Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
23-09-24
22:52
Άστα Ούλτρα, μετά τα σημερινά και εγώ έχω χάσει πάσα ιδέα πια για το άτομό τηςΝαι, κατηγόρησε εμένα για το δηλητήριο σου. Οχιά!
Δεν σου είπαμε;
Στην ίδια εκκλησία με σας
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
22:52
Εγώ μια χαρά την βρίσκω πάντωςΆστα Ούλτρα, μετά τα σημερινά και εγώ έχω χάσει πάσα ιδέα πια για το άτομό της
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:53
Μόνο εσύ με καταλαβαίνειςΕγώ μια χαρά την βρίσκω πάντως
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
23-09-24
22:54
Εγώ μια χαρά την βρίσκω πάντως
Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,355 μηνύματα.
23-09-24
22:54
διπλα στα βιβλια τιποτα .Κάτι ξέρεις εσύ από δηλητήρια, όλη μέρα δίπλα στα βιβλία ιατρικής του Micro είστε...
Τώρα τι κάνετε δίπλα στα βιβλία, άλλο θέμα
Πανω στα βιβλια ομως ... πολλα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:56
Για να το λες εσύ, ως βετεράνος του συγκεκριμένου αισθηματος που αφήνει τις καρδιές των ανθρώπων σαν πεδίο μάχης, μάλλον ο Πουαρό κι εγώ πρέπει να οπισθοχωρήσουμε
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
22:58
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΙΟΓια να το λες εσύ, ως βετεράνος του συγκεκριμένου αισθηματος που αφήνει τις καρδιές των ανθρώπων σαν πεδίο μάχης, μάλλον ο Πουαρό κι εγώ πρέπει να οπισθοχωρήσουμε
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
23:02
Ξέρεις κάτι;Για να το λες εσύ, ως βετεράνος του συγκεκριμένου αισθηματος που αφήνει τις καρδιές των ανθρώπων σαν πεδίο μάχης, μάλλον ο Πουαρό κι εγώ πρέπει να οπισθοχωρήσουμε
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
23:02
Σοφή επιλογή, αν μου επιτρέπεις.Ξέρεις κάτι;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
23:03
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν..την αδυσώπητη θα πω εγώ. Την έχει φοβηθεί το μάτι μου την Ριντερ. Η έλλειψη Παλέρμο την έχει χτυπήσει!Ξέρεις κάτι;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:03
Πάλι στη θεματική είσαι όμωςΞέρεις κάτι;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-09-24
23:05
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
23:06
Την έχει φοβηθεί το μάτι μου την Ριντερ.
Υπονοείς ότι είμαι τόσο εθισμένη που δεν ξέρω τι κάνω;Η έλλειψη Παλέρμο την έχει χτυπήσει!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
23:06
Α θέλεις πόλεμο εσύ ε;Σοφή επιλογή, αν μου επιτρέπεις.
Χατίρια δε χαλάω εγώ. Θα τον έχεις. Challenge accepted αγαπητέ.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
23-09-24
23:07
Ευθέως το λέω καλε
Υπονοείς ότι είμαι τόσο εθισμένη που δεν ξέρω τι κάνω;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-09-24
Έτσι εξηγείται που με απατάς με τόση άνεση.Με την φίλτατη @Pak
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
Από πολεμιστές εσύ άλλο τίποτα!Α θέλεις πόλεμο εσύ ε;
Χατίρια δε χαλάω εγώ. Θα τον έχεις. Challenge accepted αγαπητέ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι αυτό που νομίζεις!!Έτσι εξηγείται που με απατάς με τόση άνεση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.