Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
21:50
Άντε καλά, με έριξεςΠροετοιμάζομαι να έρθω να εκβιάσω τους νομικούς στη σχολή σου, ξέρεις εσύ
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,353 μηνύματα.
23-09-24
22:02
σε εχει ριξει καιρο τωραΆντε καλά, με έριξες
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:06
Θαυμάζω την εξαιρετική διαχείριση χρόνου σου, η οποία σού επιτρέπει να ασχολείσαι με τον Πουαρό και εμένα, χωρίς ωστόσο να παραμελείς το παραμικρό κάλεσμα της Υδροχόου για υποστήριξησε εχει ριξει καιρο τωρα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,259 μηνύματα.
23-09-24
22:07
Όλα τα λες πχια, όλα!!σε εχει ριξει καιρο τωρα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
23-09-24
22:08
Αυτή η απάντηση θα μπορούσε να δοθεί μόνο από κάποια που έχει ρίξει τον Πουαρό.Θαυμάζω την εξαιρετική διαχείριση χρόνου σου, η οποία σού επιτρέπει να ασχολείσαι με τον Πουαρό και εμένα, χωρίς ωστόσο να παραμελείς το παραμικρό κάλεσμα της Υδροχόου για υποστήριξη
Άντε βρε, και στα δικά μας εμείς οι υπόλοιποι!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
23-09-24
22:09
Εμείς πάντως σου έχουμε βρει ταίριΆντε βρε, και στα δικά μας εμείς οι υπόλοιποι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,115 μηνύματα.
23-09-24
22:09
Εγω έχω και σημερα περιέργεια να μαθω τις εκπλήξεις του @Micro
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
23-09-24
22:10
Ατύχησες, σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την ΥδροχόοΕγω έχω και σημερα περιέργεια να μαθω τις εκπλήξεις του @Micro
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:11
Εννοείται, αλλά μας ακούει; Δεν μας ακούει. Μας βγάζει ανακοινώσεις να μην την αναφέρουμε.Εμείς πάντως σου έχουμε βρει ταίρι
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,749 μηνύματα.
23-09-24
ΤΕΚΜΗΡΊΩΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥΕ δεν ξέρω. Θα μπορούσες να είσαι και εσύ (αν και δε νομίζω)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,115 μηνύματα.
23-09-24
Θα περιμενω στωικά αδημονώντας για μια σταλαγματιά προσοχής του.Ατύχησες, σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με την Υδροχόο
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
23-09-24
22:12
Πω, δεν έχω τι να πω, με τάπωσες τώρα.Εμείς πάντως σου έχουμε βρει ταίρι
Ε να, είδες που είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον όντως;
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:13
Αυτός είναι φίλος! Σπαθί! Ευχαριστώ ultra μου!
Σταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα κυρία ΚατερίναΠω, δεν έχω τι να πω, με τάπωσες τώρα.
Ε να, είδες που είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον όντως;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
23-09-24
22:15
Θα μπορούσα να γίνω γλαφυρός, αλλα τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τις περιγράψω…Αυτο που λέμε «ο,τι και να πω, είναι λίγο», ένα πράμα.Εγω έχω και σημερα περιέργεια να μαθω τις εκπλήξεις του @Micro
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-09-24
22:16
Ρίψις ελαίου εις την φλόγωσίν μου; Με τυρρανίσκεις δόλιο πλάσμα και το σίελο ρέει straight through από της λαχτάρας τη θρεμένη φύση.Θα μπορούσα να γίνω γλαφυρός, αλλα τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τις περιγράψω…Αυτο που λέμε «ο,τι και να πω, είναι λίγο», ένα πράμα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,353 μηνύματα.
23-09-24
22:17
Πιστεύω θα ταίριαζε και το " Μία εικόνα , χίλιες λέξεις " . Συμφωνείς ;Θα μπορούσα να γίνω γλαφυρός, αλλα τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τις περιγράψω…Αυτο που λέμε «ο,τι και να πω, είναι λίγο», ένα πράμα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:18
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥΤΕΚΜΗΡΊΩΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ
Δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς. Εγώ απλώς να, χρησιμοποιώ τη στρατηγική που ακολουθάτε με εμένα εναντίον σαςΣταματήστε να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα κυρία Κατερίνα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
23-09-24
22:19
Μόνο χίλιες; Και ταπεινό σε βρίσκω!Πιστεύω θα ταίριαζε και το " Μία εικόνα , χίλιες λέξεις " . Συμφωνείς ;
Αν είναι να κανείς την αρχή, ο Μικρο είναι ο άνθρωπος σου!Ρίψις ελαίου εις την φλόγωσίν μου; Με τυρρανίσκεις δόλιο πλάσμα και το σίελο ρέει straight through από της λαχτάρας τη θρεμένη φύση.
Poirot
Περιβόητο μέλος
23-09-24
22:20
Εμείς κουμπάροι βρε σαν έρθει η ώρα!Δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς. Εγώ απλώς να, χρησιμοποιώ τη στρατηγική που ακολουθάτε με εμένα εναντίον σας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- nearos
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.