prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Αληθεια το υπονοειτε το εχεις γραψει με -αι;; Δεν αφηνετε τις καταληψεις λεω εγω μπας και μαθετε τπτ τελευταια χρονια που ειναι. Γιατι κανετε καταληψη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Ντροπή. =$
Εχμμ... για μ*λ*κίες.
1. Δεν έχουμε κουρτίνες
2. Δεν έχουμε φωτοτυπικό
3. Δεν έχουμε τουαλέτες
4. Μηχανογραφικό το Μάρτη
5. Καθηγητής χουφτώνει μαθήτριες
(το τελευταίο δε ξέρω αν όντως ισχύει)
αυταααααααααααααα.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Απλα εχεις ακουσει δλδ, δεν εχεις νιωσει κανα χερι τπτ;;Εχμμ... για μ*λ*κίες.
1. Δεν έχουμε κουρτίνες
2. Δεν έχουμε φωτοτυπικό
3. Δεν έχουμε τουαλέτες
4. Μηχανογραφικό το Μάρτη
(το τελευταίο δε ξέρω αν όντως ισχύει)
Οk. Τις κουρτινες τις ξηλωσατε, τις τουαλετες που τις κρυψατε;;
prinCess.
Επιφανές μέλος
Δεν εχουν πόρτες, δεν έχει νερό στις βρύσες, νιπτήρες κτλ. Ε τώρα έχει γίνει καπνιστήριο, και οι μαθητές πηγαίνουν στων καθηγητών, οι καθηγητές φωνάζουν, ε τι να κάνουν τα μαθητούδια; Να τα κάνουν πάνω τους; :/
Με τις κουρτίνες πέρυσι καθαρίζαμε τα θρανία επειδή είχαν γίνει με μελάνι.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Εμεις τα παλαια τα χρονια ειχαμε παρει ενα μαξιλαρι στρογγυλο που ειχε ξεχασει μια καθηγητρια και σκουπιζαμε τον πινακα. Δεν βαριεσαι αμα δεν κανεις και καμια μλ*κ δεν περναει η ωρα..Με τις κουρτίνες πέρυσι καθαρίζαμε τα θρανία επειδή είχαν γίνει με μελάνι.
Και αν καταλαβα καλα απ'τα λεγομενα σου το σχολειο σας διαθετει καπνιστηριο για τα παιδια. Δεν ισχυει ο νομος στα μαγαζια δλδ και ισχυει στα σχολεια!; Αυτες ειναι εξελιξεις!
love_angel
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι δεν έχω, κάνουμε κατάληψη και την έκανα γιατί βαρέθηκα. Σε λίγο λέω να κουρευτώ, ή να πάω για ψώνια, αλλά το σκέφτομαι ακόμα.
Σκέφτομαι μια κοντή φράτζα, τύπου μακριές αφέλειες, στυφογυριστές, όπως η κοπέλα του αβατάρ και σε μάκρος, θα φύγει μόνο η ψαλίδα, αλλά θα δείξειιιι.
Βρήκα άνθρωπο να πω τον πόνο μουυ.
(αλλά οκ σε αυτό με τα ρούχα +φωνώ, είναι σπαστικό να φοράς τόσα ρούχα)
Το σπαστικό είναι να τα πλένεις και να τα σιδερώνεις αλλά που να ξέρουν απ' αυτά οι νέες κοπέλες...
Καλησπέεερααααα!!!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Η Κλεοπάτρα μου επέστρεψε
Ναι! Μου λέιψατε όλοι σας!
Δεν μπορούσα να μπω αυτές τις μέρες..είχα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Χαχαχ. Είμαστε όμως όλοι για τα μπάζα. Κακοί άνθρωποι.Εμεις τα παλαια τα χρονια ειχαμε παρει ενα μαξιλαρι στρογγυλο που ειχε ξεχασει μια καθηγητρια και σκουπιζαμε τον πινακα. Δεν βαριεσαι αμα δεν κανεις και καμια μλ*κ δεν περναει η ωρα..
Και αν καταλαβα καλα απ'τα λεγομενα σου το σχολειο σας διαθετει καπνιστηριο για τα παιδια. Δεν ισχυει ο νομος στα μαγαζια δλδ και ισχυει στα σχολεια!; Αυτες ειναι εξελιξεις!
Εχμ... καλά το "καπνιστήριο" τρόπος του λέγειν, δεν είναι κανένα με ταμπέλα, απλά εκεί πάνε όλοι για να μην τους δουν καθηγητές και φάνε καμιά αποβολή.
Αν θες να μάθεις, ξέρω να πλένω και να σιδερώνω και να μαγειρεύω και όλες τις δουλειές του σπιτιού τις κάνω, ρώτα και τη μαμά μου. Οπότε FAIL.
Το σπαστικό είναι να τα πλένεις και να τα σιδερώνεις αλλά που να ξέρουν απ' αυτά οι νέες κοπέλες...
ΧΑΣΑΤΕ.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
ρώτα και τη μαμά μου.
Έχει λογαριασμό στο e-steki?
prinCess.
Επιφανές μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η περίληψη λέτε να βοηθήσει;
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.