Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:43 Η Oralee έγραψε: #3.201 13-11-07 13:43 Χτες σε γενικές γραμμές λίγοι ψήφισαν. Ο τουίτι (λέγε με και Λόριεν ) και ο shaman σίγουρα δεν ψήφισαν, το θυμάμαι.. για τους άλλους θα σου πω σε λίγο YΓ: Θενκς βρε Διαβολίνα! Απλά για τους αποπανω το θυμάμαι γιατί τους είχα πει ξεκάθαρα πως δεν πειράζει που δεν ψήφισαν για μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:44 Η Youki έγραψε: #3.202 13-11-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Τυχαιο το παραδειγμα σου να φανταστω, ετσι? Παντως, εγω ημουν η πρωτη που ψηφισε τον Χαντερ -και μαλιστα σχεδον αμεσως μολις δηλωσε οτι θελει να την κανει- αρα ειμαι η μονη που εχω διακιολογια ετσι κι αλλιως. Αντε μην τα παρω τωρα! Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου τυχαίο το παράδειγμα αγαπητή μου! Το οτι ήσουν η πρώτη που έτρεξες να ψηφίσεις hunter απλά με επιβεβαιώνει (το fandago βασικά). Αρα καμία δικαιολογία δεν έχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: να σας ρωτήσω(φτιάχνω και εγώ πινακάκια ναι, αλλά τα κρατάω σε χαρτί ) Bill_slayer, faith, founes, idril, lorien και shaman Ποιον ψηφισαν χτες? δεν μπορώ να το βρω με τπτ μέσα στα ποστ . θυμάται κάνεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω δεν ψηφισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:44 Η misslittledevil: #3.203 13-11-07 13:44 Ο shaman ψηφισε https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=366855&postcount=81 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #3.204 13-11-07 13:46 E με κάποιον άλλον τον μπέρδεψα.. νομίζω τον Bill_Slayer! Tεσπά, τη βρήκατε την άκρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Ο Dark_kronos: #3.205 13-11-07 13:50 Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτες σε γενικές γραμμές λίγοι ψήφισαν. Ο τουίτι (λέγε με και Λόριεν ) και ο shaman σίγουρα δεν ψήφισαν, το θυμάμαι.. για τους άλλους θα σου πω σε λίγο YΓ: Θενκς βρε Διαβολίνα! Απλά για τους αποπανω το θυμάμαι γιατί τους είχα πει ξεκάθαρα πως δεν πειράζει που δεν ψήφισαν για μια μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:44 Η Youki έγραψε: #3.202 13-11-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Τυχαιο το παραδειγμα σου να φανταστω, ετσι? Παντως, εγω ημουν η πρωτη που ψηφισε τον Χαντερ -και μαλιστα σχεδον αμεσως μολις δηλωσε οτι θελει να την κανει- αρα ειμαι η μονη που εχω διακιολογια ετσι κι αλλιως. Αντε μην τα παρω τωρα! Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου τυχαίο το παράδειγμα αγαπητή μου! Το οτι ήσουν η πρώτη που έτρεξες να ψηφίσεις hunter απλά με επιβεβαιώνει (το fandago βασικά). Αρα καμία δικαιολογία δεν έχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: να σας ρωτήσω(φτιάχνω και εγώ πινακάκια ναι, αλλά τα κρατάω σε χαρτί ) Bill_slayer, faith, founes, idril, lorien και shaman Ποιον ψηφισαν χτες? δεν μπορώ να το βρω με τπτ μέσα στα ποστ . θυμάται κάνεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω δεν ψηφισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:44 Η misslittledevil: #3.203 13-11-07 13:44 Ο shaman ψηφισε https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=366855&postcount=81 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #3.204 13-11-07 13:46 E με κάποιον άλλον τον μπέρδεψα.. νομίζω τον Bill_Slayer! Tεσπά, τη βρήκατε την άκρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Ο Dark_kronos: #3.205 13-11-07 13:50 Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Τυχαιο το παραδειγμα σου να φανταστω, ετσι? Παντως, εγω ημουν η πρωτη που ψηφισε τον Χαντερ -και μαλιστα σχεδον αμεσως μολις δηλωσε οτι θελει να την κανει- αρα ειμαι η μονη που εχω διακιολογια ετσι κι αλλιως. Αντε μην τα παρω τωρα! Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου τυχαίο το παράδειγμα αγαπητή μου! Το οτι ήσουν η πρώτη που έτρεξες να ψηφίσεις hunter απλά με επιβεβαιώνει (το fandago βασικά). Αρα καμία δικαιολογία δεν έχεις!!! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: να σας ρωτήσω(φτιάχνω και εγώ πινακάκια ναι, αλλά τα κρατάω σε χαρτί ) Bill_slayer, faith, founes, idril, lorien και shaman Ποιον ψηφισαν χτες? δεν μπορώ να το βρω με τπτ μέσα στα ποστ . θυμάται κάνεις? Click για ανάπτυξη... Νομίζω δεν ψηφισαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:44 Η misslittledevil: #3.203 13-11-07 13:44 Ο shaman ψηφισε https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=366855&postcount=81 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #3.204 13-11-07 13:46 E με κάποιον άλλον τον μπέρδεψα.. νομίζω τον Bill_Slayer! Tεσπά, τη βρήκατε την άκρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Ο Dark_kronos: #3.205 13-11-07 13:50 Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο shaman ψηφισε https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=366855&postcount=81 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #3.204 13-11-07 13:46 E με κάποιον άλλον τον μπέρδεψα.. νομίζω τον Bill_Slayer! Tεσπά, τη βρήκατε την άκρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Ο Dark_kronos: #3.205 13-11-07 13:50 Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E με κάποιον άλλον τον μπέρδεψα.. νομίζω τον Bill_Slayer! Tεσπά, τη βρήκατε την άκρη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:50 Ο Dark_kronos: #3.205 13-11-07 13:50 Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ.. Το σκορ ποσο ειναι; πραγματικα εχω μπερδευτει πολοι... υποψιαζομαι και την miss, και την XRZ, και την Youki και τον Metal... Παντος η miss μου κανει λιγο περισσοτερο... Οποτε για την ωρα ψηφιζω miss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η misslittledevil: #3.206 13-11-07 13:54 Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα λετε την ιδιοτητα του πτωματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:54 Η Oralee έγραψε: #3.207 13-11-07 13:54 Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Νοεμβρίου 2007 misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαβολίνα ειπα πριν πως ο Φανταγκο ήταν πολίτης! Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:58 Η misslittledevil: #3.208 13-11-07 13:58 Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στραβομαρα εχω βρε παιδι μου? Κριμας παντως. Αμα με πεθανετε δεν θα μαθετε τι ημουν [ακομα ειμαι δλδ] για να δειτε οτι κανετε λαθος και να αλλαξετε κατευθυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Ο Founes έγραψε: #3.209 13-11-07 14:30 Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Phoebe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 15:08 Ο Lorien έγραψε: #3.210 13-11-07 15:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εντιτ: Επισης γιουκι, εισαι η μονη που εχεις πεσει με τα μουτρα επανω μου -επανω σε εναν οποιονδηποτε τελοσπαντων- κι αυτο μου κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υποπτο. Click για ανάπτυξη... Χμμμ...ενδιαφερον. Και κατι μεσα μου εκανε κλιτς-κλατς ! Θανατος στα πινακάκια που σκοτωνουν γυναικοπαιδα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:15 Η Molka έγραψε: #3.211 13-11-07 16:15 Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Σόου.. αν κάποια από τις δύο είναι δολοφόνα, είναι πολύ γκαφατζού για να τα καταφέρει τόσο καλά και να την μυριστούν τόσο νωρίς Γι' αυτό λοιπόν, θα ψηφίσω κάποιον ξεκάρφωτο, ώστε αν πεθάνω αύριο μεθαύριο να ξέρετε ποιος φταίει Η ψόφος μου λοιπόν πάει στον Lorien, που είναι η μεγάλη μου εμμονή από τον προηγούμενο γύρο! Στην Ανταρκτική αδελφές μου, στην Ανταρκτική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:58 Η misslittledevil: #3.212 13-11-07 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:18 Η adespoto έγραψε: #3.213 13-11-07 17:18 Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετά από την ανάγνωση όοοοολων αυτών των πόστ, αποφάσισα να ψηφίσω Yiouki. Μέχρι στιγμής θεωρώ οτι Yiouki,Lorien και Phoebe είναι δολοφόνοι. Επίσης μου φαίνεται οτι ο Founes είναι ο ρουφιάνος (επίσης ο Φουνές είχε ψηφίσει Φαντάγκο μάλλον για τον ίδιο λόγο που θα τον ψήφιζα κι εγώ, είναι παιχνίδι και δε χρειάζεται να πιστοποιούμε ο,τι πιστεύουμε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η Resident Evil: #3.214 13-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Πάλι το δίδυμο της συμφοράς σε ντέρμπυ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 17:39 Η Resident Evil: #3.215 13-11-07 17:39 Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Τρίτη adespoto:Youki Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: misslittledevil dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: Phoebe Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: Vkey misslittledevil: Youki Molka: Lorien Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 4 XRZ: 4 Youki:3 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:02 Η Molka έγραψε: #3.216 13-11-07 18:02 Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με τρώει το κίμπορντ μου τώρα, να αλλάξω ψήφο, έτσι για να έχουμε να παίζουμε, και να κάνουμε και ψηφοφορία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:04 Η misslittledevil: #3.217 13-11-07 18:04 Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:07 Η Molka έγραψε: #3.218 13-11-07 18:07 Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:08 Ο Dark_kronos: #3.219 13-11-07 18:08 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 159 160 161 162 163 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 161 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι το αδεσποτο εχει αλλο πορτοκαλι απο τους υπολοιπους? Click για ανάπτυξη... Θα ετυχε μωρε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 18:11 Η Resident Evil: #3.220 13-11-07 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Γιατί κάποια XRZ έβαλε λάθος χρώμα φαντάζομαι.. Click για ανάπτυξη... αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να αρχίσουν οι συνομωσίες του τι σημαίνει ότι το αδέσποτο έχει άλλο περτικαλί? γιατί επέλεξα το λάθος περτικαλί? και λοιπούς σοβαρούς προβληματισμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.