jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιβόητο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
θες να τραγουδησω να ανεβει λιγο η ενταση εδω μεσα??
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα valder..Καλα ποσες μερες διαβαζεις αυτη τη λογιστικη? Τι παλουκομαθημα ειναι αυτο??
Έχω κενό από 24 Ιουνιου ως 7 Ιουλίου που δίνω Λογιστική 2 και ένα άλλο την ίδια μέρα. Το άλλο το χω βγάλει μέσες άκρες. Η Λογιστική 2 είναι μανίκι.
Υποσχέθηκε να βάλει τα λεφτά ο μέτοχος; Εγγραφή!
Τα έβαλε; Άλλη εγγραφή!
Μεταφορά υπολοίπων! Εγγραφή! (συνήθως μια άσχετη εγγραφή για να κλείσουν οι λογαριασμοί που μπορεί να είναι και η ακριβώς αντίθετη μιας εκ των προηγούμενων)
Εισφορά υπερ του νόμου Ν666/Σατανάς ρουφάει τις ψυχές-9271/1821. Ξανά εγγραφή!
Την αμόλησε ο μέτοχος και μύρισε; ΠΑΑΑΑΛΙ εγγραφή!
Ε άει στα κομμάτια πια! Ένα ακατάσχετο μπέρδεμα είναι που πρέπει να το μάθεις απέξω... γιατί είναι και αυστηροί στη βαθμολόγηση! Είναι τόσο εύκολα που έχουν και περιθώριο για αυστηρότητες!
Και το θέμα είναι ότι δεν είναι της κατεύθυνσής μου η Λογιστική (εγώ έχω πάρει Χρηματοοικονομική), απλά ένα υποχρεωτικό γενικό, και είναι και το τελευταίο για πτυχίο (ΑΝ περάσω τα άλλα σ' αυτή την εξεταστική)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Πάντως όσο σπαστικά και αν είναι για τον λογιστή τα Γ' κατηγορίας βιβλίας τόσο καλύτερο έλεγχο προσφέρουν
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
TRANSP
TRANSA
PROP
ABP
SRP
GO BACK N
Ethernet
TCP
UDP
Και άλλα πολλά....
Είναι χαζά!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Valder δεν ξέρω αν τους πείραξε κάτι τους λογιστές αλλά σε εμάς μας άλλαξε τα φώτα. ΜΠΡΡΡ, εύχομαι να μην είναι γενικό το φαινόμενο.
Πάντως όσο σπαστικά και αν είναι για τον λογιστή τα Γ' κατηγορίας βιβλίας τόσο καλύτερο έλεγχο προσφέρουν
Μπα... είναι γενικό το φαινόμενο! Έχουν ανθίσματα και ξεμπουμπουκιάσματα όλοι αυτό τον καιρό! (Κοινώς έχουν όρεξη για φακα-κρακα)
Υπάρχουν κι άλλοι δηλαδή που τα βρίσκουν σπαστικά αυτά; Δόξα σοι η Αφροδίτη!
α ο παππους με τα μαυρα γυαλια
μελανινη μελανινη
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
πχιος μιλησε για δονουσα?
CTRL + F και ψάξε.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Μποράτιε.. τι έγινε;
είσαι καλά βρε συ;..
borat
Επιφανές μέλος
To παλέυω.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Έχω κενό από 24 Ιουνιου ως 7 Ιουλίου που δίνω Λογιστική 2 και ένα άλλο την ίδια μέρα. Το άλλο το χω βγάλει μέσες άκρες. Η Λογιστική 2 είναι μανίκι.
Υποσχέθηκε να βάλει τα λεφτά ο μέτοχος; Εγγραφή!
Τα έβαλε; Άλλη εγγραφή!
Μεταφορά υπολοίπων! Εγγραφή! (συνήθως μια άσχετη εγγραφή για να κλείσουν οι λογαριασμοί που μπορεί να είναι και η ακριβώς αντίθετη μιας εκ των προηγούμενων)
Εισφορά υπερ του νόμου Ν666/Σατανάς ρουφάει τις ψυχές-9271/1821. Ξανά εγγραφή!
Την αμόλησε ο μέτοχος και μύρισε; ΠΑΑΑΑΛΙ εγγραφή!
Ε άει στα κομμάτια πια! Ένα ακατάσχετο μπέρδεμα είναι που πρέπει να το μάθεις απέξω... γιατί είναι και αυστηροί στη βαθμολόγηση! Είναι τόσο εύκολα που έχουν και περιθώριο για αυστηρότητες!
Και το θέμα είναι ότι δεν είναι της κατεύθυνσής μου η Λογιστική (εγώ έχω πάρει Χρηματοοικονομική), απλά ένα υποχρεωτικό γενικό, και είναι και το τελευταίο για πτυχίο (ΑΝ περάσω τα άλλα σ' αυτή την εξεταστική)
Η μεγαλύτερη βλακεία με την Λογιστική είναι οτι μαθαίνεται καλύτερα, για να μην πω μόνο, με την εξάσκηση! Δεν πρόκειται για απλή αποστήθιση πραγμάτων, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο οι καθηγητές ούτε που το λαμβάνουν υπ' όψη τους!
Πολύ καλή επιτυχία Valder και υπομονή!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Αγαπάμε την ηλεκτρονική.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Η μεγαλύτερη βλακεία με την Λογιστική είναι οτι μαθαίνεται καλύτερα, για να μην πω μόνο, με την εξάσκηση! Δεν πρόκειται για απλή αποστήθιση πραγμάτων, αλλά φυσικά κάτι τέτοιο οι καθηγητές ούτε που το λαμβάνουν υπ' όψη τους!
Πολύ καλή επιτυχία Valder και υπομονή!
Αυτό ακριβώς έλεγα πριν καμια ώρα στον συμφοιτητή μου με τον οποίο διαβάζαμε παρέα! Είμαστε και οι 2 σύμφωνοι μαζί σου όσο πάει!!!
Σ' ευχαριστώ κούκλα μου, να σαι καλά και σου εύχομαι κι εσένα καλά αποτελέσματα σε ότι δίνεις αν δίνεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.