Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.312 μηνύματα.

Το νιώθω αυτό που λες. Όσο λιγότερο κάθομαι στο κινητό τόσο λιγότερο δυστυχισμένη είμαι. Εχθές και προχθές έκανα δουλειές στο σπίτι και ήταν τόσο χαλαρωτικό.Είμαι αρκετά ήρεμος σήμερα. Έκανα δουλειές και άρχισα ξανά τα φάρμακα. Χρειάζεται να έχω μία ρουτίνα και να εργάζομαι για λόγους ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Όχι όλη μέρα στο στέκι![]()
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 197 μηνύματα.

Μπρο τσιλ, δεν είναι το τέλος του κόσμου.Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.416 μηνύματα.

Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.Δεν με αγαπάει κανείς πραγματικά, κι ας λέει ο ψυχίατρος ότι με αγαπάνε οι γονείς μου.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.113 μηνύματα.

Βοηθάει πάρα πολύ η συντροφιά ενός κατοικιδίου. Θα το σκεφτώ. Σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου, Εύα.Ασχέτως με το τι κάνουν οι γονείς , νομίζω ήρθε η ώρα να πάρεις κατοικίδιο ( σκυλάκι, γατούλα) , αν μη τι άλλο θα νιώσεις αποδοχή άνευ όρων, αγάπη και η φροντίδα κάποιου θα σ ε αποσπάσει από τον αρνητισμό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- charmander
- Varus
- rafaela11
- Kate1914
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Joji
- Jack of Spades