02-04-25

23:24
Τι ειδος μουσικης παιζει;Το εγώ σου είναι καθεδρικός με πιάνο, το δικό μου μάλλον ένα υπόγειο με μπάσο που βουίζει. Αλλά μη σκας, δύο κόσμοι, μια συναυλία.
Εσύ εξάρχεια πήγες για να πιείς καφέ δηλαδή και όχι για την βριλ και αλτερνατιφ ενέργεια που προσφέρουν; Μάνα μου τα εξάρχεια εδώ και 40 χρόνια είναι σημαδούρα του εναλλακτικού τρόπου ζωής και της αντισυστημικής αμφισβήτισης. Αν δεν είσαι με εναν φόβο οτι θα σου περάσει σφαίρα αδέσποτη απο μπάτσο ή κοντάρι που φέρει ερυθρόμαυρο πανό στο κεφάλι σου κάτι λάθος κανεις.Όσο για τα Εξάρχεια και εγώ πριν κανά δυο χρόνια 18 ήμουν, καλό το trip, αλλά πρόσεχε μην το κάνεις τουριστική ατραξιόν. Άλλο να πας για αποφόρτιση, άλλο να βγεις με μπλουζάκι “έπινα εσπρέσο και φώναζα ‘κάτω το σύστημα’.
Ωχ. Ξέχασα είσαι συστημική μπατσίνα. Δεν πειράζει, απο εμπειρία μιλάω, αν βρεις κανα ομορφόπαιδο φρόντισε να είναι το άκρως αντίθετο απο τις πολιτικές σου πεποιθήσεις. Οι σφοδρές διαφωνίες εκδηλώνονται με άγριο σεξ εν ώρα του έρωτα.Όσο για τη μολότοφ, κλασική λύση όταν το σχέδιο Β είναι ανύπαρκτο. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν αύριο καταρρεύσει το σύστημα, το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξεις να τσακώνεσαι με άλλους ομοϊδεάτες για το ποιος θα πάρει την τελευταία κονσέρβα ρεβίθια.