Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
23-09-24
23:09
Ρίχνε ρίχνε μπηχτές εσύ, κοίτα να χαρείς τώρα που προλαβαίνεις.Από πολεμιστές εσύ άλλο τίποτα!
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δε θα παίξουμε ξανά Παλέρμο; Θα δεις τι έχει να γίνει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
23:10
Αν κανείς από τους δυο σας δεν ξέρει να μαγειρεύει, όλα κρύα θα τα τρώτεΗ εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-09-24
23:11
Η Κειτ με ποιον θα τρώει γτ έχω χάσει επεισόδια.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
23:11
Κανόνισε, θα σε πάρω στο zombie squad μου μόνο και μόνο για να σε πετάξω στα ζόμπι να ησυχάσωΕυθέως το λέω καλε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με τον σύζυγό της καλέ.Η Κειτ με ποιον θα τρώει γτ έχω χάσει επεισόδια.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-09-24
23:12
Τον έχουμε βρει;Με τον σύζυγό της καλέ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
23:13
Έχω παίξει τόσα post apocalyptic games που για σύμμαχο θα με θες, όχι να με πετάξεις στα ζομπι.Κανόνισε, θα σε πάρω στο zombie squad μου μόνο και μόνο για να σε πετάξω στα ζόμπι να ησυχάσω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με τον σύζυγό της καλέ.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:13
Εδώ και καιρό. Μην κοιτάς που τώρα λείπει στον στρατό.Τον έχουμε βρει;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
23-09-24
23:14
Μην αγχώνεσαι Ούλτρα, θα σε σώσω εγώ από την αδίστακτη Ρίντερ (ευκαιρία να διασώσω και τη φήμη μου από αδυσώπητη ΔΑ στον υπέρτατο σωτήρα σου)Κανόνισε, θα σε πάρω στο zombie squad μου μόνο και μόνο για να σε πετάξω στα ζόμπι να ησυχάσω
Άσ'το, μετά δε θα μιλάς ούτε σε εμέναΗ Κειτ με ποιον θα τρώει γτ έχω χάσει επεισόδια.
Το ζευγαράκι μας από εδώ έτσι διατείνεταιΤον έχουμε βρει;
Pak
Επιφανές μέλος
23-09-24
23:14
Α εσείς λέτε αυτά και μένα με μαλώνει για τα ταγκ
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:15
Οι αλήθεια είναι πως οι μπηχτές σου σκοτώνουν. Θα σε πάρω για σύμμαχο αν υποσχεθείς να τις πετάς στα ζόμπι και όχι σε μένα.Έχω παίξει τόσα post apocalyptic games που για σύμμαχο θα με θες, όχι να με πετάξεις στα ζομπι.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
23:17
Μέχρι πρότινος τον απειλούσες ξέρω 'γωΟι αλήθεια είναι πως οι μπηχτές σου σκοτώνουν. Θα σε πάρω για σύμμαχο αν υποσχεθείς να τις πετάς στα ζόμπι και όχι σε μένα.
Επίσης σε αυτό το σημείο να πω πως οι μπηχτές και κάποιου άλλου επίσης σκοτώνουν, άλλο που το παίζουν παναγίτσες
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
23:18
Βρε άντε κάνε καμία τούμπα.Οι αλήθεια είναι πως οι μπηχτές σου σκοτώνουν. Θα σε πάρω για σύμμαχο αν υποσχεθείς να τις πετάς στα ζόμπι και όχι σε μένα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:19
Σκοτώνουν ε;Επίσης σε αυτό το σημείο να πω πως οι μπηχτές και κάποιου άλλου επίσης σκοτώνουν, άλλο που το παίζουν παναγίτσες
Ποιος είναι; Πες μου να του δείξω εγώ.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
23:20
Το default σου είναι να με εκδικείσαι στο Παλέρμο, τι διαφορετικό θα κάνεις την επόμενη φορά;Ρίχνε ρίχνε μπηχτές εσύ, κοίτα να χαρείς τώρα που προλαβαίνεις.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δε θα παίξουμε ξανά Παλέρμο; Θα δεις τι έχει να γίνει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:21
Δεν έχω το ταλέντο εσένα και του @Micro στα ακροβατικά, συγχώρεσέ μεΒρε άντε κάνε καμία τούμπα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
23-09-24
23:25
Δεν έχω το ταλέντο εσένα και του @Micro στα ακροβατικά, συγχώρεσέ με
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
23:26
Μη μου το παίζεις φίλη μου τώρα, έχω πόλεμο με εσένα και τον αγαπητικό σου.Ποιος είναι; Πες μου να του δείξω εγώ.
Δεν ξεχνώ τις 2373981478932 σπόντες (μπορεί και παραπάνω) που μου έριξες
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:26
Όσο γι'αυτό δεν είχαμε καμιά αμφιβολίαέχω πόλεμο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.