Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Nininaou έγραψε: #4.921 14-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Click για ανάπτυξη... Βαλντερίτειο Μαιευτήριο They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #4.922 14-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Βαλντερίτειο Μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η Nininaou έγραψε: #4.923 14-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Click για ανάπτυξη... Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:50 Ο Valder έγραψε: #4.924 14-04-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σμούτς! Για τα περί αφρόλουτρου, δεν μιλάω, άσε να χεις και κάτι να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου για λίγο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:03 Ο Bill έγραψε: #4.925 14-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρηνούλα μου, καρδιά μου, νέα γενιά μου, έλα στην αγκαλιά του παππού! Έχω καραμέλες! ΦΑΚ! Μόλις με πήραν από το Βαλντερίτειο νοσοκομείο (εκεί πάνε όλες όσες αρρωσταίνουν με την πάρτη μου). Μια μικρή κατάπιε τις καραμέλες που της είχα δώσει χτες! Click για ανάπτυξη... Βαλντερίτειο Μαιευτήριο They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom Yes, sir, I'm Cuban Pete I'm the craze, of my native street When I start to dance, everything goes Chick chicky boom Chick chicky boom Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:39 Ο Valder έγραψε: #4.922 14-04-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Βαλντερίτειο Μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η Nininaou έγραψε: #4.923 14-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Click για ανάπτυξη... Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:50 Ο Valder έγραψε: #4.924 14-04-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σμούτς! Για τα περί αφρόλουτρου, δεν μιλάω, άσε να χεις και κάτι να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου για λίγο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:03 Ο Bill έγραψε: #4.925 14-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Βαλντερίτειο Μαιευτήριο Click για ανάπτυξη... Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:44 Η Nininaou έγραψε: #4.923 14-04-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Click για ανάπτυξη... Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:50 Ο Valder έγραψε: #4.924 14-04-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σμούτς! Για τα περί αφρόλουτρου, δεν μιλάω, άσε να χεις και κάτι να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου για λίγο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:03 Ο Bill έγραψε: #4.925 14-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Σε γκάστρωσα με τις βλακείες που λέω τόση ώρα ε; Καλά σκάω! Τουλάχιστον δεν έχει φιλάκι για τον κόπο μου; Click για ανάπτυξη... Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.792 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 21:50 Ο Valder έγραψε: #4.924 14-04-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σμούτς! Για τα περί αφρόλουτρου, δεν μιλάω, άσε να χεις και κάτι να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου για λίγο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:03 Ο Bill έγραψε: #4.925 14-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Σμουτς! Στο μάγουλο, εκτός αν έχεις κάνει μπάνιο με το γνωστό αφρόλουτρο... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ ιδιαίτερα για το σμούτς! Για τα περί αφρόλουτρου, δεν μιλάω, άσε να χεις και κάτι να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου για λίγο ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:03 Ο Bill έγραψε: #4.925 14-04-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ρε παιδιά ο summerdream αποκλεισμένος δεν ήταν; Click για ανάπτυξη... Το ban του δεν ήταν μόνιμο. Για οποιαδήποτε απορία έχεις,μπορείς να κοιτάς τη λίστα αποκλεισμένων, όπου φαίνονται όλοι όσοι είναι αποκλεισμένοι αυτή τη στιγμή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:05 Η Nininaou έγραψε: #4.926 14-04-08 22:05 Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ, πρέπει να πάω για ύπνο. Δεν θέλω να χάσω πάλι την 1η ώρα... Καληνύχτα Βάλντερ σ' ευχαριστώ που κρατάς σε εγρήγορση το μυαλό μου ή μάλλον το μυαλουδάκι μου... Νάιτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:25 Η mania έγραψε: #4.927 14-04-08 22:25 Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:27 Η Ηρώ έγραψε: #4.928 14-04-08 22:27 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:28 Η mania έγραψε: #4.929 14-04-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αλλό Μάνια μου Καλή ξεκούραση! Click για ανάπτυξη... Πώς είσαι καρδιά μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Ο Tetragrammaton: #4.930 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Γλυκά μου παιδάκια καληνύκτα, τώρα σχολάω, πως πάτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η mania έγραψε: #4.931 14-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Όνειρα γλυκά! Και εγώ μάλλον θα πρέπει να μην το αργήσω πολύ απόψε, μπας και ξυπνήσω αξιοπρεπώς αύριο... Click για ανάπτυξη... εσ'υ σχόλασες; ή απλά λές να μην ξενηχτύσεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:30 Ο Tetragrammaton: #4.932 14-04-08 22:30 Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:31 Η mania έγραψε: #4.933 14-04-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Εγώ θα αργήσω άυριο, έχω ψώνια και λογαριασμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Ηρώ έγραψε: #4.934 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Πώς είσαι καρδιά μου; Click για ανάπτυξη... Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη Πολύ δραστήριο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 1.127 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η Δανάη έγραψε: #4.935 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Απλά λέω ότι απόψε δεν πιάσω το ναρκαλιευτή στο msn με τη Δανάη, γιατί βλέπω αύριο να κοιμόμαστε και οι δύο μέχρι τις 10 και πάει η σχολή... Click για ανάπτυξη... Πές καλύτερα ότι φοβάσαι ότι θα χάσεις για άλλη μια φορά......!!!! Μουαχαχαχαχα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:32 Η mania έγραψε: #4.936 14-04-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Πάαααααρα πολύ καλά Πίνω καφεδάκι να συνέλθω.. γιατί δεν έχω πολλή ώρα που έχω ξυπνήσει! Τράβα στον άντρα σου, που σε περιμένει (ουπς, σαν την Κατερίνα Στανίση ακούστηκα?) Click για ανάπτυξη... Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
commie Πολύ δραστήριο μέλος Η commie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η commie έγραψε: #4.937 14-04-08 22:34 καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:34 Η Ηρώ έγραψε: #4.938 14-04-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Η υπογραφούλα πώς σου φένετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:36 Η mania έγραψε: #4.939 14-04-08 22:36 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 245 246 247 248 249 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 247 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Εσύ είσαι? Click για ανάπτυξη... μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 22:38 Ο Tetragrammaton: #4.940 14-04-08 22:38 Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mania: μπά σήμερα το απόγευμα την τράβηξα χάλια; Click για ανάπτυξη... Γ@μάτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.