self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
θα εχω κολλημα μεχρι να βρεθει ενας ανθρωπος να μου απαντησει γιατι..
ρε σιντ ποιος ειπε οτι μισω τα παιδια? γιου νοου μπετερ μαι φρεντ...
η υπογραφή σου
απάντα της εσύ 6 φορέςΝαι, αλλά μ' αυτά και μ' αυτά η μοναλίτσα το' χει δαιμονοποιήσει το θέμα!
ίσα με 5 φορές μ' έχει ρωτήσει από τότε που της μπήκε η ιδέα!
γειάαααααΓεια...
με τι σήμα καταλληλότητας ; είναι 2 και μισή η ώραΕχει μια πολυ καλη ταινια στην ΝΕΤ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
Ναι, αλλά μ' αυτά και μ' αυτά η μοναλίτσα το' χει δαιμονοποιήσει το θέμα!
ίσα με 5 φορές μ' έχει ρωτήσει από τότε που της μπήκε η ιδέα!
και εχω παρει 5 γραψιματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Περιβόητο μέλος
ελ σιντ ο απέθαντος τάδε έφη
(δλδ το είπε περίπου έτσι αλλά το συγίρισε λίγο η έφη)
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
δηλαδή ;
τι δηλαδή!!
γλυτώνεις από μόνος σου απ' τα τα βελάκια
και σε βοηθά και η τύχη να φεύγουν τα υπόλοιπα απ' τις πάντες
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Κάντε με να κοιμηθώ. Το πρωί στις 8 φεύγει το καράβι, εγώ 6.30 πρέπει να φύγω από το σπίτι κι ενώ νυστάζω, δεν μου κάνει καρδιά να κοιμηθώ.. Είναι κι ο galaxy που παίζει τόσο ωραία μουσική, ταξιδεύω στον φανταστικό έρωτα που ποτέ δεν έζησα..
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
με τι σήμα καταλληλότητας ; είναι 2 και μισή η ώρα
Μια ταινια με την Μερλιν Μονροε ειναι μωρε.. Αλλα δεν πειραζει, εσυ βαλε ΣΚΑΙ..
moonlight
Διάσημο μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
ε, να, αμέσως μετά συνεχώς το ξεχνάω...και εχω παρει 5 γραψιματα
moonlight
Διάσημο μέλος
ε, να, αμέσως μετά συνεχώς το ξεχνάω...
ειδες ειδες τι κανει το γηρας αντωνιε??
Περιβόητο μέλος
λοιπόν εσένα σε πάω πολύ . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πού πάμεδηλαδή ;
τι δηλαδή!!
γλυτώνεις από μόνος σου απ' τα τα βελάκια
και σε βοηθά και η τύχη να φεύγουν τα υπόλοιπα απ' τις πάντες
Δεν ξέρω τι έκανε η έφη, όμως είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει.
Κάντε με να κοιμηθώ. Το πρωί στις 8 φεύγει το καράβι, εγώ 6.30 πρέπει να φύγω από το σπίτι κι ενώ νυστάζω, δεν μου κάνει καρδιά να κοιμηθώ.. Είναι κι ο galaxy που παίζει τόσο ωραία μουσική, ταξιδεύω στον φανταστικό έρωτα που ποτέ δεν έζησα..
λοιπόν εσύ τελευταία περνάς μια καταθλιψούλα , και πολύ με στενοχωρείς γιατί εγώ θέλω να είμαι ο καταθλιπτικός της παρέας . Στο κάτω κάτω κυρά μου , εγώ καπάρωσα το όνομα σελφ ιστράκτιβ ντιπρέσινγκ , πώς έρχεσαι τώρα εσύ με 3-4 ποστ και μας κλέβεις την δόξα ;
κλείσε το ραδιόφωνο και φάε ένα λίτρο παγωτό , μετά ξάπλωσε και άκου το υπνωτικό ζζζ των κουνουπιών . Η νύστα θα έρθει και θα φοράει τα καλά της
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
δεν μπορείς να πάρεις απάντηση αν δεν ξέρεις βαθιά μέσα σου τι ρωτάς
ελ σιντ ο απέθαντος τάδε έφη
(δλδ το είπε περίπου έτσι αλλά το συγίρισε λίγο η έφη)
λέγε τις τέτοια να την υποψιάζεις πιο πολύ...
Περιβόητο μέλος
δεν βλέπω τηλεόραση εγώ , είμαι της ποιότητας . Και της οικονομίας επίσης , ακούω από την τηλεόραση του θεόκουφου γείτοναΜια ταινια με την Μερλιν Μονροε ειναι μωρε.. Αλλα δεν πειραζει, εσυ βαλε ΣΚΑΙ..
εξήγησε τη μου τότεσιντ= ρε συ δεν καταλαβες νομιζω την υπογραφη...
τα 2 γεροντάκια πιάσανε την νοσταλγίαειδες ειδες τι κανει το γηρας αντωνιε??
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
αν εκπληρωθεί στο όνειρό σου, δε σε βλέπω να ξυπνάς.Κάντε με να κοιμηθώ. Το πρωί στις 8 φεύγει το καράβι, εγώ 6.30 πρέπει να φύγω από το σπίτι κι ενώ νυστάζω, δεν μου κάνει καρδιά να κοιμηθώ.. Είναι κι ο galaxy που παίζει τόσο ωραία μουσική, ταξιδεύω στον φανταστικό έρωτα που ποτέ δεν έζησα..
Άσ' το, μην κοιμηθείς καθόλου! Πάρ' το σερί ξύπνια μέχρι της 8 και κοιμήσου μες το πλοίο.
εγώ πάλι δε σε πάω καθόλουλοιπόν εσένα σε πάω πολύ . Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πού πάμε
αλλά ούτε κι εγώ ξέρω πού πάμε
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και με σόκαρες. Νομίζω πως όντως περνάω μια μίνι κατάθλιψη και δεν το έχω καταλάβει.
Αντώνη αυτό δεν είναι κακή ιδέα, διότι απ' όσο ξέρω κι η παρέα δεν κοιμάται απόψε.
Περιβόητο μέλος
αν αργήσω να απαντήσω θα έχω βγάλει τον σκύλο βόλτα
@καγίρα
βασικά αν δεν το ήξερες , το παίρνω πίσω
μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να γράφεις ποστ στο στέκι
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Και μη ξαναπείς για κουνούπια. Πήγα χτες στο πάρτυ της ξαδέρφης μου στην Σαρωνίδα και μου καταφάγανε τα πόδια (άτιμα μίνια). Στο δεξί μου μπούτι έχω ένα κόκκινο σημάδι που μοιάζει με νησί! Δεν ξέρω τι έχει γίνει φέτος, μάλλον πρέπει να ξαναρχίσω το κάπνισμα, με γανώνουν άμα βρεθώ έξω!
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Υγ Συνεχιστε εσεις, απλα εχω χασει λιγο τη συζητηση..
Περιβόητο μέλος
θα στο αναλύσω καλύτερα μόλις στρίψω το τσιγάρο μου
@ράσκαλ
αυτό θα πει τσάμπα τηλεοπτικό πρόγραμμα και εγώ ο βλάκας αγόραζα ελευθεροτυπία
love_angel
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Θα γίνω σαν τον πατέρα μου, μου φαίνεται. Που πήγαινε θερινό σινεμά κι έβαζε το φιδάκι κάτω από την καρέκλα του και μόνο εγώ καθόμουν δίπλα του. Μόνο εγώ τον αγαπούσα τόσο που δεχόμουν να μαστουρώσω για να δω μια ταινία.
Βικ.. τίποτα ρε παιδιά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.