Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:53 Η Angie_Ann: #1.461 09-10-07 13:53 Σας υπενθυμίζω ότι μέχρι τις 8 μ.μ. θα πρέπει να αποφασίσετε ποιον θα στείλετε στα θυμαράκια σήμερα. Μέχρι τώρα οι ψήφοι έχουν ως εξής: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Οκτωβρίου 2007 evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:54 Η evouli έγραψε: #1.462 09-10-07 13:54 το αλλαζω: ειχα πει για niyia αλλα μετα τα τελευταια γεγονοτα και κατι που πηρε το ματι μου, ψηφιζω υπευθυνα: ΚΑΚΕΡΛΑΚ η ψηφος μου ειναι δικη σου, με πολλη πολλη αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Angie_Ann: #1.463 09-10-07 13:58 Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:00 Η evouli έγραψε: #1.464 09-10-07 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:01 Η Oralee έγραψε: #1.465 09-10-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας υπενθυμίζω ότι μέχρι τις 8 μ.μ. θα πρέπει να αποφασίσετε ποιον θα στείλετε στα θυμαράκια σήμερα. Μέχρι τώρα οι ψήφοι έχουν ως εξής: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:54 Η evouli έγραψε: #1.462 09-10-07 13:54 το αλλαζω: ειχα πει για niyia αλλα μετα τα τελευταια γεγονοτα και κατι που πηρε το ματι μου, ψηφιζω υπευθυνα: ΚΑΚΕΡΛΑΚ η ψηφος μου ειναι δικη σου, με πολλη πολλη αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Angie_Ann: #1.463 09-10-07 13:58 Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:00 Η evouli έγραψε: #1.464 09-10-07 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:01 Η Oralee έγραψε: #1.465 09-10-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το αλλαζω: ειχα πει για niyia αλλα μετα τα τελευταια γεγονοτα και κατι που πηρε το ματι μου, ψηφιζω υπευθυνα: ΚΑΚΕΡΛΑΚ η ψηφος μου ειναι δικη σου, με πολλη πολλη αγαπη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η Angie_Ann: #1.463 09-10-07 13:58 Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:00 Η evouli έγραψε: #1.464 09-10-07 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:01 Η Oralee έγραψε: #1.465 09-10-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:00 Η evouli έγραψε: #1.464 09-10-07 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:01 Η Oralee έγραψε: #1.465 09-10-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος! p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:01 Η Oralee έγραψε: #1.465 09-10-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Angie_Ann: p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:02 Η Angie_Ann: #1.466 09-10-07 14:02 @evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@evouli Ok διορθώθηκε Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:03 Η Resident Evil: #1.467 09-10-07 14:03 γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Ο Dark_kronos: #1.468 09-10-07 14:04 Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφιζω XRZ, απλα επειδη την ψηφισαν και αλλοι και δεν θελω να ψηφισω τον Hunter... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:04 Η misslittledevil: #1.469 09-10-07 14:04 Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evouli: αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ... Click για ανάπτυξη... Υποπτο αυτο το πμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:07 Η Kakerlak έγραψε: #1.470 09-10-07 14:07 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ? edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ... Click για ανάπτυξη... λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια... τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:08 Η Oralee έγραψε: #1.471 09-10-07 14:08 Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τρίτη: Αρκτούρος: adespoto: Hunter Bill_Slayer: Niyia burbuja: Corpse Bride: XRZ Dark_Kronos: ΧΡΖ dooo: Niyia evouli: Kakerlak faithplus1: fandago: Founes: Hunter: XRZ Kakerlak: Hunter misslittledevil: XRZ Molka: Niyia: Phoebe: Hunter thodoris28: Hunter XRZ: Niyia Youki: Ηunter Hunter: 5 ψήφοι XRZ: 4 ψήφοι Niyia: 3 ψήφοι (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:09 Η evouli έγραψε: #1.472 09-10-07 14:09 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Resident Evil: #1.473 09-10-07 14:11 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Υποπτο αυτο το πμ.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evouli: αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:11 Η Niyia έγραψε: #1.474 09-10-07 14:11 χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χμμμμ αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις... Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω... @ XRΖ : με έχεις άχτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:12 Η Resident Evil: #1.475 09-10-07 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: @ XRΖ : με έχεις άχτι... Click για ανάπτυξη... αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:13 Η misslittledevil: #1.476 09-10-07 14:13 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: ...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα .... Click για ανάπτυξη... Εγω οτι βλεπω λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:14 Η Niyia έγραψε: #1.477 09-10-07 14:14 Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XRZ: αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι... Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:16 Η Resident Evil: #1.478 09-10-07 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...) Click για ανάπτυξη... όχι καλέεεεεε it's just a game [εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:17 Η Kakerlak έγραψε: #1.479 09-10-07 14:17 η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
η μολκα που ειναι??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 14:18 Η evouli έγραψε: #1.480 09-10-07 14:18 την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
την πηρε το ευρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.