Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα. Έκανα δουλειές και άρχισα ξανά τα φάρμακα. Χρειάζεται να έχω μία ρουτίνα και να εργάζομαι για λόγους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Όχι όλη μέρα στο στέκι :P
Το νιώθω αυτό που λες. Όσο λιγότερο κάθομαι στο κινητό τόσο λιγότερο δυστυχισμένη είμαι. Εχθές και προχθές έκανα δουλειές στο σπίτι και ήταν τόσο χαλαρωτικό.

Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.

Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.
Βοηθάει πάρα πολύ η συντροφιά ενός κατοικιδίου. Θα το σκεφτώ. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Εύα.

Άντε να το σηκώσουν οι κοριτσάρες και την άλλη Κυριακή φιέστα στην Αγιά-Σοφιά! :D

1745745704243.png

Δυο στα δυο για την ΑΕΚ αυτο τον καιρό, και μάλιστα και άθλημα γυναικών.

Τη γουστάρεις πολύ την ΑΕΚ.:bleh:

Οκ σκάω

Δυο στα δυο για την ΑΕΚ αυτο τον καιρό, και μάλιστα και άθλημα γυναικών.

Τη γουστάρεις πολύ την ΑΕΚ.:bleh:

Οκ σκάω
Πονέσαν τα μάτια μου, με πήρε κι ο μεσημεριανός ύπνος (δεν βλεπόταν αυτό το ματς) αλλά στο τέλος το σηκώσαμε!
aekgif-1.gif

Το μπασκετάκι έχει γίνει πιο ελκυστικό, στο +13 και συνεχίζουμε... :popcorn:

1745764130065.png

Κάποιος, με τα προσόντα που υποτίθεται ότι έχω, θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να παίρνει ένα γερό μισθό και να κάνει όνειρα για το μέλλον. Έλα που δε μπορώ και κυρίως δε θέλω όμως. Ξανά στο 0. Χρόνια που πέρασαν, άφησαν πίσω τους θλιμμένα πρόσωπα και πληγές.

1745708827182.gif
Δεν ξέρεις πόσο τυχερός είσαι που μιλάς αγγλικά και γαλλικά! Θα μπορούσες να δούλευες σε κρουαζιερόπλοιο και να ταξίδευες στον κόσμο, αν το ήθελες. Μη χάνεις την πίστη σου.

Τόσο πολύ επηρεάζει η παρουσία μου την ζωή του chat and fun? :P

Έφαγα πάλι. :kitty:
Ένα μικρό μπροκολάκι στην καθισιά μου με λεμονάκι απ' τον κήπο.
Παξιμαδάκια κρίθινα, κρασί βιολογικό Merlot-Pinot και ένα κομμάτι από αυτό το αμαρτωλό τυρί..
1746874665483.png
Άρχοντας! :cool2:
Εφαγα χτες cheat day ενα βρωμικο με μια κρεπα πραλίνα και με πήγε κομμάτια 6 το πρωί.

Σηκώθηκα και έριχνα υγρές πορδές, σφύριζε η υγρασία της μισοσκατωμένης πορδής, βιολογική tserliot, ένιωθα την του κώλου προδοσία να σελαγίζει στα νερά μιας αναπάντεχης πρωινής νηνεμίας.

Τωρα θα ψησω μοσχαρίσια μπιφτέκια, θα φτιαξω ρυζι με μανιτάρια και θα πιω νερό.

Νερό.

Τις καυλώνει τις γριές το νερό. Να πίνεις νερό, ρίχνει μουνάκια με το κιλό.

Βάλτο ρε Καπνίση, είναι μεγάλο το τέρμα στο Ναό. :(

1746886149770.png

Αυτή η Ασιάτισα στο τρίτο γκολ της Ρέα, ρε φίλε, κόλλησε τη μπάλα και με διπλή τρίπλα το κάρφωσε.

Βάλτο ρε Καπνίση, είναι μεγάλο το τέρμα στο Ναό. :(

1746886149770.png

Αυτή η Ασιάτισα στο τρίτο γκολ της Ρέα, ρε φίλε, κόλλησε τη μπάλα και με διπλή τρίπλα το κάρφωσε.
Εν χριστώ αδερφέ μου δε βλέπει ΚΑΝΕΙΣ women's football

Πρόεδρε βλέπε να μαθαίνεις, αυτή η ομάδα δεν χάνει ποτέ! :cool2:
1746890970377.png

καζανάκι (που μερικοί δεν το τραβάνε :xtipao:)
Μη το διαβάσεις αν αηδιαζεις πολύ εύκολα ❤️
Φίλε ισχύει μια φίλη μου είχε μια φίλη που ήταν τόσο τσιγκούνα (και βρωμιαρουλα) που για να κάνει οικονομία λέει δεν πατούσε ποτέ το καζανάκι παρά μόνο όταν έχεζε.

πηγε η καημένη η φίλη μου στο σπίτι της να κατουρήσει, είδε τα ούρα και πάτησε 2 φορές το καζανάκι για τους ευνόητους λόγους.

Ε μη τα πολυλογώ της έκανε παρατήρηση κιόλας

:laugh:

Μη το διαβάσεις αν αηδιαζεις πολύ εύκολα ❤️
Φίλε ισχύει μια φίλη μου είχε μια φίλη που ήταν τόσο τσιγκούνα (και βρωμιαρουλα) που για να κάνει οικονομία λέει δεν πατούσε ποτέ το καζανάκι παρά μόνο όταν έχεζε.

πηγε η καημένη η φίλη μου στο σπίτι της να κατουρήσει, είδε τα ούρα και πάτησε 2 φορές το καζανάκι για τους ευνόητους λόγους.

Ε μη τα πολυλογώ της έκανε παρατήρηση κιόλας

:laugh:
Για εμένα είναι red flag το να μη τραβάς το καζανάκι (εφόσον λειτουργεί) όταν τελειώνεις την ούρηση :P

Ρε, έχω τσακωθεί με τον αδελφό μου για αυτό το θέμα. Δεν αντέχω να βλέπω τα ούρα του στη λεκάνη της τουαλέτας. Και να ήταν 10 χρονών να πω «εντάξει, θα μάθει». Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει.

Υγ: Πρέπει να πίνει περισσότερο νερό :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back