Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2025 στις 23:52 Ο Guest 691153: #11.881 01-04-25 23:52 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Click για ανάπτυξη... Φακελακι με ανθρακα στην ανδρεα παπανδρεου 37 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:53 Η Euge.loukia: #11.882 01-04-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη Click για ανάπτυξη... Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2025 στις 23:55 Ο Guest 691153: #11.883 01-04-25 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η Kate1914 έγραψε: #11.884 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αν μη τι άλλο Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η amarelia έγραψε: #11.885 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:53 Η Euge.loukia: #11.882 01-04-25 23:53 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη Click για ανάπτυξη... Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2025 στις 23:55 Ο Guest 691153: #11.883 01-04-25 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η Kate1914 έγραψε: #11.884 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αν μη τι άλλο Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η amarelia έγραψε: #11.885 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη Click για ανάπτυξη... Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2025 στις 23:55 Ο Guest 691153: #11.883 01-04-25 23:55 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η Kate1914 έγραψε: #11.884 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αν μη τι άλλο Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η amarelia έγραψε: #11.885 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω. Click για ανάπτυξη... Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα...
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.490 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η Kate1914 έγραψε: #11.884 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αν μη τι άλλο Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η amarelia έγραψε: #11.885 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αν μη τι άλλο Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:56 Η amarelia έγραψε: #11.885 01-04-25 23:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: με soundtrack Click για ανάπτυξη... Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»;
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:57 Ο Poirot έγραψε: #11.886 01-04-25 23:57 Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 23:58 Η Euge.loukia: #11.887 01-04-25 23:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα... Click για ανάπτυξη... Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Soundtrack? Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»; Click για ανάπτυξη... Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:03 Ο Guest 691153: #11.888 02-04-25 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.” Click για ανάπτυξη... Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας.
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:04 Η Euge.loukia: #11.889 02-04-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή; Click για ανάπτυξη... Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 00:05 Ο Guest 691153: #11.890 02-04-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση. Click για ανάπτυξη... η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανει ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:06 Η Euge.loukia: #11.891 02-04-25 00:06 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή! amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη; Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας. Click για ανάπτυξη... Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή!
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.073 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 00:08 Η amarelia έγραψε: #11.892 02-04-25 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη...
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.837 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 10:08 Η rafaela11: #11.893 02-04-25 10:08 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Click για ανάπτυξη... Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Απριλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής! Click για ανάπτυξη... Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά ! Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική και μπράβο για το 20 στην έκθεση
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 11:11 Η finesse έγραψε: #11.894 02-04-25 11:11 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του. αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει Click για ανάπτυξη... Δες εδώ.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:32 Ο Guest 691153: #11.895 02-04-25 21:32 Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Η Euge.loukia: #11.896 02-04-25 21:56 Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 21:56 Ο Guest 691153: #11.897 02-04-25 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;; Click για ανάπτυξη... Κανείς. Πενθούμε σήμερα.
Euge.loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ευγενία Λουκία δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:00 Η Euge.loukia: #11.898 02-04-25 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Κανείς. Πενθούμε σήμερα. Click για ανάπτυξη... Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2025 στις 22:01 Ο Guest 691153: #11.899 02-04-25 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 593 594 595 596 597 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 595 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Euge.loukia: Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ. Click για ανάπτυξη... Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαι
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.932 μηνύματα. 2 Απριλίου 2025 στις 22:04 Ο Poirot έγραψε: #11.900 02-04-25 22:04 Χαίρετε χαίρετε