Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Μέχρι τώρα σε αυτή την περίπτωση απλώς ίσχυαν οι ψήφοι ακόμα και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και κάποιος παίκτης δεν μπορούσε να αλλάξει ψήφο.
Πάντως, δεν είναι απαγορευτικό να πείτε από τώρα οτι αν βγει η Νίγια τότε ψηφίζετε κάποιον άλλον. Αν το πείτε εκ των υστέρων δεν θα ισχύει.
αν όντως ισχύει αυτό, και αν δεν είναι άτοπο μιας που και τα δύο συμβαίνουν την ίδια χρονική στιγμή, τότε κι εγώ φαντασμένο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
(Άλλαξα τις ψήφους όπως ζητήθηκε αφού δεν εμφανίστηκε η Niyia.)
- Αννούλα : Nininaou
- Bill_Slayer : Lorien
- fantasmenos : Niyia
- fandago : fantasmenos
- Ηρώ : fantasmenos
- jrot6 : Lorien
- Κακή Επιρροή : fantasmenos
- Lorien : Κακή Επιρροή
- Neraida :fantasmenos
- nina21 : fantasmenos
- Nininaou : fantasmenos
- Niyia :
- papas : fantasmenos
- shaman :papas
- Vkey :
- Youki : Lorien
fantasmenos 7
Niyia 1
Lorien 3
Κακή Επιρροή 1
Nininaou 1
papas 1
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- Lorelai #186 (ψηφοφορία) > δολοφόνος
- xanp #340 (δολοφονία) > πολίτης
- fantasmenos #461(ψηφοφορία) > ?
Vkey 1
Niyia, μιας και έχεις 2 απουσίες στο παιχνίδι φεύγεις. Sorry.
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με την ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
fantasmenos, περιμένουμε τις τελευταίες σου λέξεις!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[μ'αρεσει που έμεινα στο νετ ως τις 8 για να είμαι εδώ να πω "επισήμως" την αποχώρηση και τελικά πιάστηκα με ένα χαζοπαιχνιδάκι και ... πέρασε η ώρα ]
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ο φαντασμενος δε, παιζει να ειναι ειτε δολοφονος ειτε ιεροδουλη....Οποτε φιφτι φιφτι....
Εγω επιμενω σε φαντασμενο...δεν τον θελω μεσα!
Δεν με θες έ; Καλάααααααα εσύ θα χάσεις
Οι δολοφονοι παντα ρισκαρουν τα παντα....
Φίλε, τι λες τώρα; Οι δολοφόνοι ποτέ δεν ρισκάρουν. Είναι πολύ λίγοι για να το κάνουν. Εξού και το συντηρητικό παιχνίδι της Lorelai που της κόστισε...
Τα τελευταία μου λόγια. Με φάγατε λάχανο... Και εγώ εμένα θα έβγαζα πάντως. Αν βγάζατε σήμερα τον Lorien θα κάνατε τραγικό λάθος.
Λοιπόν... Συμβουλή 1: Βγάζετε αύριο Lorien και αν είναι δολοφόνος η Κακή Επιρροή είναι ρουφιάνος και ξεπετάτε και την Nininaou. Αν δεν είναι τότε τι να πω. Good game από ΚΕ. Με έπεισε...
Ηρώ: Διαβάζοντας τα ποστ είμαι ή εγώ ή εσύ ή η κακή επιρροή τσατσά...
Συμβουλή 2: Η Ηρώ, Neraida, fandago, Youki, Nininaou, Κακή Επιρροή μιλάνε πολύ. Και προς τους πολίτες που είστε εκεί μέσα και στους πολίτες που δεν μιλούν πολύ: Αν δείτε ότι οι ομιλούντες στους επόμενους 4 γύρους δεν δολοφονηθούν (ειδικά Ηρώ και fandago) φάτε τους με ψηφοφορίες. Μη διστάσετε. Είναι αποδεδειγμένο ότι μετά θα τους εμπιστεύεστε και θα σας τη φέρουν (όπως εγώ και ο bill στο προηγούμενο γύρο)... Καλύτερα να μείνουν αυτοί που δεν μιλούν. Εξάλλου, λογικά εκεί είναι 1 ή 2 δολοφόνοι μεν αλλά με λίγη τύχη κερδίζουν οι πολίτες.
Καλή συνέχεια... May the force be with you
Neraida
Επιφανές μέλος
Δεν με θες έ; Καλάααααααα εσύ θα χάσεις
Καλύτερα να μείνουν αυτοί που δεν μιλούν
ιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!
Και μετα αναρωτιεσαι γιατι δε σε ηθελα μεσα?!
Ρε συ...τι θες? Να ψαχνουμε "φαντασματαααααααααααα"?!!!!
Να μυριζουμε τα νυχια μας?!
τς τς τς!!!!
Εντιτ: Ευχαριστουμε για τις συμβουλες....αλλα επειδη ακριβως ειναι φιφτι-φιφτι για μενα να εισαι ειτε δολοφονος ειτε ιεροδουλη (συνεχεια αποπροσανατολιζες)...τις συμβουλες σου εγω τλχ δε θα τις ακολουθησω! Μη σου πω οτι θακανω ακριβως το αντιθετο.....γκρρρρ
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως γνωμη μου ειναι να βγαλουμε τον Lorien για να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα..
Neraida
Επιφανές μέλος
Παντως γνωμη μου ειναι να βγαλουμε τον Lorien για να ξεκαθαρισουν λιγο τα πραγματα..
Και μονο που ο φαντασμενος λεει να βγαλουμε τον Λοριεν...εγω θα το σκεφτω πολυ για να το κανω!
Θελω να δω Ηρω και ΚΕ τι θα πουν...ααααα και Γιουκι επισης οπως - και- δηποτε!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Την ψήφο μου την έχει από τώρα.. άντε να δούμε τι είναι πια αυτός ο Λόριεν.. μυστήριο κατάντησε!
Neraida
Επιφανές μέλος
Εννοείται!
Την ψήφο μου την έχει από τώρα.. άντε να δούμε τι είναι πια αυτός ο Λόριεν.. μυστήριο κατάντησε!
Το οτι ο φαντασμενος μας προτρεπει σε αυτο...εσυ πως το κρινεις? Δε σε προβληματιζει?
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Θα κριθούν πολλά από το τι είναι ο Λόριεν.
Neraida
Επιφανές μέλος
Ναι, με προβληματίζει. Αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μου λυθούν απορίες.
Θα κριθούν πολλά από το τι είναι ο Λόριεν.
Εγω σκεφτηκα και το αλλο....εαν τον δολοφονησουν αυριο πριν προλαβει να φυγει με ψηφοφορια για να μην καταλαβουμε τι εινα η ΚΕ...????? Τοτε τι γινεται....?!
πφφφφφφ......αυτος ο φαντασμενος προκαλει ακομα και με τα τελευταια του λογια ......(σορρυ αλλα δεν τον εμπιστευομαι καθολου..!!!)
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Λέω απλά να παίξω τη δεδομένη στιγμή το παιχνίδι τους, να δω που θα μας βγάλει
Neraida
Επιφανές μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Και νεράιδα μη βάζεις ιδέες για την αυριανή δολοφονία.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
To ίδιο πράμα λέμε.. να δω ποιοι θα κιοτέψουν και δε θα ψηφίσουν Λόριεν τελικά!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Χαίρομαι τότε.To δίχως άλλο.. Slayer
To ίδιο πράμα λέμε.. να δω ποιοι θα κιοτέψουν και δε θα ψηφίσουν Λόριεν τελικά!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Εγω σκεφτηκα και το αλλο....εαν τον δολοφονησουν αυριο πριν προλαβει να φυγει με ψηφοφορια για να μην καταλαβουμε τι εινα η ΚΕ...????? Τοτε τι γινεται....?!
πφφφφφφ......αυτος ο φαντασμενος προκαλει ακομα και με τα τελευταια του λογια ......(σορρυ αλλα δεν τον εμπιστευομαι καθολου..!!!)
ειλικρινά δεν ξέρω... βγάλτε με μετά
για μένα για Τετάρτη ΦΥΣΙΚΑ Lorien
αν ο fantasmenos ήταν απλός πολίτης, προφανώς έπαιξε άθλια
θα δείξει η συνέχεια
πάντως είναι και η Niyia εκτός λόγω 2ης συνεχόμενης απουσίας
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.