borat
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα κι από μένα!
Νυστάααζω
Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες
Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο το ξενύχτι;;;;
Koιμήσου ντε!
Κι εσύ ξεβαρέσου (δικής μου επινόησης λέξη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Νυστάααζω
Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες
Ξάπλωσε λίγο βρε, να ξεκουραστείς, ας μην κοιμηθείς (σε περίπτωση που έχεις δουλειές να κάνεις).. θα σε βοηθήσει
Καλημέρα Βαλ!
Λοιπόν, κορίτσια και αγόρια σας χαιρετώ.. πάω να σιαστώ!!
Wish me good luck!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρες σε όσους ήρθαν τώρα!!!!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Που είναι τα κοριτσάκια να πώ τα νέα μου
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Mania πες!!! Περιμένουμε!!!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Πάω Ηράκλειο να επιστρέψω για λίγες μέρες στον παλιό μου φοιτητόκοσμο!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Τα αγοράκια δεν σου κανουν για να πεις νεα;
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Τι εννοείς Bill;
mania
Επιφανές μέλος
Καλησπέραααα!!!!
Mania πες!!! Περιμένουμε!!!
Λοιπόν χτές δουλέυαμε μέχρι τις 1παρα τέταρτο στο γραφείο, αντί λοιπόν να μου δώσει αυτά τα 30-40 το πολλύ ευρώ που δικαιούμαι σαν υπερορία μου έκανε δώρο ένα ολόκληρο σέτ περιποιησης μαλιού, βαφή, κόψημο, φρίδι, μουστάκι, αντάβγες + πιστολάκι σε ένα πολλύ καλό σαλόνι ομορφιάς της Ρόδου, όλα πληρωμένα, στο συγκεκριμένο κομωτή παιδιά όλα αυτά θα πήγαιναν πάρα πολλά αφού μόνο για ένα κούρεμα πέρνει 50 ευρώ σκευτήτε έξωδα, όλα δωρεάν, αυτό το σάββατο στις 11 ραντεβού σε σαλόνι ομορφιάς και όλα ΔΩΡΕΑΝ
mania
Επιφανές μέλος
Γεια fandago!
Τα αγοράκια δεν σου κανουν για να πεις νεα;
Αν σου αρέσει το παραπάνω καλησπέρα
Ευχαριστώ παιδιά
Καλό ταξίδι καμάρι μου
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν χτές δουλέυαμε μέχρι τις 1παρα τέταρτο στο γραφείο, αντί λοιπόν να μου δώσει αυτά τα 30-40 το πολλύ ευρώ που δικαιούμαι σαν υπερορία μου έκανε δώρο ένα ολόκληρο σέτ περιποιησης μαλιού, βαφή, κόψημο, φρίδι, μουστάκι, αντάβγες + πιστολάκι σε ένα πολλύ καλό σαλόνι ομορφιάς της Ρόδου, όλα πληρωμένα, στο συγκεκριμένο κομωτή παιδιά όλα αυτά θα πήγαιναν πάρα πολλά αφού μόνο για ένα κούρεμα πέρνει 50 ευρώ σκευτήτε έξωδα, όλα δωρεάν, αυτό το σάββατο στις 11 ραντεβού σε σαλόνι ομορφιάς και όλα ΔΩΡΕΑΝ
Καταπληκτικόοοοοοο!!!!! Μπράβο μάνια!!!
Πως είπαμε οτι λένε το αφεντικό σου; Σκέφτομαι να αλλάξω δουλειά!!!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέραααααααααααααα
Που είναι τα κοριτσάκια να πώ τα νέα μου
Ευχαριστώ παιδιά
Τι εννοείς Bill;
Δες την πανω παραθεση.Στη Μανια πηγαινε.
Έφυγαααααααααααααααααααα
Γειααααααααααααα!
mania
Επιφανές μέλος
Καταπληκτικόοοοοοο!!!!! Μπράβο μάνια!!!
Πως είπαμε οτι λένε το αφεντικό σου; Σκέφτομαι να αλλάξω δουλειά!!!
χαχαχαχα, με έβαλε κάτω και μου είπέ ότι είμαι καλό παιδί αλλα δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω για την εμφάνηση μου του γραφείου, παιδιά μηλάμε ότι θα πάει πολλά, ο τυπάς ο κομωτής είναι πανάκριβος έχω και το σολάριουμ καβάτζα και είπα να πάω μιά και καλή να κάνω ένα σπά, να δώσω παραπάνω απο το σολάριουμ και να κάνω χαλάρωση
Μπίλ είδες ότι μάλλων δεν σε νοιάζει για αυτά; ενώ τα κορίτσια ξέρουν να εκτιμούν
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
χαχαχαχα, με έβαλε κάτω και μου είπέ ότι είμαι καλό παιδί αλλα δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω για την εμφάνηση μου του γραφείου, παιδιά μηλάμε ότι θα πάει πολλά, ο τυπάς ο κομωτής είναι πανάκριβος έχω και το σολάριουμ καβάτζα και είπα να πάω μιά και καλή να κάνω ένα σπά, να δώσω παραπάνω απο το σολάριουμ και να κάνω χαλάρωση
Μπράβο κοριτσάκι!!! Μπορεί να κουράστηκες αλλά ανταμείφθηκες και με το παραπάνω!!!
Είδα ,ειδα!χαχαχαχα, με έβαλε κάτω και μου είπέ ότι είμαι καλό παιδί αλλα δεν είμαι υποχρεωμένη να πληρώνω για την εμφάνηση μου του γραφείου, παιδιά μηλάμε ότι θα πάει πολλά, ο τυπάς ο κομωτής είναι πανάκριβος έχω και το σολάριουμ καβάτζα και είπα να πάω μιά και καλή να κάνω ένα σπά, να δώσω παραπάνω απο το σολάριουμ και να κάνω χαλάρωση
Μπίλ είδες ότι μάλλων δεν σε νοιάζει για αυτά; ενώ τα κορίτσια ξέρουν να εκτιμούν
Μια χαρα το αφεντικο!
mania
Επιφανές μέλος
Μπράβο κοριτσάκι!!! Μπορεί να κουράστηκες αλλά ανταμείφθηκες και με το παραπάνω!!!
Αχχχχχχχχχχχχχ ναι, θα γίνω πολλύ ουάου θα βγάλω φώτο για να σας δείξω
Είδα ,ειδα!
Μια χαρα το αφεντικο!
Ναι ναι είναι μούρη, μεσυγκίνησε αυτή η κίνηση, κανένας άλλος δεν κάνει κάτι τέτοιο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.