Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
εγώ να σου πω το άλλο.. και αν σήμερα επιμένουν οι δολοφόνοι τόσο πολύ να βγει ο Λοριεν, απλά και μόνο για να μη φανεί η ιδιότητά του;
Έλεος, όλο αυτό γύρω από τον Λόριεν κάθε φορά. Με κούρασε.
Εντιτ: εγώ πάντως το ξεκαθάρισα, αύριο θα ψηφίσω Λοριεν, αν δεν αλλάξει κάτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ δεν αναφερθηκα σε σενα...αναφερθηκα στους δολοφόνους. Αλλά είναι κι αυτή η π@τανα η μυγα στη μεση βλέπεις.
Ρεεεεε.. θα μας τρελάνεις!
Γιατί παίζεις με τις λέξεις;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[και επίσης ... u know... cool 8) ]
Neraida
Επιφανές μέλος
να κανετε παραθεσεις καλε να μην μπερδευεστε....
Λεπον...επειδη εγω δε ξερω εαν θα μπορεσω να μπω μεχρι τις 8...
Ξεκαθαριζω οτι θελω να ψηφισω καποιον που θεωρω επικινδυνο...και Νο1 για μενα ειναι ο Φαντασμενος.....
Πλεον μετα το ποστ της Γιουκι που ειχε ενα αδιαμφισβητητο επιχειρημα (αυτο με τη Λορελαι) υπερ της ψηφου για Λορυ, εχω προβληματιστει....
Εαν πατε για Λορυ θα αλλαξω την ψηφο μου...διαφορετικα θα συνεχισω με Φαντασμενο....
Για πειτε....τι θα κανετε ..για να την κανω...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Η Λορελάι καρφώθηκε από την εμμονή της στον φαντάγκο, όχι λόγω της υπεράσπισης του Λόριεν.
Δε θα έπαιζε τόσο χάλια.
Εγώ αν δω πως φεύγει ο Λοριεν, θα γυρίσω την ψήφο μου προς φαντασμένο. Έχω σκάσει και θέλω να δω τι είναι αυτος ο Λόριεν επιτέλους!
Nininaou
Διάσημο μέλος
Γιατί αν έχει μύγα η Ηρώ, μόνο αυτή μπορεί να'ναι.
Ο fantasmenos για μένα παραμένει πολύ πιο ύποπτος από κάθε άλλον. Και τον ψηφίζω ακριβώς γι'αυτό. Επειδή όσο πιο νωρίς βγάλουμε τους δολοφόνους, τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Lorien, αλλά για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα θα τον ψηφίσω αύριο [Να δούμε τι είναι κάποια στιγμή τελικά].
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Αννούλα : Nininaou
- Bill_Slayer : Lorien
- fantasmenos : Niyia
- fandago :
- Ηρώ : Niyia
- jrot6 : Lorien
- Κακή Επιρροή : Niyia
- Lorien : Κακή Επιρροή
- Neraida :fantasmenos
- nina21 : fantasmenos
- Nininaou : fantasmenos
- Niyia :
- papas : fantasmenos
- shaman :
- Vkey :
- Youki : Lorien
fantasmenos 4
Niyia 3
Lorien 3
Κακή Επιρροή 1
Nininaou 1
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
Απουσίες
Niyia 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με την ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Υπενθυμίζω ότι σήμερα Τρίτη, μάθατε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος.
Neraida
Επιφανές μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Ωπα....για να μην παρεξηγιόμαστε...δεν είχα καν προσεξει ότι το άβαταρ της Ηρώς είχε μύγα. Οταν είπα "είναι και η π@τανα η μυγα στη μεση", αναφερομουν στο "οποιος εχει τη μυγα μυγιάζεται"!!!
Το κατάλαβα!
Καρδούλα έχει στο άβαταρ.
Απλά εννοώ ότι η μόνη μύγα που θα μπορούσε να'χει θα ήταν αυτή.
(Αν ήταν μύγα η καρδούλα, που δεν είναι...)
Και όχι κάποια άλλη δολοφονόμυγα ή ιεροδουλόμυγα ή τσε τσε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ωπα....για να μην παρεξηγιόμαστε...δεν είχα καν προσεξει ότι το άβαταρ της Ηρώς είχε μύγα. Οταν είπα "είναι και η π@τανα η μυγα στη μεση", αναφερομουν στο "οποιος εχει τη μυγα μυγιάζεται"!!!
Δεν παρεξηγηθήκαμε Youki μου, κατάλαβα τι ήθελες να πεις.
Φαίνονται οι πεταλουδίτσες-καρδούλες μου για μύγες;
Nininaou
Διάσημο μέλος
Φαίνονται οι πεταλουδίτσες μου για μύγες;
Άααααα...
Δε λέμε για τις πεταλουδίτσες.
Για το μικρό μαύρο πραγματάκι που πετάγεται στο άβαταρ.
Καρδούλα είναι, αλλά μοιάζει με μύγα.
έντιτ. Η καρδούλα η συγκεκριμένη φαίνεται...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως, τι μας το λες καμαρωτά-καμαρωτα καλέ ; Αφου αν το κανει θα δει οτι πολλες φορες ψηφιζω ετσι,αν οχι ολεςLorien....
όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενδιαφέρεται για τα περασμένα παιχνίδια και κατά πόσο ήσουν κουκουρούκου μπορεί να τα βρει... υπάρχουν όλα
Φαντασου πόσο επιπόλαια τα φτιαχνεις !...ή μηπως οχι ;σκατά, μου χάλασε πολύ ο συλλογισμός και το πινακάκι μου τώρα με αυτό το σκεπτικό
Σε παρακαλώ.Και δολοφονος να ημουν, δε θα ημουν σκατοδολοφονος, αλλά ενας συμπαθεστατος "καθαριστης" που βγαζω τιμια το ψωμί μου και παω και εκκλησια καθε Κυριακη!Ρε τον καημενο τον Λοριεν...!!!
Εχεις και εσυ μια επιμονη!!!!!! Αν παντως, οποια στιγμη και να γινει, βρεθει ο Λοριεν σκατοδολοφονος, θα υποκλιθωωωωωω στο ενστικτο σου!!!!
ΚΕ ; δε σε βλεπω να επιτιθεσαι σε αυτην την εξισου ακυρη αιτιολογηση..Τελικά ψηφίζω Lorien,όπως και στον πρώτο γύρο.
Οντως...δεν εχουμε καμια σχεση με Κωνσταντινουποληο Lorien ΔΕΝ είναι πολίτης.-
Ενδιαφερουσα εγκυκλοπεδικη πληροφορια ! : ....αν εξαιρεσουμε οοοοολες τις λιστες ..και αν εξαιρεσουμε οοοολα τα quotes....το ονομά μου εχει αναφερθει 75 φορες ! ....
....πανω απο τις μισες, δηλαδη 38 φορες ! αποκλειστικά απο τα χερακια της ΚΕ !
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
και τότε γιατί δεν τον ψήφισε κι όλας βρε Ηρώ μου?Θεωρώ πως δε θα έκανε κάτι τέτοιο η Λορελάι από τη στιγμή που τον κατηγορούσαν όλοι σχεδόν. Τακτική των δολοφόνων είναι απλά να δίνουν άλλη μία σε κείνον που κατηγορείται και όχι να τον σώσουν άμεσα, γιατί τους καρφώνει.
με την ελπίδα ότι ΙΣΩΣ τον πάρει μαζί της στο βούρκο? σου κάνει λογικό εσένα τώρα αυτό δλδ?
την ώρα που θα πρέπει να σώσει το τομάρι της, η Lorelai είναι τόσο αλτρουίστρια που το μόνο που τη νοιάζει αντί να σωθεί είναι να πάρει στο λαιμό της έναν πολίτη?
εμένα αυτό δε μου κάνει σε λογική
αλλά τέλος πάντων, ευτυχώς έχουμε καταλήξει στο ότι αύριο θα ψηφίσουμε Lorien καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάζει ο σάκος για τον καθένα μας
σορρυ, αλλά ναιΦαίνονται οι πεταλουδίτσες-καρδούλες μου για μύγες;
το μόνο που τον νοιάζει είναι που τον κατηγορώ εγώ η ιερόδουληΠάντως δεν βλέπω να αντικρούεις τα επιχειρήματα βάση των οποίων σε κατηγορούμε κάποιοι....
Lorien... εγώ ως αθώα πολίτης, για να βοηθήσω τους συμπολίτες μου, δέχομαι να με βγάλουν αύριο... εσύ? άστο... μην πεις τπτ
Tα ποια ; Oh come now...Πάντως δεν βλέπω να αντικρούεις τα επιχειρήματα βάση των οποίων σε κατηγορούμε κάποιοι....
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Να ΄το και το άλλο δολοφονάκι..
ρίξτε άλλη μία ματιά!
Με τη διαφορά πως στη θέση του fantasmenos για ιερόδουλη πλέον έχω την ΚουΕ και στη θέση της ΚουΕ για δολοφόνο τον fantasmenos
Τον ψηφίζω με τη λογική.Έκανα μια εκτίμηση στον 1ο γύρο ότι ούτως ή άλλως θα βγάζαμε κάποιο δολοφόνο αφού η Lorelai δεν ψήφισε το Lorien μήπως και μείνει στο παιχνίδι.Εμένα αυτό μου φαίνεται ύποπτο.Αλλά τώρα που είδα ότι δε μαθαίνουμε την ιδιότητα αυτού που θα αποχωρήσει,δεν ξέρω αν θα ψηφίσω Lorien καθώς άμα το βγάλουμε δε θα μας ωφελήσει.Προς το παρόν ψηφίζω lorien.εσυ τωρα με ποια λογικη τον ψηφιζεις??
Της ΚΕ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.