Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,917 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.
Θείο Γεώργιο, αν η ζωή σου εξαντλείται σε αναμασήματα παλιών συνθημάτων και ντου σε καταλήψεις που έχουν ξεχαστεί από το 90, μάλλον δεν έχεις καταλάβει και πολλά για το πώς προχωράει ο κόσμος. Μορφονιέ το copy-paste είναι το αγαπημένο σου εργαλείο για να φαίνεσαι επαναστατης αλλά μάλλον ξεχνάς ότι το να αντιγράφεις χωρίς να κατανοείς την ουσία δεν σε κάνει ούτε καινοτόμο ούτε επικίνδυνο. Κάτσε και δες τα πράγματα από την πραγματική τους διάσταση, γιατί η αληθινή επανάσταση δεν περιορίζεται σε λέξεις και εικόνες, αλλά σε πράξεις που απαιτούν μυαλό και δουλειά, όχι φανφάρες και άδειες διακηρύξεις. Ασε τις κοντριτσες και τα ναζάκια, γλυκουλη.
Όλο γλυκουλη γλυκουλη με λες αλλα δεν μου τον χαιδευεις και λιγο. Μονο μου τον βαράς για τις ανορθοδοξες και ακαθωσπρεπιστικες μου θεσεις. Copypaste εγω δεμ κανω, οτι λεω το λεω απο ψυχη νου και καρδια. Απο το καθε πατουσοαστείο μεχρι το πιο τρανταχτό ΜΓΔ που μπορεί να ακουστεί κατα μήκος της Πατησίων ανήμερα 17 νοέμβρη. avanti o popolo! Κρίμα πάντως που δε ψηνεσαι για τετοια. Θα μπορουσαμε να μοιραζομαστε γουτσουγουτσου σε παραλιες μαζι με σχεδια για εξουδετερωσης υπουργών και ρίψεις μολοτοφ αλλά θες να μου ριχνεις μπηχτές.
Χαλάρωσε ρε μπρο μας τα κανες τα Εξάρχεια Detroit
1743627931574.png

Detroit become Εξάρχεια

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΝΕΑΡΟΥ: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Α'.
Η αποδόμηση της αναζήτησης της ουσίας στα μαθήματα όπως την έκθεση, φυσική και χημεία και αντιθέτως η πλήρης απαξίωσή τους και η στροφή στην τυπολατρία που ευνοεί την ώθηση του μαθητού να γίνει άλλο ένα γρανάζι στην μηχανή της αγοράς εργασίας χωρίς να εξερευνεί τα δικά του ενδιαφέροντα και να αποκτά μια ολόπλευρη και σφερική αντίληψη της κοινωνίας και τον πραγμάτων έχει καταλήξει στην θεωρία, με την οποία ταυτίζονται, δυστυχώς, πολλά παιδιά, πως αυτά τα μαθήματα είναι άχρηστα.
Είναι μια αποτροπιαστική και απάνθρωπη πραγματικότητα που φαντάζει μακρινή δυστοπία οπου άτομα, νεαρά απο 13 ετών καλούνται να αποφασίσουν απο τότε τι επιθυμούν να κάνουν για την υπόλοιπη ζωή τους και να κατηγοριοποιούν τα μαθήματα, επιλέγοντας κάποια να σπουδάσουν και κάποια άλλα να αδιαφορήσουν πλήρως ουτως ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Αυτό καθιστά την ζωή του μαθητού μουντή και απρόσωπη, καθώς στερείται τα πιο σημαντικά χρόνια της ανάπτυξής του και την κοινωνικοποίηση του, για χάρη της εύρεσης ποιας μορφής γραναζιού θα υπηρετήσει.
Αυτό υποδηλώνει την σήψη του εκπαιδευτικού συστήματος που αμελεί την σφυρηλάτηση ενός πρότυπου μαθητή, με ισχυρό γνωστικό υπόβαθρο, αταλάντευτο δημοκρατικό και αλληλλέγυο φρόνημα και ως εκ τούτου έχει προσάψει στο σχολείο, ένα τόσο πολύτιμο αγαθό στην ζωή του ανθρώπου, τον αισχρό χαρακτηρισμό του "βαρετού", "ανιαρού" και "άχρηστου". Πολύ απλά, επειδή δεν είναι κερδοφόρο να νοιάζονται οι μαθητές για τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους, καθώς αποτελεί μείζονος επιπέδου απειλή στο βαθύ κατεστημένο, που εδράζεται στους ώμους του λαού, και γνωρίζει μάλιστα πολύ καλά, πως αν σήκωνε η νεολαία μεμιας το κεφάλι ψηλά, θα βρισκόταν σε κίνδυνο η σταθερότητα και η καταπιεστική ιεραρχία του

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κυρά μου εγω είμαι πρόθυμος να σου παίζω και ισπανικές μπαλάντες. Αν μπορείς να αντέξεις το πουτανολεξιλόγιό μου, το χαμηλό πνευματικό επίπεδο, τα αστεία περι τρομοκρατίας, το μίσος για την αστική δημοκρατία και το βαθύ κράτος και την νεα ταξη των πραγμάτων και το χαμηλο πνευματικο επιπεδο μου εισαι ευπροσδεκτη
Τέτοια γράφεις και θα ήσουν ο αγαπημένος μου μαθητής.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.
Τέτοια γράφεις και θα ήσουν ο αγαπημένος μου μαθητής.
Eιλικρινά αν έγραφα το 10% απο τις μαλακίες που γράφω ειρωνικά εδώ πέρα στην έκθεση άνετα θα έπαιρνα και 18 πανελελε. Πάντως, εσύ θα είσαι η πρώτη που θα μάθει για τις επιδόσεις μου :)

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.
Eιλικρινά αν έγραφα το 10% απο τις μαλακίες που γράφω ειρωνικά εδώ πέρα στην έκθεση άνετα θα έπαιρνα και 18 πανελελε. Πάντως, εσύ θα είσαι η πρώτη που θα μάθει για τις επιδόσεις μου :)
Δεν ξέρεις ποσο συμπάσχω κάθε χρόνο εκεί κοντά στα τέλη του Μαΐου με τα παιδιά. Μέσα στην ψυχή μου τα έχω τα σκασμενα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,917 μηνύματα.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΤΡΙΨΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟ

(οκ σκαω)

nearos

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα ελαφινόπαιδα και ομορφίνες

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αν μη τι άαααλλοοοοο, σε βάτεψα και θέλω κι άλλοοοοο

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 790 μηνύματα.
Η Μαρία η καημένη, ντροπαλή κι ευγενική,
είχε τρόπους, είχε ήθος, πάντα σοβαρή πολύ.
Μα τα βράδια, ωχ αμάν, μεταμόρφωση γερή,
έβγαζε τα κομψά της, κι έμενε... με το βρακί.
Τον Κυριάκο από το ψαράδικο,
τον είχε βάλει στο μάτι καιρό,
«Έλα αγόρι μου, πιάσε το χταπόδι,
και ζύγισέ το… να, στα γόνατά μου εδώ!»
Κι ο Κυριάκος, τι να κάνει,
έπεσε στην παγίδα τη γλυκιά,
γιατί η Μαρία, αν και ντροπαλή,
ήξερε να αρπάζει… ό,τι πετά μπροστά.

Από την ποιητική συλλογή "Ηδονικές Στεκιώτικες Αναζητήσεις". Έτος κυκλοφορίας 2025. Αριθμός σελίδων 69.