Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.369 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.063 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.063 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.839 μηνύματα.
Εμείς κουμπάροι βρε σαν έρθει η ώρα!
Δεν μπορώ, τι διαβάζω Θεέ μου :lol:
Τι προτείνεις να τους πάρουμε για δώρο γάμου;
Σταμάτα πια το σιγοντάρισμα και εσύ :laugh:

@giannhs2001 εγώ προσπαθώ να αποσβέσω την κατάσταση αλλά οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν
Τι δώρο γάμου θες να κάνω σε άτομο που με έχει σκοτώσει δις άμεσα ή έμμεσα; Και η καφετιέρα μια χαρά της είναι.
Εδώ λες ψέματα, άμεσα δε σε σκότωσα εγώ αλλά ο Ουριήλ. Εγώ απλώς, ας πούμε πως δε διαφώνησα και εντελώς με την ιδέα που ΑΥΤΟΣ πρότεινε

Poirot

Περιβόητο μέλος

@giannhs2001 εγώ προσπαθώ να αποσβέσω την κατάσταση αλλά οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν
Σταματάω γιατί ο Γιάννης δεν μου φταίει σε τίποτα :pfff: Μη μας καρφώνεις κι εσύ! Πολλή παρέα με την @Υδροχόος βλέπω! :lol:
Και να πληγώσω έτσι τον Πουαρό;
Ποτέ.
:redface:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.421 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.465 μηνύματα.
Εδώ λες ψέματα, άμεσα δε σε σκότωσα εγώ αλλά ο Ουριήλ. Εγώ απλώς, ας πούμε πως δε διαφώνησα και εντελώς με την ιδέα που ΑΥΤΟΣ πρότεινε
Ααα, εδώ μπορώ να επέμβω και θα την υποστηρίξω την αδυσώπητη. Η Κατερίνα ήταν όντως διστακτική.

Θα μου πεις όμως... αντιστάθηκε;;; :baby:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.839 μηνύματα.
Σταματάω γιατί ο Γιάννης δεν μου φταίει σε τίποτα :pfff:
Μετά από 2373981478931 σπόντες μαζί με τη Ρίντερ βέβαια.
Το εκτιμώ παρόλ' αυτά
Ααα, εδώ μπορώ να επέμβω και θα την υποστηρίξω την αδυσώπητη. Η Κατερίνα ήταν όντως διστακτική.

Θα μου πεις όμως... αντιστάθηκε;;; :baby:
Ήμουν ένα αδύναμο φαντασματάκι, δεν μπορούσα να κάνω πολλά.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.421 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.636 μηνύματα.
ΡΙΝΤΕΡ!
Φίλε λίγες φορές έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό εδώ μέσα
Εγώ χθες, όταν είδα το μήνυμα/χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που έστειλε ο Ούλτρα σχετικά με την αποκάλυψη του ρόλου μου. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
μιλάμε για ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ
Σπόντα νούμερο 2373981478932

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.465 μηνύματα.
Εγώ χθες, όταν είδα το μήνυμα/χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που έστειλε ο Ούλτρα σχετικά με την αποκάλυψη του ρόλου μου. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...

Σπόντα νούμερο 2373981478932
Ναι, κατηγόρησε εμένα για το δηλητήριο σου. Οχιά!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.636 μηνύματα.
Πού θα παντρευτείτε λοιπόν
Δεν σου είπαμε;
Στην ίδια εκκλησία με σας :bye2:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι, κατηγόρησε εμένα για το δηλητήριο σου. Οχιά!
Κάτι ξέρεις εσύ από δηλητήρια, όλη μέρα δίπλα στα βιβλία ιατρικής του Micro είστε...
Τώρα τι κάνετε δίπλα στα βιβλία, άλλο θέμα :bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια