτυξη... I will remember this!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:46 Ο Valder έγραψε: #5.326 17-04-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Τσακίσου βρε τεμπέλαρε!!! Τι κάνεις Βαλού;;;; Click για ανάπτυξη... Ε για 2 ώρες, είναι και προτελευταία μέρα, δε γα...ται, ίσως πάω αύριο, να πάρω και κανα βιβλιαράκι να διαβάσω για την εξεταστική μου. Το ότι δεν πάω την τελευταία βδομάδα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι επιμελής ή οτι δεν τα παω -αρκετά- καλά! Το πτυχίο με κοιτάει απειλητικά και το θέλω λυσσασμένα!! Κατα τ' άλλα έγινα μια χαρά, έφυγε το αψούλιν, το γκουχίτσιους και το σνιφ σνιφ και δεν έχω ίχνος κρυώματος. Μπορούμε δηλαδή άνετα να κάνουμε αγκαλίτσες, φιλάκια και μπόλικα χαδάκια! Μου έλειψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:47 Ο Klaus έγραψε: #5.327 17-04-08 12:47 Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:51 Η mania έγραψε: #5.328 17-04-08 12:51 Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σίμπη, στους άλλους δεν μιλάω Δεν θα πιστέψεις πιό τραγούδι έπαιζε στον σταθμό το last christhmas Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 12:53 Ο Valder έγραψε: #5.329 17-04-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Οι δρόμοι είναι πήχτρα!Χαιρετώ από γουδί!! Click για ανάπτυξη... Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:01 Ο Klaus έγραψε: #5.330 17-04-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τι λιώνεις στο γουδί αντίζηλε βαλκανιονίκη σουπεργκόμενε; Click για ανάπτυξη... την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:05 Ο Valder έγραψε: #5.331 17-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Απριλίου 2008 Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: την έχω στήσει έξω από τη φιλοσοφική να ψαρέψω Βασικά είμαι σε ένα φίλο.Βαλ χθες είδα στο παιδαγωγικό c string Click για ανάπτυξη... Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Τι είναι το c string; Καμιά κυλότα περιοπής λογικά... Βγαίνει; Άμα βγαίνει είμαστε καλά. Edit: Το είδα! ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ! Τι θα τραβάω για να σκίζω εγώ (στις επόμενες) μου λές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η Ηρώ έγραψε: #5.332 17-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αγορίνα, καλό το ψάρεμα με καλάμι και πετονιά αλλά κουραστικό! Προτιμώ το ψάρεμα στο οποίο το ψάρι πηδάει από το νερό μέσα στα χέρια σου γεμάτο "δίψα" να το φας! Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι ψάρεμα Λύκε. Αυτό είναι πέσε πίτα να σε φάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:08 Ο Klaus έγραψε: #5.333 17-04-08 13:08 γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.791 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:13 Ο Valder έγραψε: #5.334 17-04-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: γουγλ ιτ! πληγαινε στις φοτο.Πρώτη φορά είμαι πιο ενημερωμένος!Τα σπάει φίλος ειλικρινά! Click για ανάπτυξη... Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:17 Η mania έγραψε: #5.335 17-04-08 13:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η Ηρώ έγραψε: #5.336 17-04-08 13:21 Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπέρα Μάνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα Δραστήριο μέλος Η Αννουλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 473 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αννουλα έγραψε: #5.337 17-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Κοίταγα τα μάτια της Αννούλας στο άβαταρ φίλε, αυτό φταίει για την έλλειψη ενημέρωσης. Δυο υπέροχα ματάκια είναι πολυτιμότερα από μισή κυλότα πράμα! ΥΓ: Τι έχω πιεί σήμερα; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:24 Η mania έγραψε: #5.338 17-04-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Kαλησπέρα Μάνια! Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 17 Απριλίου 2008 στις 13:25 Η Ηρώ έγραψε: #5.339 17-04-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 265 266 267 268 269 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 267 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από mania: Καλησπέρα, το είπα πρίν αλλααααα.... Click για ανάπτυξη... Τι κάνεις καλή μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Απριλίου 2008 στις 13:27 Ο Guest 990498: #5.340 17-04-08 13:27 Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως είσαι σήμερα Ηρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.