Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 19:59 Η Kakerlak έγραψε: #4.901 14-04-08 19:59 Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:01 Η invalid έγραψε: #4.902 14-04-08 20:01 Μπες με Live-CD, άνοιξε GParted και μίκρυνε το NTFS partition των Windows (πρέπει να το χεις κάνει πρώτα defragmented), μετά σπάσε το υπόλοιπο σε EXT3 (εκεί θα κάτσει το Linux) και ένα μικρούλι όσο δυο φορές η μνήμη RAM σου για Swap. Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα, απλά πάρε backup για καλό και για κακό τα τραγουδάκια σου, τις ταινίες σου και γενικά ότι χρήσιμο έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:05 Ο Valder έγραψε: #4.903 14-04-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Click για ανάπτυξη... Και να διαβάσεις και το ΥΓ: μου. Ειδικά αν είσαι λάτρης της κονσόλας, το Sidux θα το λατρέψεις. Εγώ αυτό έχω. Ρέουσα, απροβληματιστη διανομή, όχι υπέρβαρη, όχι υπεραυτοματοποιημένη για κλοκοπαιδάκια κλπ. ΥΓ: Βίστα έχεις ή ΧΡ;;; Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό που ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #4.904 14-04-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:19 Ο Valder έγραψε: #4.905 14-04-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:01 Η invalid έγραψε: #4.902 14-04-08 20:01 Μπες με Live-CD, άνοιξε GParted και μίκρυνε το NTFS partition των Windows (πρέπει να το χεις κάνει πρώτα defragmented), μετά σπάσε το υπόλοιπο σε EXT3 (εκεί θα κάτσει το Linux) και ένα μικρούλι όσο δυο φορές η μνήμη RAM σου για Swap. Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα, απλά πάρε backup για καλό και για κακό τα τραγουδάκια σου, τις ταινίες σου και γενικά ότι χρήσιμο έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:05 Ο Valder έγραψε: #4.903 14-04-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Click για ανάπτυξη... Και να διαβάσεις και το ΥΓ: μου. Ειδικά αν είσαι λάτρης της κονσόλας, το Sidux θα το λατρέψεις. Εγώ αυτό έχω. Ρέουσα, απροβληματιστη διανομή, όχι υπέρβαρη, όχι υπεραυτοματοποιημένη για κλοκοπαιδάκια κλπ. ΥΓ: Βίστα έχεις ή ΧΡ;;; Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό που ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #4.904 14-04-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:19 Ο Valder έγραψε: #4.905 14-04-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπες με Live-CD, άνοιξε GParted και μίκρυνε το NTFS partition των Windows (πρέπει να το χεις κάνει πρώτα defragmented), μετά σπάσε το υπόλοιπο σε EXT3 (εκεί θα κάτσει το Linux) και ένα μικρούλι όσο δυο φορές η μνήμη RAM σου για Swap. Ούτε φορμάτ ούτε τίποτα, απλά πάρε backup για καλό και για κακό τα τραγουδάκια σου, τις ταινίες σου και γενικά ότι χρήσιμο έχεις. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:05 Ο Valder έγραψε: #4.903 14-04-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Click για ανάπτυξη... Και να διαβάσεις και το ΥΓ: μου. Ειδικά αν είσαι λάτρης της κονσόλας, το Sidux θα το λατρέψεις. Εγώ αυτό έχω. Ρέουσα, απροβληματιστη διανομή, όχι υπέρβαρη, όχι υπεραυτοματοποιημένη για κλοκοπαιδάκια κλπ. ΥΓ: Βίστα έχεις ή ΧΡ;;; Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό που ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #4.904 14-04-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:19 Ο Valder έγραψε: #4.905 14-04-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Γεια σου Άρχοντα!!! πως είσαι? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δεν έχω να χάσω και τπτ! Θα το δοκιμάσω!!! Αν ακουστεί κανένα "μπαμ" θα ναι το PC μου που έσκασε! Click για ανάπτυξη... Και να διαβάσεις και το ΥΓ: μου. Ειδικά αν είσαι λάτρης της κονσόλας, το Sidux θα το λατρέψεις. Εγώ αυτό έχω. Ρέουσα, απροβληματιστη διανομή, όχι υπέρβαρη, όχι υπεραυτοματοποιημένη για κλοκοπαιδάκια κλπ. ΥΓ: Βίστα έχεις ή ΧΡ;;; Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό που ρωτάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:17 Η Kakerlak έγραψε: #4.904 14-04-08 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:19 Ο Valder έγραψε: #4.905 14-04-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Καλύτερα αν και θέλω ενθάρρυνση και αγκαλίτσες και μια γερή αλλαγή προς το καλύτερο στη ζωή μου! Κακερλάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:19 Ο Valder έγραψε: #4.905 14-04-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Πάρε προς το παρόν μερικές αγκαλίτσες από εμένα, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά είμαι σίγουρη μην ανησυχείς Click για ανάπτυξη... Οι αγκαλιές σου είναι βάλσαμο για την πονεμένη μου ψυχή γλυκιά μου και σ' ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:21 Ο Bill έγραψε: #4.906 14-04-08 20:21 Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:26 Ο Valder έγραψε: #4.907 14-04-08 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Μου τα στολισες παλι ε; Ευτυχως εχω debian στο άλλο και σώζεται η κατασταση. Click για ανάπτυξη... Όταν θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται στο πισί μας και να έχουμε έλεγχο αυτού και γνώσεις, δεν διαλέγουμε Μπουμπούντου. Απλό. Το Μπουμπούντου είναι μια πολύ ωραία διανομή γι αυτούς που θέλουν να τη βάλουν ένα απόγευμα και απλά να την χρησιμοποιούν. Ως εκεί όμως. Και ναι το debian είναι πολύ καλή επιλογή. Ειδικά το unstable που είμαι πάντα ενημερωμένος με ένα απλό apt-get update dist-upgrade Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:30 Η provatooo: #4.908 14-04-08 20:30 παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:32 Ο Klaus έγραψε: #4.909 14-04-08 20:32 Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχαχαχαχ και εμείς τα ίδια είχαμε περάσει κάποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο Valder έγραψε: #4.910 14-04-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Γύρισες που; Από που είσαι; Όχι τι έκανες στην πελοπόννησο ε; Στο νησί του Πέλοπος, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:34 Η Nininaou έγραψε: #4.911 14-04-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από provatooo: παιδια μολις γυρισα απο τετραημερη στην πελοποννησο!!!! οι λεξεις φανταστικα, σουπερ, ανεπαναληπτα κτλ ειναι πολυ λιγες για να περιγραψω πως περασα! α και οι μπυρες ηταν ληγμενες! Click για ανάπτυξη... Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:35 Ο Valder έγραψε: #4.912 14-04-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τετραήμερη? Τι είναι αυτό? Click για ανάπτυξη... 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo Εκκολαπτόμενο μέλος Η provatooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:38 Η provatooo: #4.913 14-04-08 20:38 θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:39 Η Nininaou έγραψε: #4.914 14-04-08 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2008 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: 4 μέρες εκδρομή ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο Valder έγραψε: #4.915 14-04-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από provatooo: θεσσαλονικη γυρισα. α θελετε κ λεπτομερειες βλεπω! Click για ανάπτυξη... Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Προσπαθείς να καλωσωρίσεις το provatoo στο φόρουμ? Τι φιλόξενο παιδί Πες,πες προβατάκι... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:46 Ο Tetragrammaton: #4.916 14-04-08 20:46 Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Υ.Γ.: Valder η Ρηνούλα είναι Πειραιώτισσα, δεν ψαρώνει με τα κόλπα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 20:49 Η Nininaou έγραψε: #4.917 14-04-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Πολλές! Όλα θα μου τα πείς! Όλα! ΜπΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕεΕ!!! Φυσικά! Και δεν ντρέπομαι να το δείξω και δημοσίως κι όλας! Η ντροπή είναι για τα σιγανά ποταμάκια! ΥΓ: Ζηλεύεις Ρηνούλα; Click για ανάπτυξη... Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:19 Η Ηρώ έγραψε: #4.918 14-04-08 21:19 Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα!! Και καλά μου ξυπνητούρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο Valder έγραψε: #4.919 14-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Τι? Εγώ να ζηλεύω? Κάποιο μέλος δυσκολεύει την απόφασή μου να γίνω χορτοφάγος Click για ανάπτυξη... Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο Tetragrammaton: #4.920 14-04-08 21:30 They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.