Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:38 Η Resident Evil: #261 06-09-07 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εχω μια μικρη προαισθηση οτι το δεν ξερω δεν απαντω ειναι οι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... για αυτό ψήφισε η kajira Που δεν συμμετέχει καν??? οκ...αν λοιπόν πάτε να με...φάτε μπαμπέσικα από κάτι τέτοιο... ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙα!!!!!!!!!!!!!!!! συμφωνώ! δεν έχω κάτι να φοβηθώ εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Η Angie_Ann: #262 06-09-07 11:40 Εμ ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω ΘΑ πως Littlemissevil γιατί είναι evil , παλιό μέλος και μέχρι τώρα κανείς δεν την ψήφισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η suspiria έγραψε: #263 06-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... Πφ..Δεν τα παίρνω μαζί σου αλλά λίγο με τους κανόνες του παιχνιδιού. Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Kakerlak έγραψε: #264 06-09-07 11:42 γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Η Oralee έγραψε: #265 06-09-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: εχω μια μικρη προαισθηση οτι το δεν ξερω δεν απαντω ειναι οι δολοφονοι Click για ανάπτυξη... για αυτό ψήφισε η kajira Που δεν συμμετέχει καν??? οκ...αν λοιπόν πάτε να με...φάτε μπαμπέσικα από κάτι τέτοιο... ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙα!!!!!!!!!!!!!!!! συμφωνώ! δεν έχω κάτι να φοβηθώ εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:40 Η Angie_Ann: #262 06-09-07 11:40 Εμ ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω ΘΑ πως Littlemissevil γιατί είναι evil , παλιό μέλος και μέχρι τώρα κανείς δεν την ψήφισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η suspiria έγραψε: #263 06-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... Πφ..Δεν τα παίρνω μαζί σου αλλά λίγο με τους κανόνες του παιχνιδιού. Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Kakerlak έγραψε: #264 06-09-07 11:42 γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Η Oralee έγραψε: #265 06-09-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω ΘΑ πως Littlemissevil γιατί είναι evil , παλιό μέλος και μέχρι τώρα κανείς δεν την ψήφισε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:41 Η suspiria έγραψε: #263 06-09-07 11:41 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... Πφ..Δεν τα παίρνω μαζί σου αλλά λίγο με τους κανόνες του παιχνιδιού. Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Kakerlak έγραψε: #264 06-09-07 11:42 γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Η Oralee έγραψε: #265 06-09-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου. Click για ανάπτυξη... Πφ..Δεν τα παίρνω μαζί σου αλλά λίγο με τους κανόνες του παιχνιδιού. Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:42 Η Kakerlak έγραψε: #264 06-09-07 11:42 γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Η Oralee έγραψε: #265 06-09-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:43 Η Oralee έγραψε: #265 06-09-07 11:43 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8? Click για ανάπτυξη... Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! ) Αρχική Δημοσίευση από Palladin: παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8 Click για ανάπτυξη... Όχι, δεν θα έχει. Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει; Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Αρχική Δημοσίευση από XRZ: Ερωτήσεις: 1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο? 2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55??? Click για ανάπτυξη... 1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο. 2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η mania έγραψε: #266 06-09-07 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς Ενωω χρζ όχι κακερλακ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:44 Η Kakerlak έγραψε: #267 06-09-07 11:44 το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το κακομοιρο το εβουλη το φαγατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:45 Η suspiria έγραψε: #268 06-09-07 11:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης! Click για ανάπτυξη... Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Ο Founes έγραψε: #269 06-09-07 11:46 ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η dooo έγραψε: #270 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:46 Η Resident Evil: #271 06-09-07 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: γιατι αλλαξες την ψηφο σου? οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα Click για ανάπτυξη... γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:47 Η mania έγραψε: #272 06-09-07 11:47 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η Oralee έγραψε: #273 06-09-07 11:51 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: ENTY adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania underwater: suspiria Kakerlak: XRZ ENTY: mania dooo: mania XRZ: suspiria Palladin: ENTY Angie_Ann: misslittledevil (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια; Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά.. Click για ανάπτυξη... Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:51 Η mania έγραψε: #274 06-09-07 11:51 Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Founes: ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!! Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!! Click για ανάπτυξη... Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό... Εισαι ενας απο αυτούς Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:01 Ο thodoris28: #275 06-09-07 12:01 αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:07 Η Vkey έγραψε: #276 06-09-07 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε; Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:11 Ο thodoris28: #277 06-09-07 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη Τι λογική είναι καλέ αυτή; Click για ανάπτυξη... η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:12 Η mania έγραψε: #278 06-09-07 12:12 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι Πρίν Angie_Ann: evouli Vkey: evouli suspiria:evouli thodoris28: evouli Bugs Bunny: evouli zanin:evouli faithplus1:evouli burbuja: evouli ΜonaXoS: mania Palladin: mania truffinhio: mania ΕΝΤΥ: mania Insomniac: mania viki thess: Founes Corpse: io io dooo: faithplus1 Aρκτούρος: suspiria evouli:suspiria XRZ: suspiria misslittledevil: dooo io io: evouli Τhe Stand: XRZ Founes: ENTY adespoto: ENTY Kakerlak:XRZ underwater: Corpse Bride ενώ τώρα ENTY: mania dooo: mania Μolka: mania Founes: mania mania: ENTY adespoto: ENTY Palladin: ENTY faithplus1: ENTY Corpse: suspiria XRZ: suspiria underwater: suspiria Kakerlak: XRZ misslittledevil: dooo Angie_Ann: misslittledevil Εδάδ: Corpse Αρα οι δολοφόνοι υπάρχει περίπτωση να ψηφήζουν άσχετους για ξεκάρφομα και αλλάζουν ψήφο όταν δούν ότα μπένει πολίτης, και κάποιοι ψηφήζουν τους απο αποχόρηση για να πούν ότι απλά ήταν μαζί με τους πολλους αρα οι δολοφόνοι είναι συνενοημένοι να μας θολόσουν τα νερά και να επέμβουν μόνο όταν βλέπουν τον κύνδηνο... Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:20 Η Vkey έγραψε: #279 06-09-07 12:20 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: η λογική της ελληνικής αστυνομίας γι'αυτό τα βρίσκει όλα Click για ανάπτυξη... Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η mania έγραψε: #280 06-09-07 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vkey: Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε Click για ανάπτυξη... Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.