Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:21
Τι προτείνεις να τους πάρουμε για δώρο γάμου;Εμείς κουμπάροι βρε σαν έρθει η ώρα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,114 μηνύματα.
23-09-24
22:21
Την ευχή σου!Αν είναι να κανείς την αρχή, ο Μικρο είναι ο άνθρωπος σου!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
22:22
Καφετιέρα, δεν θα μπούμε και σε έξοδαΤι προτείνεις να τους πάρουμε για δώρο γάμου;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:23
Μου αρέσεις γιατί είσαι ανοιχτοχέρηςΚαφετιέρα, δεν θα μπούμε και σε έξοδα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
22:23
Τι δώρο γάμου θες να κάνω σε άτομο που με έχει σκοτώσει δις άμεσα ή έμμεσα; Και η καφετιέρα μια χαρά της είναι.Μου αρέσεις γιατί είσαι ανοιχτοχέρης
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,142 μηνύματα.
23-09-24
22:25
Δεν μπορώ, τι διαβάζω Θεέ μουΕμείς κουμπάροι βρε σαν έρθει η ώρα!
Σταμάτα πια το σιγοντάρισμα και εσύΤι προτείνεις να τους πάρουμε για δώρο γάμου;
@giannhs2001 εγώ προσπαθώ να αποσβέσω την κατάσταση αλλά οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν
Εδώ λες ψέματα, άμεσα δε σε σκότωσα εγώ αλλά ο Ουριήλ. Εγώ απλώς, ας πούμε πως δε διαφώνησα και εντελώς με την ιδέα που ΑΥΤΟΣ πρότεινεΤι δώρο γάμου θες να κάνω σε άτομο που με έχει σκοτώσει δις άμεσα ή έμμεσα; Και η καφετιέρα μια χαρά της είναι.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
22:26
Και να πληγώσω έτσι τον Πουαρό;Σταμάτα πια το σιγοντάρισμα και εσύ
Ποτέ.
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:29
Σταματάω γιατί ο Γιάννης δεν μου φταίει σε τίποτα Μη μας καρφώνεις κι εσύ! Πολλή παρέα με την @Υδροχόος βλέπω!@giannhs2001 εγώ προσπαθώ να αποσβέσω την κατάσταση αλλά οι υπόλοιποι δεν καταλαβαίνουν
Και να πληγώσω έτσι τον Πουαρό;
Ποτέ.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,353 μηνύματα.
23-09-24
22:31
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
22:31
Ααα, εδώ μπορώ να επέμβω και θα την υποστηρίξω την αδυσώπητη. Η Κατερίνα ήταν όντως διστακτική.Εδώ λες ψέματα, άμεσα δε σε σκότωσα εγώ αλλά ο Ουριήλ. Εγώ απλώς, ας πούμε πως δε διαφώνησα και εντελώς με την ιδέα που ΑΥΤΟΣ πρότεινε
Θα μου πεις όμως... αντιστάθηκε;;;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,142 μηνύματα.
23-09-24
22:32
Μετά από 2373981478931 σπόντες μαζί με τη Ρίντερ βέβαια.Σταματάω γιατί ο Γιάννης δεν μου φταίει σε τίποτα
Το εκτιμώ παρόλ' αυτά
Ήμουν ένα αδύναμο φαντασματάκι, δεν μπορούσα να κάνω πολλά.Ααα, εδώ μπορώ να επέμβω και θα την υποστηρίξω την αδυσώπητη. Η Κατερίνα ήταν όντως διστακτική.
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:33
ΙΙΙ άλλο καρφί από εδώ
Καλώς, ας το πιστέψω!Ααα, εδώ μπορώ να επέμβω και θα την υποστηρίξω την αδυσώπητη. Η Κατερίνα ήταν όντως διστακτική.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
22:33
Γι'αυτό έτρεξες να υπερασπιστείς την Υδροχόο...
Ίδιοι είστε
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,353 μηνύματα.
23-09-24
22:39
Εγω φταιω που σας ματσαραΓι'αυτό έτρεξες να υπερασπιστείς την Υδροχόο...
Ίδιοι είστε
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:40
ΡΙΝΤΕΡ!Η Κέιτ δεν χρειάστηκε να σκεφτεί αριθμό, γι' αυτήν υπάρχει μόνο ένας
Φίλε λίγες φορές έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό εδώ μέσα, μιλάμε για ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:40
Αχ κάτι τέτοια κάνει...ΡΙΝΤΕΡ!
Φίλε λίγες φορές έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό εδώ μέσα, μιλάμε για ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
22:43
Εγώ χθες, όταν είδα το μήνυμα/χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που έστειλε ο Ούλτρα σχετικά με την αποκάλυψη του ρόλου μου. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...ΡΙΝΤΕΡ!
Φίλε λίγες φορές έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό εδώ μέσα
Σπόντα νούμερο 2373981478932μιλάμε για ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
22:46
Ναι, κατηγόρησε εμένα για το δηλητήριο σου. Οχιά!Εγώ χθες, όταν είδα το μήνυμα/χτύπημα κάτω από τη ζώνη, που έστειλε ο Ούλτρα σχετικά με την αποκάλυψη του ρόλου μου. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
Σπόντα νούμερο 2373981478932
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:46
Ε τώρα μη μας κρατάς στα σκοτάδια όμως! Πού θα παντρευτείτε λοιπόν, περιμένω πρόσκλησηΑχ κάτι τέτοια κάνει...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
22:48
Δεν σου είπαμε;Πού θα παντρευτείτε λοιπόν
Στην ίδια εκκλησία με σας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι ξέρεις εσύ από δηλητήρια, όλη μέρα δίπλα στα βιβλία ιατρικής του Micro είστε...Ναι, κατηγόρησε εμένα για το δηλητήριο σου. Οχιά!
Τώρα τι κάνετε δίπλα στα βιβλία, άλλο θέμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- nearos
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.