Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σας υπενθυμίζω ότι μέχρι τις 8 μ.μ. θα πρέπει να αποφασίσετε ποιον θα στείλετε στα θυμαράκια σήμερα. :P

Μέχρι τώρα οι ψήφοι έχουν ως εξής:
  1. Αρκτούρος:
  2. adespoto: Hunter
  3. Bill_Slayer: Niyia
  4. burbuja:
  5. Corpse Bride: XRZ
  6. Dark_Kronos: ΧΡΖ
  7. dooo: Niyia
  8. evouli: Kakerlak
  9. faithplus1:
  10. fandago:
  11. Founes:
  12. Hunter: XRZ
  13. Kakerlak: Hunter
  14. misslittledevil: XRZ
  15. Molka:
  16. Niyia:
  17. Phoebe: Hunter
  18. thodoris28: Hunter
  19. XRZ: Niyia
  20. Youki: Ηunter

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
το αλλαζω:

ειχα πει για niyia αλλα μετα τα τελευταια γεγονοτα και κατι που πηρε το ματι μου, ψηφιζω υπευθυνα:

ΚΑΚΕΡΛΑΚ η ψηφος μου ειναι δικη σου, με πολλη πολλη αγαπη.. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! :P

p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ..:devil:

Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! :P

p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ..:devil:

αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα :redface:
υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις :redface: :P

στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... :P

@evouli Ok διορθώθηκε ;)

Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις...:P

γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? :confused:

edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... :redface:

Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter...:P

αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα :redface:
υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις :redface: :P

στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... :P

Υποπτο αυτο το πμ.. :hmm:

γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? :confused:

edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... :redface:
λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια...

τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ...

Λίστα για Τρίτη:

1. Αρκτούρος:
  2. adespoto: Hunter
  3. Bill_Slayer: Niyia
  4. burbuja:
  5. Corpse Bride: XRZ
  6. Dark_Kronos: ΧΡΖ
  7. dooo: Niyia
  8. evouli: Kakerlak
  9. faithplus1:
  10. fandago:
  11. Founes:
  12. Hunter: XRZ
  13. Kakerlak: Hunter
  14. misslittledevil: XRZ
  15. Molka:
  16. Niyia:
  17. Phoebe: Hunter
  18. thodoris28: Hunter
  19. XRZ: Niyia
  20. Youki: Ηunter
Hunter: 5 ψήφοι
XRZ: 4 ψήφοι
Niyia: 3 ψήφοι

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.

αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους ;)

αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους ;)

...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... :hmm::hmm::hmm:

χμμμμ :hmm:
αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις...

Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω...:cry_x:

@ XRΖ : με έχεις άχτι...:(:(:(

@ XRΖ : με έχεις άχτι...:(:(:(

:P

αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... :hmm:

...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... :hmm::hmm::hmm:

Εγω οτι βλεπω λεω. :angelnot:

:P

αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... :hmm:

η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? :'(:'(:'( (μπουάαααααααα...)

η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? :'(:'(:'( (μπουάαααααααα...)

όχι καλέεεεεε

:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

it's just a game :):P

[εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? :P]

η μολκα που ειναι???????

την πηρε το ευρηκα :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back