fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:07 Η fielda έγραψε: #4.421 10-04-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άν και θα φύγω σε λίγο.. Προς το παρόν ετοιμάζομαι ψυχολογικά για άλλο ένα 6ωρο στο κομμωτήριο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα Phoebάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η cibyllian: #4.422 10-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #4.423 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Να έχεις στο μυαλό σου το τρίπτυχο: Υπομονή, περιοδικά, τηλέφωνα!!! Έτσι μόνο θα περάσει η ώρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Ηρώ έγραψε: #4.424 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η fielda έγραψε: #4.425 10-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Άν και θα φύγω σε λίγο.. Προς το παρόν ετοιμάζομαι ψυχολογικά για άλλο ένα 6ωρο στο κομμωτήριο Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Καλημέραααααααα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρααααα Phoebάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:11 Η cibyllian: #4.422 10-04-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #4.423 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Να έχεις στο μυαλό σου το τρίπτυχο: Υπομονή, περιοδικά, τηλέφωνα!!! Έτσι μόνο θα περάσει η ώρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Ηρώ έγραψε: #4.424 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η fielda έγραψε: #4.425 10-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Phoebe έγραψε: #4.423 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Να έχεις στο μυαλό σου το τρίπτυχο: Υπομονή, περιοδικά, τηλέφωνα!!! Έτσι μόνο θα περάσει η ώρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Ηρώ έγραψε: #4.424 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η fielda έγραψε: #4.425 10-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Θα κάνω βαφή, ανταύγιες, κούρεμα και χτένισμα.. και έχω πολλλλλύυυυυυυυυυυυ μαλλί και μακρύ! Πφφφφφ.. στη μέση τα χω παίξει! Click για ανάπτυξη... Να έχεις στο μυαλό σου το τρίπτυχο: Υπομονή, περιοδικά, τηλέφωνα!!! Έτσι μόνο θα περάσει η ώρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:14 Η Ηρώ έγραψε: #4.424 10-04-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η fielda έγραψε: #4.425 10-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fielda: Κι εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο. Ενώ χαίρομαι που θα αλλάξω κάτι στα μαλλιά μου, νευριάζω όταν με τραβάνε από εδώ και από εκεί. Πάμε για λούσιμο, κάτσε εδώ για τη βαφή, περίμενε να περάσει η ώρα, σε λίγο να σου κάνω ανταύγειες, ξανά μανά λούσιμο, να σε χτενίσω κιόλας. Ουφ! Κουράστηκα Click για ανάπτυξη... Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:16 Η fielda έγραψε: #4.425 10-04-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό ξαναπές το!!! Κι εγώ είχα βαρεθεί να τα βάφω και γι αυτό την τελευταία φορά τα έβαψα σε ένα χρώμα κοντά στο φυσικό μου και λέω να συνεχίσω με ανταύγειες. Τουλάχιστον έτσι και να βγαίνει η ρίζα δε θα φαίνεται τόσο άσχημο όπως όταν τα έχεις όλα βαμμένα. Εμένα την τελευταία φορά, ήταν 3 κοπέλες πάνω από το κεφάλι μου για να τελειώσουν πιο γρήγορα αλλά τίποτα... Πάλι 2,5 ώρες έκαναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Ηρώ έγραψε: #4.426 10-04-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Κι εγώ το ίδιο, πολλά μαλλιά και μακριά.......μεγάλη ταλαιπωρία....κλείνω μεροκάματο κάθε φορά. Εντωμεταξύ πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση, γιατί η ρίζα έχει φτάσει στ' αυτιά!!!!! Τι μαζοχισμός μας δέρνει ρε κορίτσια!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:19 Η cibyllian: #4.427 10-04-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Είναι ωραίος αυτός ο μαζοχισμός!!! Click για ανάπτυξη... Ναι....καθώς εκτός από μαζόχες είμαστε και νάρκισσες και ματαιόδοξες!!!!......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η fielda έγραψε: #4.428 10-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ακριβώς..! Τέσπα.. θα βγω με ολοκαίνουργιο μαλλί όμως! Θα δοκιμάσω να πάρω κανά βιβλίο για την επόμενη εξεταστική.. μπας και μου ρθει η όρεξη..you never know Click για ανάπτυξη... Αυτό έχει σημασία τελικά, ότι θα αλλάξεις τα μαλλιά σου ριζικά και θα ανανεωθείς. Αυτό μας παρηγορεί και μας συγκρατεί από το να σηκωθούμε με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και να φύγουμε Όσο για το βιβλίο, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα στο κομμωτήριο να κάνω κάτι παραπάνω από το να στείλω ένα μήνυμα στο κινητό μου (και αυτό μετά από αρκετή προσπάθεια). Έτσι όπως σου τραβάνε τα μαλλιά και σου τα φέρνουνε και στη μούρη ενίοτε πώς να συγκεντρωθείς;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:21 Η cibyllian: #4.429 10-04-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Eγώ κάθε φορά ρε γμτ σκέφτομαι και τις κομμώτριες που τους έτυχα στο δρόμο.. Οκ.. ντάξει, ξέρω πως είναι η δουλειά τους αυτή.. αλλά αν ήμουν κομμώτρια και μου τύχαινε μία με το μαλλί το δικό μου, θα σιχτίριζα από μέσα μου! Click για ανάπτυξη... Οι δικοί μου κομμωτές σιχτιρίζουν κι απέξω τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:22 Ο Guest 990498: #4.430 10-04-08 13:22 Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η cibyllian: #4.431 10-04-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από borat: Βαριέμαι γαμώτο πάλι. Click για ανάπτυξη... Τι;;;.....θα πας κι εσύ γι' ανταύγιες;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:25 Ο Guest 990498: #4.432 10-04-08 13:25 Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η mania έγραψε: #4.433 10-04-08 13:27 Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα,ήρθα για να πώ γειά και φέυγω, τρέχω απίστευτα, κρατηθήτε χτές σχόλασα 00:45 Καλό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Απριλίου 2008 στις 13:29 Ο Guest 990498: #4.434 10-04-08 13:29 Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tρέξε σαν αετός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:31 Η cibyllian: #4.435 10-04-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Λες έτσι να πάψω να βαριέμαι; Click για ανάπτυξη... Όχι.....δε νομίζω.....άλλα θα πάψουν να βαριούνται οι κυρίες που θα είναι στο κομμωτήριο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:32 Η mania έγραψε: #4.436 10-04-08 13:32 Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:34 Η cibyllian: #4.437 10-04-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα σας πώ και ένα δώρο του μπός το απόγευμα να ζουλέψουν τα κορίτσια του στεκιου Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό να μας το φέρεις όμως!!!!!!!......Μην ξεραθούμε ξαφνικά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:39 Η Ηρώ έγραψε: #4.438 10-04-08 13:39 Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd tilavgi American Economist Joji Memetchi charmander Xristinaqui Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Μάνια.. Μποράτ.. βάλε λίγο χρώμα στη ζωή σου.. δε βαρέθηκες όοοολα αυτά τα χρόνια με ενα βαρετό καστανό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.794 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:57 Ο Valder έγραψε: #4.439 10-04-08 13:57 Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1725 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 1725 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Subject to change: #4.440 10-04-08 13:59 Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νυστάααζω Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.