Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 692 μηνύματα.

Του Σενέκα είναι. Το είχα βάλει και ως υπογραφή για ένα φεγγάριΠάρα πολύ ωραίο αυτό που είπες.

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,822 μηνύματα.

Ας είναι...Του Σενέκα είναι. Το είχα βάλει και ως υπογραφή για ένα φεγγάρι![]()
Δε νομίζω να μας ζητήσει τα ρέστα...
Το θέμα είναι ότι το ΄χεις υιοθετήσει κι εσύ. Αυτό κρατάμε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,596 μηνύματα.

Χρόνια πολλά σε όσους εχουν γενεθλια σήμερα (κι αμα θέλετε φανερωθείτε, δε λεω που πάει η ευχή)
Azur
Δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 692 μηνύματα.

Ναι, κι εγώ έχω κάποιους στο νου μου, αλλά δεν είμαι σίγουροςΧρόνια πολλά σε όσους εχουν γενεθλια σήμερα (κι αμα θέλετε φανερωθείτε, δε λεω που πάει η ευχή)

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Αφιερωμένο...στον...εορτάζοντα...
Θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει...
Azur
Δραστήριο μέλος

Τώρα βεβαιώθηκαΑφιερωμένο...στον...εορτάζοντα...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Τώρα είδα ότι έγραψα το...στον...ανάμεσα σε τόσες τελείες. Κατά λάθος, έτσι ; Δεν έγινε επίτηδες...Τώρα βεβαιώθηκα![]()

Azur
Δραστήριο μέλος

Αα, εγώ από την Άντζελα Δημητρίου βεβαιώθηκαΤώρα είδα ότι έγραψα το...στον...ανάμεσα σε τόσες τελείες. Κατά λάθος, έτσι ; Δεν έγινε επίτηδες...![]()

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.

Χρόνια πολλά, δεν ξέρω για ποιον μιλάμε, αλλά ευχή είναι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Παίζει και να με κυνηγήσει με την Άντζελα...Δε (θα) του αρέσει καθόλου...Αα, εγώ από την Άντζελα Δημητρίου βεβαιώθηκα![]()

Τί να κάνω ; Με ενέπνευσε ο τίτλος...
Χαχαχααααα...![]()
Κόντεψα να πνιγώ απ' τα γέλια...
Δε θα μπορούσες να βάλεις καλύτερη εικόνα...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,425 μηνύματα.

Νιώθω λες και διαβάζω κωδικοποιημένα μηνύματα
.
Τελικά ποιος έχει γενέθλια ρε παιδιά; (Χρόνια του πολλά όποιος και να 'ναι)

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Τουλάχιστον έχουμε κατασταλάξει στο γένος...Νιώθω λες και διαβάζω κωδικοποιημένα μηνύματα.
Είναι...πολύ πολύ πολύ αγαπητός σε όλους μας...
Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Θα περιμένω να μιλήσει ο ίδιος, αν το θελήσει...
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,451 μηνύματα.

Χρόνια πολλά σε όποιον αναφέρεστε που έχει γενέθλια, αλλά εικάζω πως, για να μην έχει φανερή την ημερομηνία γενεθλίων, μάλλον δεν επιθυμεί να το δηλώνει.
@Azur για να μην το ξεχάσω, ωραία υπογραφή!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,596 μηνύματα.

Γι αυτο το ευχηθηκα ετσι μυστικά. Duh!Χρόνια πολλά σε όποιον αναφέρεστε που έχει γενέθλια, αλλά εικάζω πως, για να μην έχει φανερή την ημερομηνία γενεθλίων, μάλλον δεν επιθυμεί να το δηλώνει.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,524 μηνύματα.

Να ψάξεις την αιτία της ζήλειας.Εμμ, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ότι η ζήλεια θα σε κάνει να σκέφτεσαι και πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν. Άλλο η διαίσθηση, άλλο η ζήλεια. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.
Συνήθως πάει πιο πίσω απ’ ότι πιστεύουμε. Και έχει δεν έχει δίκιο η «διαίσθηση», να μην ξεχνάμε πως ούτε έχουμε δικαίωμα και ούτε θα κερδίσουμε κάτι με το να ξεπεράσουμε τα όρια του άλλου και να γίνουμε ελεγκτικοί ή το ο,τι άλλο.
Πιστεύω θα είναι ανυπόφορο.
Μονο σε φιλία τοέχω συναντήσει. Αναγκαστικά κόβεις την φιλία από ένα σημείο και μετά.
Δεν πάνε προς τα εσένα συγκεκριμένα τα σχόλια, άλλωστε δεν ξέρω καν την κατάσταση. Τα ανέφερα γενικότερα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,594 μηνύματα.

Καλημέρα σε όλους και σε όλες.
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.

Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,852 μηνύματα.

Αν και λίγο αργά χρόνια πολλά στον αγαπητό που δεν ξέρω ποιος είναι κι εύχομαι τα καλύτερα και ακόμα περιμένω συνταγές
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,222 μηνύματα.

Χρόνια πολλά σε όσους εχουν γενεθλια σήμερα (κι αμα θέλετε φανερωθείτε, δε λεω που πάει η ευχή)
Αφιερωμένο...στον...εορτάζοντα...
Νιώθω λες και διαβάζω κωδικοποιημένα μηνύματα.
![]()
Χρόνια πολλά σε όποιον αναφέρεστε που έχει γενέθλια, αλλά εικάζω πως, για να μην έχει φανερή την ημερομηνία γενεθλίων, μάλλον δεν επιθυμεί να το δηλώνει.
Αν και λίγο αργά χρόνια πολλά στον αγαπητό που δεν ξέρω ποιος είναι κι εύχομαι τα καλύτερα και ακόμα περιμένω συνταγές

Αν και δεν μου αρέσει η "έκθεση", δε μπορώ να μην σας ευχαριστήσω, πόσο μάλλον όταν "φωτογραφήθηκα".

Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν για τις ευχές και ευχαριστώ ιδιαίτερα την αμαρελια που σκέφτηκε εμένα πρώτο, όταν η Υδροχόος έγραψε ότι είμαι πολύ πολύ αγαπητός σε όλους σας.

@Υδροχόος
Κάτι από Άντζελα!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Νόμιζα ότι θα με κυνηγάς για την Άντζελα...
![]()
Αν και δεν μου αρέσει η "έκθεση", δε μπορώ να μην σας ευχαριστήσω, πόσο μάλλον όταν "φωτογραφήθηκα".
Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν για τις ευχές και ευχαριστώ ιδιαίτερα την αμαρελια που σκέφτηκε εμένα πρώτο, όταν η Υδροχόος έγραψε ότι είμαι πολύ πολύ αγαπητός σε όλους σας.
@Υδροχόος
Κάτι από Άντζελα!

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου...

Ναι, η αμαρέλια "αστέρι". Αμέσως πήγε το μυαλό της, αν και δεν (πολυ)κυκλοφορεί σ' αυτή τη μεριά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 37 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- charmander
- Joji
- Hased Babis
- American Economist
- giannhs2001
- A350
- ck_chrysiis
- pendejo
- Μήτσος10
- jellojina
- Scandal
- Marel
- Memetchi
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.