Klaus
Διάσημο μέλος
Μια από τα ίδια Metal_Lover!
Εσύ;
και εγώ τα γίδια πρέπει να την κάνω σε λίγο.Απορώ πότε τελειώνουν τα βασανά μου...Δεν υπάρχει λύτρωση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
και εγώ τα γίδια πρέπει να την κάνω σε λίγο.Απορώ πότε τελειώνουν τα βασανά μου...Δεν υπάρχει λύτρωση!
υπομονη......
οπου να ναι ερχεται το καλοκαιρακι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
Ποιά βάσανα;
Klaus
Διάσημο μέλος
//έχω ένα πρότζεκτ ρε γιάννη μιλάμε για τρελές ώρες πάνω στο πισι. Δεν μπορείς να φανταστείς!!!
borat
Επιφανές μέλος
Κουράγιο...//έχω ένα πρότζεκτ ρε γιάννη μιλάμε για τρελές ώρες πάνω στο πισι. Δεν μπορείς να φανταστείς!!!
Klaus
Διάσημο μέλος
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα κι από μένα! Βαριέμαι να πάω και σήμερα στη σχολή! Πείτε μου αν έχει τρόλλευ για να ξέρω αν θα πρέπει να νιώσω ενοχές ή όχι!
Καλημέρα Λύκε!
Έχω την εντύπωση πως έχει..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα Λύκε!
Έχω την εντύπωση πως έχει..
Καλημέρα κοτσιδάκι! Πως πάει το ποδαράκι;
Εκεί εσύ, να με κάνεις να νιώσω ενοχές!
borat
Επιφανές μέλος
Καλημέρα κι από μένα! Βαριέμαι να πάω και σήμερα στη σχολή! Πείτε μου αν έχει τρόλλευ για να ξέρω αν θα πρέπει να νιώσω ενοχές ή όχι!
07:00-22:00 έχει κανονικά τρόλεϋ και λεωφορεία...
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Εκεί εσύ, να με κάνεις να νιώσω ενοχές!
μπορεις καλυστα να μην νιωσεις καθολου ενοχες...να σηκωθεις να να ντυθεις να κλεισεις το πισι να κανεις μεταβολη και βουρ για την σχολη...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ντάξει αφού δεν έσπασα το κεφάλι μου, πάλι καλά να λέω.
Άσε που τόση μαζεμένη αγάπη και ενδιαφέρον από τους ανθρώπους μου, είχα καιρό να νιώσω!
Όχι καλό μου, δεν το ΄κανα επίτηδες, απλά ξέρω πως θες να ακούς την αλήθεια!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07:00-22:00 έχει κανονικά τρόλεϋ και λεωφορεία...
Ντάνκεσεν!
μπορεις καλυστα να μην νιωσεις καθολου ενοχες...να σηκωθεις να να ντυθεις να κλεισεις το πισι να κανεις μεταβολη και βουρ για την σχολη...
Μα τότε δε θα μπορώ να είμαι στο στέκι για να χαζεύω τη φατσούλα σου ματάκια μου γλυκά!
ΥΓ:Αν η ανάγκη από το ποίμνιο καταστεί τεραστία και με καλέσουν όλες μαζί συθέμελλες στη σχολή δια τηλεφώνου, ίσως και να την κάνω για κάτω. Με ψήνεις άσχημα να πάω όμως!
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Μα τότε δε θα μπορώ να είμαι στο στέκι για να χαζεύω τη φατσούλα σου ματάκια μου γλυκά!
Ξερω τι κανεις...προσπαθεις να μεταδοσεις τις ενοχες σου σε μενα....
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Tι συννεφιά είναι αυτή σήμερα.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος
Ναι γμτ...πολυ συννεφια και να σκεφτεις σημερα ηρθα και στην δουλεια πιο καλοκαιρινα ντυμενη!!!σημερα βρηκε????
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρώ μου!!!! Περαστικά σου κοπέλα μου!!! Τελικά δεν τον γλίτωσες το γύψο ε;; Υπομονή, θα περάσει και το καλοκαίρι θα είσαι στις παραλίες ξαπλωμένη και θα περνάς τέλεια!! Βέβαια δε θα σε υπηρετούν όπως τώρα όλοι, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας ε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ξερω τι κανεις...προσπαθεις να μεταδοσεις τις ενοχες σου σε μενα....
Moi??? Moi, je ne suis pas a metaforique άνθρωπος et ουδόλως enohique! Πες τώρα ότι μας κάνεις και τη δύσκολη να ξέρω τι θα σουβλίσω το Πάσχα αντί για αρνί!
Καλημερίζω τα όμορφα κορίτσια μας, τον Μποράτ και τον Βάλντερ με το ποιμνίο του (ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν)
Tι συννεφιά είναι αυτή σήμερα.
Μπα; Άκουσες ποίμνιο εσύ και ζήλεψες και θυμήθηκες ότι υπάρχω ε;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.