evouli
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
Μήπως θες να βγάλει και πανό "εγώ ειμαι ο ρουφιάνος";
δε θα'ταν ασχημο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
από προσωπική εμπειρία (ψηφισμένη δολοφόνα), αν η ζυγαριά κλείνει πολύ προς το μέρος του, ό,τι και να πει...τσάμπα θα πάειναι αλλα κι αυτος ο χαντερ αν δεν ειναι δολοφονος αλλα ρουφ, λιγο να μην υπερασπιστει τον εαυτο του;;;
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
που καθεσε?Επισης, η καρεκλα σε αυτον τον γυρω ειναι καπως.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: Hunter
- Bill_Slayer:
- burbuja:
- Corpse Bride:
- Dark_Kronos:
- dooo: Ninyia
- evouli: Hunter
- faithplus1:
- fandago:
- Founes:
- Hunter:
- Kakerlak: Hunter
- misslittledevil: XRZ
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe: Hunter
- thodoris28: Hunter
- XRZ: Niyia
- Youki: Ηunter
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Δεν κατάλαβα τίποτα!
Εγώ απλά είπα πως αν πεθάνει ο ρουφιάνος δεν θα αντικατασταθεί, οπότε οι πολίτες χάνουν το πιθανό προβάδισμα που θα είχαν αν έμενε μέσα και τους βοηθούσε..
ναι βρε παιδί μου ΕΣΥ ως συντονιστική αυτό υποστηρίζεις
ΕΓΩ [ως παίκτης] πιστεύω ότι αφού δεν θα αντικατασταθεί ο ρουφιάνος ο ρόλος "ρουφιάνος" επινοήθηκε γιατί εσύ [ναι kajira εσύ ] είπες τους δολοφόνους στο Θοδωρή οπότε "κάτι" έπρεπε να τον κάνεις μετά. Οπότε τον έκανες "ρουφιάνο" . Αμα φύγει ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος να αποκαλυφθεί και σε άλλους (πλην δολοφόνων) ποιοι είναι οι δολοφόνοι!
[αμα δω στα logs του msn μετά τη λήξη του παιχνιδιού "σκοτώστε τη xrz ξέρει πολλά" θα σε πλακώσω στο ξύλο το δηλώνω!!! ]
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ας βαλει ενα μεγαλο Ρ για αβαταρι
evouli
Διάσημο μέλος
κατα δευτερον, εδω και κανα 20λεπτο κατι με τρωει οτι ο χαντρ δεν ειναι δολοφονος τελικα και λεω να μην ψηφισω αυτον.. ελπιζω να μη φαω και το κεφαλι μου..
κατα τριτον, ψηφιζω τη niyia
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
ναι βρε παιδί μου ΕΣΥ ως συντονιστική αυτό υποστηρίζεις
ΕΓΩ [ως παίκτης] πιστεύω ότι αφού δεν θα αντικατασταθεί ο ρουφιάνος ο ρόλος "ρουφιάνος" επινοήθηκε γιατί εσύ [ναι kajira εσύ ] είπες τους δολοφόνους στο Θοδωρή οπότε "κάτι" έπρεπε να τον κάνεις μετά. Οπότε τον έκανες "ρουφιάνο" . Αμα φύγει ούτως ή άλλως δεν υπάρχει λόγος να αποκαλυφθεί και σε άλλους (πλην δολοφόνων) ποιοι είναι οι δολοφόνοι!
[αμα δω στα logs του msn μετά τη λήξη του παιχνιδιού "σκοτώστε τη xrz ξέρει πολλά" θα σε πλακώσω στο ξύλο το δηλώνω!!! ]
Kι εγώ λέω πως λες βλακείες, γιατί ο Ζορζ θα με έκανε μπαν αν αποκάλυπτα τους δολοφόνους σε κάποιον/α χωρίς να το ξέρει! Και άρα πρώτα πήρα την άδεια της υπόλοιπης Συντονιστικής για την ιδέα του ρουφιάνου και μετά τον/την ενημέρωσα!!
Μα για ποια με πέρασες; Νταξ ο Θοδωρής έχει τρόπους να με γλυκαίνει, αλλά εγώ είμαι αδιάβλητη και δεν ενδίδω σε τέτοιους πειρασμούς!!
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
δεν εχω κανει τιποτα με αυτο το παιχνιδι σημερα...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Νταξ ο Θοδωρής έχει τρόπους να με γλυκαίνει, αλλά εγώ είμαι αδιάβλητη και δεν ενδίδω σε τέτοιους πειρασμούς!!
Καλο!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιπλεον αν θεωρησουμε οτι ο ρουφιανος ειναι με το μερος των πολιτων και δεδομενου οτι κανενας δεν εχει μπει για να υποστηριξει τον Hunter μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο Hunter ειναι δολοφονος!
σωστό κι αυτό, αλλά το θέμα του ρουφιάνου τέθηκε σήμερα... επομένως, όποιος /α κι αν είναι, δεν είχε χρόνο να εκδηλωθεί ...
ο Hunter θαρρώ, είναι πολύ ήσυχος για δολοφόνος.. νομίζω, έχει γράψει απειροελάχιστα απ' όσο θυμάμαι.. νομίζω χθες για να ρίξει μια ψήφο ή κάτι τέτοιο.. (βαριέμαι να ψάξω..)
τεσπα,δεν ξέρω.. εμένα η kakerlak, phoebe ή niya μου κάνουν άνετα για δολοφόνες, αλλά μέχρι τις 8 έχουμε ώρα.. θέλω να δω πολλάάά ποστς ακόμα για να σιγουρευτώ.. (πάγια τακτική μπουρ(μπ)ούχας..!! )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Kι εγώ λέω πως λες βλακείες, γιατί ο Ζορζ θα με έκανε μπαν αν αποκάλυπτα τους δολοφόνους σε κάποιον/α χωρίς να το ξέρει! Και άρα πρώτα πήρα την άδεια της υπόλοιπης Συντονιστικής για την ιδέα του ρουφιάνου και μετά τον/την ενημέρωσα!!
Μα για ποια με πέρασες; Νταξ ο Θοδωρής έχει τρόπους να με γλυκαίνει, αλλά εγώ είμαι αδιάβλητη και δεν ενδίδω σε τέτοιους πειρασμούς!!
το επιχείρημα σου δεν είναι strong enough πάντως....
καλά δεν είπα ότι κόβω και τπτ ότι είναι έτσι... αλλά εσύ δεν μας έχεις πρήξει να γράφουμε τους συλλογισμούς μας και να γράφουμε τους συλλογισμούς μας??
Ε τους γράφω!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Είμαι Συντονιστική, άμα ήταν τόσο εύκολο θα στα είχα ξεράσει κι εσένα όλα!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ε καλά κάνεις και τους γράφεις, αλλά γίνεται να το κάνεις χωρίς να με κατηγορείς για ...τσατσιές;
χμμμ... Let me think...
nahhhhhhhhhhhhhhhhhh !
[πλάκα κάνω ε???? ]
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
η ξουρουζού είπε ότι κόβει τον χάντρ για ρουφιάνο και γι'αυτό δεν τον ψηφίζει, phoebe συγκεντρώσου
θα σε περιλάβω στον επόμενο γύρο
δε μου βγάζετε από το μυαλό ότι η Phoebe και η Niyia ως καινούρια μέλη με χούμορ, είναι πολύ πιθανόν να διαλέχτηκαν από την συντονιστική για ντολοφόνοι....
Α συγνωμη ! Και να φανταστεις οτι διαβασα το μνμ της αρκετες φορες για να καταλαβω τι εννοει!
Ναι ναι καλα το καταλαβες ειμαι ξανθια και μαλιστα φυσικη !
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.