Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Μέχρι τώρα οι ψήφοι έχουν ως εξής:
- Αρκτούρος:
- adespoto: Hunter
- Bill_Slayer: Niyia
- burbuja:
- Corpse Bride: XRZ
- Dark_Kronos: ΧΡΖ
- dooo: Niyia
- evouli: Kakerlak
- faithplus1:
- fandago:
- Founes:
- Hunter: XRZ
- Kakerlak: Hunter
- misslittledevil: XRZ
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe: Hunter
- thodoris28: Hunter
- XRZ: Niyia
- Youki: Ηunter
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος
ειχα πει για niyia αλλα μετα τα τελευταια γεγονοτα και κατι που πηρε το ματι μου, ψηφιζω υπευθυνα:
ΚΑΚΕΡΛΑΚ η ψηφος μου ειναι δικη σου, με πολλη πολλη αγαπη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
p.s. ξέρω τους δολοφόνους,...όποιος ενδιαφέρεται προσφορές μέσω πμ..
evouli
Διάσημο μέλος
Ok, το διόρθωσα. Είναι αδύνατον να σας παρακολουθήσει κάποιος!
αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα
υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις
στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι ψηφίζω καγίρα για δολοφόνα. Στο παραπάνω ποστ εμφανίζει πολλές δολοφονικές τάσεις...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
αχ μη με βρισεις, αλλα το ξαναάλλαξα
υποσχομαι να μην ξανααλλαξω γνωμη σημερις
στο μεταξυ, σου στελνω και ενα πμ...
Υποπτο αυτο το πμ..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
λοιπον ε? για ηρεμηστε.... δεν ειμαι ρε παιδια...γιατι την Kakerlak την γράφετε με κόκκινο ?
edit... ααα δεν την γράφετε... απλά είχα κάνει αναζήτηση να δω τι είδε το evouli κ άλλαξε γνώμη ...
τεσπα καντε οτι θελετε μαλλον ειδε στο θεμα ευχαριστω που ειπα ...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Αρκτούρος:
- adespoto: Hunter
- Bill_Slayer: Niyia
- burbuja:
- Corpse Bride: XRZ
- Dark_Kronos: ΧΡΖ
- dooo: Niyia
- evouli: Kakerlak
- faithplus1:
- fandago:
- Founes:
- Hunter: XRZ
- Kakerlak: Hunter
- misslittledevil: XRZ
- Molka:
- Niyia:
- Phoebe: Hunter
- thodoris28: Hunter
- XRZ: Niyia
- Youki: Ηunter
XRZ: 4 ψήφοι
Niyia: 3 ψήφοι
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας θα μετράει.
evouli
Διάσημο μέλος
Υποπτο αυτο το πμ..
αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Υποπτο αυτο το πμ..
αν δεις, ακριβως απο πανω λεει οτι δεχεται προσφορες με πμ για να αποκαλυψει τους δολοφονους
...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα ....
Niyia
Διάσημο μέλος
αφού, δεν δολοφονήθηκα λοιπόν, πάω να μελετήσω όλα τα πόστς κ θα επανέλθω δριμύτερη...με στοιχεία κ αποδείξεις...
Υ.Σ. γτ με ψηφίζετε καλέ? δεν θέλω να φύγω σας λέω...
@ XRΖ : με έχεις άχτι...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
@ XRΖ : με έχεις άχτι...
αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι...
misslittledevil
Επιφανές μέλος
...και μόνο ένας δολοφόνος θα έγραφε τέτοια ποστ για να σπείρει υποψίες τέτοιου είδους miss διαβολίνα ....
Εγω οτι βλεπω λεω.
Niyia
Διάσημο μέλος
αν και πλέον είμαι πολύύύύύ κοντά στο να αλλάξω γνώμη η αλήθεια είναι...
η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
η αλήθεια είναι...ότι ναι, με έχεις άχτι? (μπουάαααααααα...)
όχι καλέεεεεε
it's just a game
[εδώ αμ και ψηφίζω "άκυρα" - εφόσον λες αλήθεια- αμ και είμαι με το ένα πόδι εκτός λόγω ψηφοφορίας, τι να πω δλδ εγώ για άχτι?!??!? ]
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.