Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:24 Η Resident Evil: #3.161 13-11-07 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κλασσική ατάκα δολοφόνου Το λένε και οι πολίτες δηλαδή αλλά να 'χαμε να λέγαμε. Click για ανάπτυξη... και επίσης έχω να πω ότι σε 3 συνεχόμενους γύρους λέω ΠΑΝΤΑ ακριβώς το ίδιο όταν ψηφίζω [και να θυμίσω ότι μόνο στον έναν ήμουν δολοφόνος στους άλλους 2 ήμουν αθώος πολίτης].. what makes you think ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ήμουν δολοφόνος θα το άλλαζα τώρα, όταν το χρησιμοποιώ 3 γύρους τώρα? [και αφήστε με να φύγω λέω... έχω δουλειάααααα! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η misslittledevil: #3.162 13-11-07 11:30 Εμενα η ξουρουζου μου κανει και για μουλωχτο [σωστα το εγραψα? ] ρουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Youki έγραψε: #3.163 13-11-07 11:35 misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Angie_Ann: #3.164 13-11-07 11:35 Θα δούμε, θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι δεν πολυποστάρουν και κρύβονται. Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:39 Η misslittledevil: #3.165 13-11-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Κλασσική ατάκα δολοφόνου Το λένε και οι πολίτες δηλαδή αλλά να 'χαμε να λέγαμε. Click για ανάπτυξη... και επίσης έχω να πω ότι σε 3 συνεχόμενους γύρους λέω ΠΑΝΤΑ ακριβώς το ίδιο όταν ψηφίζω [και να θυμίσω ότι μόνο στον έναν ήμουν δολοφόνος στους άλλους 2 ήμουν αθώος πολίτης].. what makes you think ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ήμουν δολοφόνος θα το άλλαζα τώρα, όταν το χρησιμοποιώ 3 γύρους τώρα? [και αφήστε με να φύγω λέω... έχω δουλειάααααα! ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:30 Η misslittledevil: #3.162 13-11-07 11:30 Εμενα η ξουρουζου μου κανει και για μουλωχτο [σωστα το εγραψα? ] ρουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Youki έγραψε: #3.163 13-11-07 11:35 misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Angie_Ann: #3.164 13-11-07 11:35 Θα δούμε, θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι δεν πολυποστάρουν και κρύβονται. Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:39 Η misslittledevil: #3.165 13-11-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα η ξουρουζου μου κανει και για μουλωχτο [σωστα το εγραψα? ] ρουφ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Youki έγραψε: #3.163 13-11-07 11:35 misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Angie_Ann: #3.164 13-11-07 11:35 Θα δούμε, θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι δεν πολυποστάρουν και κρύβονται. Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:39 Η misslittledevil: #3.165 13-11-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:35 Η Angie_Ann: #3.164 13-11-07 11:35 Θα δούμε, θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι δεν πολυποστάρουν και κρύβονται. Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:39 Η misslittledevil: #3.165 13-11-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δούμε, θα δούμε. Μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι δολοφόνοι δεν πολυποστάρουν και κρύβονται. Φτου σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:39 Η misslittledevil: #3.165 13-11-07 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: misslittledevil από μένα! Η XRZ την "δίνει" και η misslittledevil σπεύδει να πει ότι θεωρεί την XRZ ρουφιάνο για να ξεκαρφωθεί. Καλά...δεν πείθεις!!! Click για ανάπτυξη... Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Oralee έγραψε: #3.166 13-11-07 11:42 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:58 Η Youki έγραψε: #3.167 13-11-07 11:58 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: λοιπόν μιας και πρέπει να κάνω κάτι επείγουσες δουλειές και δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα τελειώσω πριν τη 1 [το κλείνω το νετ, ναι να κάνουμε και καμιά δουλειά λέμε1 ]ψηφίζω misslittledevil και αν παραμείνω ζωντανή το... ξαναβλέπω το θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Με δινει? Δηλαδη? Ξερει την ιδιοτητα μου και με δινει? Αρα ειναι ρουφ. Ή δολοφονος, σωστα? Ρε κατι κανετε εσεις οι δυο , και που θα μου παει θα το ανακαλυψω και τοτε δε σας σωζει τιποτα Click για ανάπτυξη... Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 11:59 Η Phoebe έγραψε: #3.168 13-11-07 11:59 Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα το evouli μου φαίνεται και σήμερα ύποπτο!!!! Δεν ξέρω όμως!! Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κινήσει κανένας άλλος τις υποψίες! Θα ψηφισω τωρα evouli και αν δεν εχω δολοφονηθει βλέπουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:00 Η evouli έγραψε: #3.169 13-11-07 12:00 ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψηφιζω ξουρουζου... παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:02 Ο Klaus έγραψε: #3.170 13-11-07 12:02 Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ πολύ ύποπτα όλα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κρόνε αν δεν εμφανιστείς έγκαιρα θα το ρίξω σε σένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η mania έγραψε: #3.171 13-11-07 12:06 Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:06 Η Phoebe έγραψε: #3.172 13-11-07 12:06 Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: παλιοφίμπι θα σε δαγκασω.. Click για ανάπτυξη... Αν και αυτή είναι καθαρή ένδειξη δολοφόνου (ή βαμπιρ ) θα το αφήσω ασχολίαστο ! Πάντως με μια δεύτερη ματιά μου φαίνεται ύποπτος και άλλος ένας ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:08 Ο Klaus έγραψε: #3.173 13-11-07 12:08 Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιος ποιος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:10 Η Oralee έγραψε: #3.174 13-11-07 12:10 Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Τρίτη adespoto: Angie_Ann: XRZ Bill_Slayer: burbuja: Founes Dark_Kronos: dooo: XRZ evouli: XRZ faithplus1: fandago: Niyia Founes: fandago Idril: XRZ (κάποια θα φάει ξύλο ) Lorien: Youki mania: misslittledevil Metal_Lover: misslittledevil: Molka: faithplus1 Niyia: Phoebe: evouli shaman: Vkey: XRZ: misslittledevil Youki: misslittledevil misslittledevil: 3 XRZ: 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η misslittledevil: #3.175 13-11-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Σε δίνει = σε ψηφίζει! Αν ήταν δολοφόνος δεν θα σε έδινε, θα σε σκότωνε ατάκα κι επιτόπου! Παλιοδολοφόνα misslittledevil δεν σώζεσαι! Click για ανάπτυξη... Καλα, θα σου δειξω εγω εσενα. Αρχική Δημοσίευση από mania: Θα πώ με μικρή επιφύλαξη Διαολίνα άν είσαι πολίτης σόρυ αλλα μου κάνει η φάτσα σου κάτι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Ας μου πει καποιος.. Εγω ψηφισα τελικα, ή οχι? Καπου χαθηκα. Εντιτ: α, δεν ψηφισα. Να ψηφισω γιουκι τελικα ή φανταγκο? Ας πω γιουκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:15 Η Phoebe έγραψε: #3.176 13-11-07 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Lover: Ποιος ποιος? Click για ανάπτυξη... Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο Klaus έγραψε: #3.177 13-11-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Α δεν σου λέω είναι μυστικό ! Click για ανάπτυξη... Κακιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:29 Η Angie_Ann: #3.178 13-11-07 12:29 Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:30 Η evouli έγραψε: #3.179 13-11-07 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 157 158 159 160 161 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 159 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Kajira γιατί τα έγραψες έτσι? misslittledevil: 3 XRZ: 4 Γιατί έβαλες πρώτη την μις και μετά την χρζ? Τι παίζεται εδώ???? Click για ανάπτυξη... αχαααααααααααααααα... ξουρουζου παιρνει extra points.. ειναι γνωστη αλλωστε η "μανία" της ΣΕ να νικάνε οι δολοφόνοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 12:32 Η Oralee έγραψε: #3.180 13-11-07 12:32 Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α δεν πάτε καλά ε; Αλφαβητικά τα έγραψα ρε! Αιντάαααααααααααααααα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.