nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,404 μηνύματα.

Καλά, στην έκθεση ο πρώτος βαθμολογιτής θα μου δώσει αρνητική βαθμολογία και ο δεύτερος θα μου στείλει επιστολή για δημόσια εκτέλεση στο σύνταγμα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,246 μηνύματα.

Στην παραγωγή ναι υπάρχει και στο ερμηνευτικο. Μη φανταστείς όμως τίποτε σπουδαίο +- ελάχιστα μόρια.Ε, ένα περιθώριο στην έκθεση το έχουν δυστυχώς ή ευτυχώς.![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

@glayki, εγώ στις πανελλήνιες, τη δεύτερη φορά, έγραψα 17,5! Το μακρινό 2016
Εντυπωσιάστηκα από τη βαθμολόγηση της περίληψης: Ο ένας μου έβαλε 23/25 και ο άλλος 24/25.
Αλλά έκτοτε έχει πέσει πολύ το μέτριο γλωσσικό επίπεδο που είχα τότε, γιατί πλέον δεν διαβάζω.

Εντυπωσιάστηκα από τη βαθμολόγηση της περίληψης: Ο ένας μου έβαλε 23/25 και ο άλλος 24/25.
Αλλά έκτοτε έχει πέσει πολύ το μέτριο γλωσσικό επίπεδο που είχα τότε, γιατί πλέον δεν διαβάζω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,246 μηνύματα.

Έχουμε αλλά θέματα ως προτεραιότητα να λύσουμε γλυκε μου τώρα. Θα επανέλθουμε εν καιρώ@glayki, εγώ στις πανελλήνιες, τη δεύτερη φορά, έγραψα 17,5! Το μακρινό 2016
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

@Ουριήλ, φοβερή η νέα εικόνα προφίλ που έβαλες 

Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.

Ευχαριστώ Αζουρ!@Ουριήλ, φοβερή η νέα εικόνα προφίλ που έβαλες![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,404 μηνύματα.

Που τα βρίσκεις αυτά? Είναι πολύ ωραίαΕυχαριστώ Αζουρ!
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.

Pinterest ή στο ινστα όπου τα κάνω gifΠου τα βρίσκεις αυτά? Είναι πολύ ωραία
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,010 μηνύματα.

Πώς τα κάνεις gif ?Pinterest ή στο ινστα όπου τα κάνω gif

nearos
Επιφανές μέλος

περνας την εφηβεία του στυλ "μαθαίνω, ανοίγω τους ορίζοντές μου, μορφώνομαι και πλάθω το μέλλον μου" ή "τα γαμάω όλα και όλους";Τουλάχιστον έχεις άποψη. Εγώ μια ζωή αμέτοχος ήμουν πολιτικά. Τώρα περνάω εφηβεία![]()

Για λεγε, που τείνεις;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο πρώτο τείνω.περνας την εφηβεία του στυλ "μαθαίνω, ανοίγω τους ορίζοντές μου, μορφώνομαι και πλάθω το μέλλον μου" ή "τα γαμάω όλα και όλους";
Για λεγε, που τείνεις;
Δεν υπάρχει χειρότερη φτώχεια από την πνευματική. Το βλέπω σε εμένα, που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για τη μόρφωσή μου παρά μόνο για την «αγάπη» από τους φίλους. Οι άλλοι προχωρούσαν κι εγώ έλιωνα από τη ματαίωση των προσδοκιών μου.
Θα μπορούσα να ζούσα στο εξωτερικό, μακριά από τον επαρχιώτικο και οικογενειακό συντηρητισμό, και να έκανα τα γούστα μου. Αλλά δεν έχω τα εφόδια προς το παρόν για να φύγω στο εξωτερικό. Και είμαι δυστυχής

nearos
Επιφανές μέλος

Εννοώ πολιτικά που τείνεις 

Συμφωνώ απολύτως αδερφέ.Δεν υπάρχει χειρότερη φτώχεια από την πνευματική. Το βλέπω σε εμένα, που ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για τη μόρφωσή μου παρά μόνο για την «αγάπη» από τους φίλους. Οι άλλοι προχωρούσαν κι εγώ έλιωνα από τη ματαίωση των προσδοκιών μου.
Μακάρι να βρεθει λύση σε όλα σου τα προβλήματα μαν μου και να εισαι πάντοτε καλά. Είναι πραγματικα κριμα αυτο που περνάςΘα μπορούσα να ζούσα στο εξωτερικό, μακριά από τον επαρχιώτικο και οικογενειακό συντηρητισμό, και να έκανα τα γούστα μου. Αλλά δεν έχω τα εφόδια προς το παρόν για να φύγω στο εξωτερικό. Και είμαι δυστυχής![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολιτικά θέλω διαφάνεια και ισότητα. Δεν ξέρω πού ανήκω πολιτικά, γιατί δεν έχω γνώση. Πάντως, δεν θα έλεγα πως είμαι αναρχικόςΕννοώ πολιτικά που τείνεις![]()

nearos
Επιφανές μέλος

Oύτε εγώ είμαι αναρχικός. Μαρξιστής λενινιστής είμαιΠολιτικά θέλω διαφάνεια και ισότητα. Δεν ξέρω πού ανήκω πολιτικά, γιατί δεν έχω γνώση. Πάντως, δεν θα έλεγα πως είμαι αναρχικός![]()
nearos
Επιφανές μέλος

Σε λατρεύω να ξερεις αλλα μολις ξυπνησα τους γονεις μου απο τα γέλια.
Πάντως περα απο την πλάκα εκ φύσεως των πολιτικών απόψεών μου δεν μπορώ να είμαι αναρχικός, πιστεύω στις κοινωνικές ιεραρχίες και στην εξουσία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- Kate1914
- American Economist
- Euge.loukia
- giannhs2001
- Joji
- Libertus
- Jack of Spades
- Scandal
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.