nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,363 μηνύματα.

Φακελακι με ανθρακα στην ανδρεα παπανδρεου 37
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.

Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω.Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,363 μηνύματα.

Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα...Τι πιο δελεαστικό από μια βραδιά με ισπανικές μπαλάντες υπό το φως της ανομίας, με soundtrack έναν υπαρξιακό μονόλογο περί βαθύ κράτους και νέα τάξη πραγμάτων; Αν μη τι άλλο, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο είναι ξεκάθαρα υπερτιμημένο—η πραγματική μαγεία βρίσκεται στη συνδυαστική ικανότητα να παντρεύεις το πουτανολεξιλόγιο με πολιτικό σχολιασμό. Φέρνω και καστανιέτες. Γουστάρω.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,608 μηνύματα.

Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή;Αν μη τι άλλο
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

Soundtrack?με soundtrack
Χάθηκε ενα «ηχητικό τοπίο» ή «μουσική υπόκρουση»;
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 224 μηνύματα.

Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.”Nαι αλλα δεν γινεται αναρχοκομμουνι και μπατσινα να κανουνε χωριο καλη μου. Τη μια μπορει να πινουμε μπυριτσες μαζι αλα φασαιικο στυλ σε μια προκυμαία ενός μακρινού χωρίου με τα άστρα να φέγγουν φωτεινότατα λόγω έλλειψης της φωτορύπανσης και την άλλη να βρω στουπί και να σου ρίχνω μολότοφ και συ δακρυγόνα. Άστα καλλίτερα...![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!
nearos
Επιφανές μέλος

Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη;Ρομαντικό, δε λέω—μια σχέση φτιαγμένη από φωτιά και χημεία, κυριολεκτικά. Έχει μια ποιητική ισορροπία το να πίνουμε μπύρες υπό τα άστρα και να ανταλλάσσουμε ‘δωράκια’ την επόμενη μέρα. Αλλά, βλέπεις, εγώ προτιμώ τις σταθερές σχέσεις… και οι μολότοφ δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους. Άσε, λοιπόν, μη γίνει η προκυμαία πεδίο βολής και καταλήξουμε να γράφουμε το πιο παράδοξο ερωτικό δράμα: “Romeo & Juliet: Riot Edition.”
Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας.
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση.Με το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση κριτικής, είναι η αγαπημένη σου φράση αυτή;
nearos
Επιφανές μέλος

η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλο με κανειΜε το συμπάθειο και χωρίς καμία διάθεση απολογίας, ναι, φαίνεται πως έχω αδυναμία στις εκφράσεις που αποδίδουν ακρίβεια και ύφος. Αν μη τι άλλο, η γλώσσα είναι εργαλείο, και εγώ απλώς αξιοποιώ τα αγαπημένα μου… επαναλαμβανόμενα, για έμφαση.
ο κωλος ειναι γκραντε και το μουτρο πορσελανη
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι ωραία ο τέλειος συνδυασμός χημείας και… μολότοφ. Φαίνεται ότι η αγάπη για τα εκρηκτικά αντικαθιστά το ρομαντισμό εδώ. Όσο για τις πατούσες, φυσικά, πρέπει να έχουν την τέλεια φόρμα για να στηρίζουν το οικοδόμημα της αναρχίας. Αν μη τι άλλο, η αγάπη για την ανατροπή φαίνεται να διαπνέει τη συνταγή!Ποιος την γαμάει την αληθινή αγάπη;
Χημεία μολότοφ αναρχία και πατούσες είναι το τετράπτυχο που πρεπει να ακολουθεί σωστά ένας ορθός άντρας.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,282 μηνύματα.

Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,000 μηνύματα.

Αχ ευχαριστώ γιατί ένιωθα κακιά εδώ πέρα μόνη μου

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πλάκα σου κάνει. Όλα καλά !Αχ, συγγνώμη, δεν ήξερα ότι βρισκόμαστε σε γλωσσικό κονσερβατόριο με αυστηρό dress code λεξιλογίου. Αν θες, την επόμενη φορά θα ντύσω την πρόταση με συμφωνική ορολογία, να ταιριάζει με το υψηλό επίπεδο της κριτικής σου. Μέχρι τότε, enjoy the soundtrack της στιγμής!
Μπαμπινιώτης ; Μπαμπινιώτης ο,τι θέλεις θα κάνεις στη τελική
και μπράβο για το 20 στην έκθεση

Δες εδώ.
Για πολλά χρόνια είχα αυτό. Τώρα με το iPhone που πρέπει να πληρώνω για να έχω μουσική, έχω το τσάι μέντα ήχο του.
αν κάποιος ξέρει πως να βάλω τραγούδι χωρίς πληρωμή να με πει
nearos
Επιφανές μέλος

Καλησπέρα ομορφοπαιδα και ελαφινες
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;;

nearos
Επιφανές μέλος

Κανείς. Πενθούμε σήμερα.Καλησπέρα, σύντροφοι του χάους και λάβαρα της αμφισβήτησης! Ποιος ρίχνει τη σπίθα σήμερα;;;
![]()
Euge.loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ.Κανείς. Πενθούμε σήμερα.
nearos
Επιφανές μέλος

Λέγε και άλλα τέτοια κοντά είμαιΠενθούμε. Μάλλον γιατί ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι το χάος είναι το μόνο μας σπορ, νεαρέ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Hased Babis
- Reader
- rafaela11
- charmander
- Euge.loukia
- American Economist
- Joji
- Libertus
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Scandal
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.