mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
- adespoto:Youki
- Angie_Ann: XRZ
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Dark_Kronos: youki
- dooo: XRZ
- evouli:
- faithplus1:
- Founes
- Idril
- Lorien
- mania: dark_kronos
- Metal_Lover:
- Molka
- Niyia:
- Phoebe
- shaman: youki
- Vkey
- XRZ
- Youki: Vkey
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Εβαλα και τη δική μου ψήφο στο πινακάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Ρε τι ειστε εσεις? Μαλλον επειδη ειμαι γλυκοαιματη, τα βαμπιρ με θελουν νεκρη.
Καλα να παθετε ομως! Φατε τωρα τα πινακακια της γιουκι στα μουτρα!
Γιουκι.. το νου σου.. σε περιμενω στον επομενο γυρο
Παντως.. ειναι αδικο. Εγω 8 η ωρα, δεν ειμαι εδω και δεν μπορω να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Μην ξεχνατε, ε? ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω ότι αυτοί που ψήφισαν τελευταία στιγμή μις ήταν κατά πάσα πιθανότητα δολοφόνοι. (εκτός και αν η μις ήταν δολοφόνα) Έτσι για μένα οι ύποπτοι αυτή τη στιγμή είναι η XRZ και η Phoebe. (αν και δεν είμαι και τόσο σίγουρη) Όσο για την Yiouki επειδή έχει ψηφιστεί από κάποιον που θεωρώ δολοφόνο (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...ακόμα ) την θεωρώ πολίτη. Έτσι ψηφίζω ΧRZ αν και όπως το βλέπω πάλι πολίτη θα χάσουμε στην επόμενη ψηφοφορία
Το σκεπτικό σου μου φαίνεται ότι έχει κενα...
Εκτός και αν είσαι εσυ μια από τους στυγερούς δολοφόνους
Δεν ξερω τι θα ψηφισω για σήμερα! Εχω καναδυο υπ' οψιν αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Μεχρι τη 1 έχουμε χρόνο!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[και πάω να κάνω καμιά δουλειά γιατί θα με διώξουν αν συνεχίσω να χαζολογάω όλη μέρα ]
Klaus
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- adespoto:Youki
- Angie_Ann: XRZ
- burbuja:
- Dark_Kronos: youki
- dooo: XRZ
- evouli:
- Founes
- Idril
- Lorien
- mania: dark_kronos
- Metal_Lover: Vkey
- Molka
- Niyia:
- Phoebe
- shaman: youki
- Vkey
- XRZ: Vkey
- Youki: Vkey
XRZ: 2 ψήφοι
Youki: 3 ψήφοι
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πρέπει να τους βγάλουμε.Ουφ κανονικά ναι. Ο Faith είχε ειδοποιήσει όμως πως μπορεί από Πέμπτη.. Ζορζ; (και σφάξε την ψηφοφορία )
Σφάζω το poll, τ' άλλα κάντα εσύ.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
έτσι...να πήξουμε μέχρι τις 8.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
evouli
Διάσημο μέλος
"μηπως να αλλαξω την ψηφο μου" και να ψηφισω vkey για να μεινει μεσα η συν-δολοφονος xrz????
λέεεεεεεεεεεεεεεεω εγω τωρα...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Κρόνος και XRZ για δολοφόνοι μου κάθονται παιδιά. Άντε να φύγει ένας από τους 2.
edit. ΜΕ πρόλαβε το evouli και συμφωνώ απόλυτα!
evouli
Διάσημο μέλος
Σου φαίνεται λογική η θεωρία της...Χμ...
Κρόνος και XRZ για δολοφόνοι μου κάθονται παιδιά. Άντε να φύγει ένας από τους 2.
edit. ΜΕ πρόλαβε το evouli και συμφωνώ απόλυτα!
εεεετς...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[έχω κόψει τα γραφικά γιατί θα με πάρετε στο ψιλό ]
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τη γνωστή ατάκα (= θα με δικαιώσει η ιστορία κλπ).
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
νατο το κρονακι πιαστηκε στα διχτυαααααααααααααααααα...
"μηπως να αλλαξω την ψηφο μου" και να ψηφισω vkey για να μεινει μεσα η συν-δολοφονος xrz????
λέεεεεεεεεεεεεεεεω εγω τωρα...
Δεν ειναι νωρις να ψηφισω για να σωσω καπιων;...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.