rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.

Να σε πω προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί οι άντρες που κατουράνε τη λεκάνη λες και είναι η περιοχή τους σα τα γατιά. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥΡε, έχω τσακωθεί με τον αδελφό μου για αυτό το θέμα. Δεν αντέχω να βλέπω τα ούρα του στη λεκάνη της τουαλέτας. Και να ήταν 10 χρονών να πω «εντάξει, θα μάθει». Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει.
Υγ: Πρέπει να πίνει περισσότερο νερό![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.553 μηνύματα.

Εχεις παρατηρήσει πως θελει 2 πυροσβέστες να κρατάνε την μάνικα για να σβήσουν μια φωτιά;Να σε πω προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί οι άντρες που κατουράνε τη λεκάνη λες και είναι η περιοχή τους σα τα γατιά. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.159 μηνύματα.

Ασε μας καλέ τώρα που συγκρίνεται το πουλάκι σας με τη μάνικαΕχεις παρατηρήσει πως θελει 2 πυροσβέστες να κρατάνε την μάνικα για να σβήσουν μια φωτιά;![]()

σε νοσηλεύτρια μιλάς τώρα

Τουλάχιστον αν το λερώσεις καθάρισε το ρε φίλε (γενικά όχι εσύ) , και σε εμάς τις γυναίκες τυχαίνει
αλλά εμείς οι γυναίκες κάνουμε κι άλλα, σερβιέτες ιστορίες σε καφετέριες έχουμε δει πολλά 🫠 είμαστε χειρότερες ώρες ώρες
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.378 μηνύματα.

Δεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;
Συνήθως κάτι τέτοια επεκτείνονται.
Πως θα κάνεις ρε λίγδα χωριό μαζί μου αν δε ξέρεις καν να σκουπίζεις εκεί που κατουράς;
φεύγα απο δω
Πως θα κάνεις ρε λίγδα χωριό μαζί μου αν δε ξέρεις καν να σκουπίζεις εκεί που κατουράς;
φεύγα απο δω
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Γενικά γυναίκες άνδρες γιατί κι αν έχω δει κατουρημένες λεκάνες και από γυναίκες 🫠Δεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;
φεύγα απο δω
τα παιδιά της εστίασης κι αν βλέπουν πολλά
Κάτι κολλημένες σερβιέτες στους τοίχους και κακακια

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.250 μηνύματα.

Αμαρέλια, αμα ειναι ποτέ να κάνουμε χωριό, να ξερεις οτι τη σηκώνω την επέκταση. Ενα κατουρηματάκι ειναι ταμαμ για νιψιμο.Δεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;
φεύγα απο δω
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.553 μηνύματα.

Πως θα μαρκάρουμε τη περιοχή μας με τις φερομόνεςΔεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;
φεύγα απο δω

Πέρα από τις προσωπικές ευχές, ας ευχηθούμε και από εδώ στην αγαπημένη μας @yorkie για τα γενέθλιά της.
Χίλιες ευχές για υγεία και πραγματοποίηση όλων όσων επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Sky Is the limit!!!

Χίλιες ευχές για υγεία και πραγματοποίηση όλων όσων επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Sky Is the limit!!!
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.057 μηνύματα.

Χρόνια σου πολλά @yorkie, τα καλύτερα κι ό,τι επιθυμείς δικό σου!!
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.599 μηνύματα.

nearos
Επιφανές μέλος

@yorkie χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.780 μηνύματα.

Χρόνια σου πολλά @yorkie, η ζωή να σου φέρνει πάντα ό,τι επιθυμείς!
nearos
Επιφανές μέλος

Καλημέρα παιδες
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Ακόμη πιο redΓια εμένα είναι red flag το να μη τραβάς το καζανάκι (εφόσον λειτουργεί) όταν τελειώνεις την ούρηση![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
4 μερουλες νεαρέ μου .. Τις μετράμε μια μιαΚαλημέρα παιδες

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.166 μηνύματα.

Σε τουαλέτα εκτός σπιτιού ειδικά...Ακόμη πιο redείναι να πηγαίνεις ο έρμος να καθήσεις σαν άρχοντας στο καπακιον να απολαύσεις το ξελαφρωμα και να βλέπεις σταγόνες να λαμπυρίζουν ολουθε
![]()
Υγ: Μου θύμισε Valder για ένα λόγο το ύφος του μηνύματος

nearos
Επιφανές μέλος

Nα εκεί που "ενώνονται" μαθητές και καθηγητές4 μερουλες νεαρέ μου .. Τις μετράμε μια μια![]()

Έγινε δεκτό και το χαρτί της σοβαρής πάθησης, περιμένω να βγει και ανακοίνωση απο το υπουργείο για τη δήλωση μηχανογραφικού
Χαλαρά πραγματικά. Επιτέλους λίγη χαρά και χρώμα.

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

Αυτοκτονικα "καλά " Με τις μισές ορμόνες τους να θέλουν να διακτινιστουν από το παράθυρο .. Άντε στο καλό .. Πόσο δε θα στεναχωρηθώ που επιτέλους θα αρχίσουν οι εξετάσεις να ήξερες ( μόνο σκέφτομαι τον μικρό μου 1η λυκείου που πρέπει να στρωθεί και οκ σκάω γιατί θα με πάρει η μπόρα αν αρχίσω τα " Διάβασεεεεεεεε")Πώς παει το σχολείο;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.599 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.250 μηνύματα.

Με το κατουρημα και τα λοιπα στο σεξ δεν εχω θέμα.Σε τουαλέτα εκτός σπιτιού ειδικά...
Υγ: Μου θύμισε Valder για ένα λόγο το ύφος του μηνύματος![]()
Το μπάνιο το θέλω να λαμποκοπάει ομως, τη λεκάνη ειδικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- charmander
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- Joji
- Varus
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.