JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και δεν είναι συννεφιασμένη....!
https://www.youtube.com/watch?v=mjav4_f_9Vk
kαλημέρα josefk...! ! ! !
Γεια σου Έλενα!
Το πρωί (για τις Κυριακές, 13:44 είναι πρωί) δεν πρόλαβα να δω την καλημέρα σου γιατί μπήκα μόνο για να πω ένα γεια και βγήκα μετά από λίγα λεπτά.
Δε μας νοιάζει αν οι Κυριακές είναι συννεφιασμένες, το θέμα είναι να μην έχουν συννεφιές οι καρδιές μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους που μισούν την Κυριακή!
Ουστ Κυριακή! Είσαι η χειρότερη μέρα της βδομάδας!
Μυρτώ, εσύ;
Αρχική δημοσίευση από Άλκη Ζέη.
Την Κυριακή, το χειμώνα, είναι η πιο βαρετή μέρα. Από το πρωί, η Μυρτώ κι εγώ παίζουμε, τσακωνόμαστε , διαβάζουμε κανένα βιβλίο, αλλά το απόγευμα, όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει νωρίς νωρίς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.
....
Αυτή όμως την Κυριακή βαριόμασταν όλα τα παραμύθια και τα παιχνίδια μας.Το καπλάνι στα Κινέζικα
- Δε φτιάχνουμε μια ιστορία για το καπλάνι ; είπα, και το μετάνιωσα αμέσως, πριν καλά καλά τελειώσω τη φράση μου.
....
Δεν φανταζόμασταν ότι θα τέλειωνε τόσο άσχημα αυτή η Κυριακή. Ο παππούς άρχισε να ρωτάει τη Μυρτώ το 7x7 κι εκείνη όλο τα μπέρδευε. Επέμενε μάλιστα πως 7x8 κάνει 46 κι ο παππούς θύμωσε .
...
Μπορούσε, όμως, ποτέ Κυριακάτικα να πάνε όλα καλά; Αν πηγαίναμε σχολείο, θα μας άρεσε η Κυριακή, που θα μέναμε στο σπίτι. Ενώ τώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Tα περισσότερα μηνύματα στην κατηγορία (14699 στα 409,318, δηλαδή το 3,59%) έχουν δημιουργηθεί απο το μέλος Γιώργος.
Όλο μιλάς.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
ΈγραψεςΚαλησπέρα σε όλους που μισούν την Κυριακή!
Ουστ Κυριακή! Είσαι η χειρότερη μέρα της βδομάδας!
Μυρτώ, εσύ;
Αρχική δημοσίευση από Άλκη Ζέη.
Την Κυριακή, το χειμώνα, είναι η πιο βαρετή μέρα. Από το πρωί, η Μυρτώ κι εγώ παίζουμε, τσακωνόμαστε , διαβάζουμε κανένα βιβλίο, αλλά το απόγευμα, όταν αρχίζει να σκοτεινιάζει νωρίς νωρίς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.
....
Αυτή όμως την Κυριακή βαριόμασταν όλα τα παραμύθια και τα παιχνίδια μας.Το καπλάνι στα Κινέζικα
- Δε φτιάχνουμε μια ιστορία για το καπλάνι ; είπα, και το μετάνιωσα αμέσως, πριν καλά καλά τελειώσω τη φράση μου.
....
Δεν φανταζόμασταν ότι θα τέλειωνε τόσο άσχημα αυτή η Κυριακή. Ο παππούς άρχισε να ρωτάει τη Μυρτώ το 7x7 κι εκείνη όλο τα μπέρδευε. Επέμενε μάλιστα πως 7x8 κάνει 46 κι ο παππούς θύμωσε .
...
Μπορούσε, όμως, ποτέ Κυριακάτικα να πάνε όλα καλά; Αν πηγαίναμε σχολείο, θα μας άρεσε η Κυριακή, που θα μέναμε στο σπίτι. Ενώ τώρα...
_Silence_
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
την Τεταρτη , την Παρασκευη και την Δευτερα δεν εχουμε μαθημα !! αντε καλα να περασουμε βρε
Ναι!!!
Εμείς αύριο γράφουμε Αρχαία..
_Silence_
Διάσημο μέλος
Ναι!!!
Εμείς αύριο γράφουμε Αρχαία..
καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αν και είναι αρκετά δύσκολα...θα κάνουμε κατά λέξη μετάφραση το κείμενο της 2ης ενότητας και από γραμματική έχουμε τα συνηρημένα ρήματα και τα παραθετικά επιθέτων (ομαλά & ανώμαλα)...
εσείς γράψατε ή ακόμα;
maria_lulu
Επιφανές μέλος
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
... ομώς εγώ φυσάω άλλο καπνό...
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπω γυαλιά που θέλανε να σπάσουν, ανθρώπους ήρεμους που θέλανε να κλάψουν, στιγμές απόμακρες που θέλανε να υπάρξουν, άδειες ψυχές που παραμείναν στο κενό...
... ομώς εγώ φυσάω άλλο καπνό...
ωραίο song josefk...! ! !
εμένα μου έχει κολλήσει αυτό από χθες.... https://www.youtube.com/watch?v=jLr3q-3EgiM
γι' αυτό θα πάω για ύπνο μπας και τα ονειρευτώ αυτά που λέει.....!
(ψέμματα...έχω μάθημα στις 8 ... και πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς.... )
Σας καληνυχτίζω λοιπόν στεκίτες...! ! ! ! :
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραίο song josefk...! ! !
εμένα μου έχει κολλήσει αυτό από χθες.... https://www.youtube.com/watch?v=jLr3q-3EgiM
γι' αυτό θα πάω για ύπνο μπας και τα ονειρευτώ αυτά που λέει.....!
(ψέμματα...έχω μάθημα στις 8 ... και πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς.... )
Σας καληνυχτίζω λοιπόν στεκίτες...! ! ! ! :
Υπέροχο και το τραγούδι του Παύλου!
Όνειρα γλυκά λοιπόν!
Στο Παν/μιο ευτυχώς ποτέ μου δεν είχα μάθημα στις 8!
Πάντα από τις 9 και μετά!
Βάρβαρες ώρες...
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Βαρβαρες δεν λες τπτ..Βάρβαρες ώρες...
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γειαααααααα σου πρινσες!!!
prinCess.
Επιφανές μέλος
Τι κάνεις;;;;;;;;;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.