American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:31 Ο American Economist: #6.741 01-09-22 23:31 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Και καλά "ωχ και εσύ το ίδιο" τώρα ε, άσε ρε πονηρέεεε Click για ανάπτυξη... Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:33 Η EvanescenceQ: #6.742 01-09-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Το κορίτσι που ζωγράφισε τα αερόστατα. Λίγο σε Bansky μου φέρνει, να είμαι εγώ αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Καλώς ηρθες! hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:33 Ο hl_amhxanos: #6.743 01-09-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:34 Η EvanescenceQ: #6.744 01-09-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όντως εμένα γιατί δεν με ανέφερες, δεν έχω ψυχή εγώ; @Volkswagen Fan Click για ανάπτυξη... Σα νευριασμενα κλαψιαρικα μωρά μοιάζουν αυτά τα αβαταρς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Την Καρντασιαν ξέχασες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:41 Ο American Economist: #6.745 01-09-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Και καλά "ωχ και εσύ το ίδιο" τώρα ε, άσε ρε πονηρέεεε Click για ανάπτυξη... Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω .
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:33 Η EvanescenceQ: #6.742 01-09-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Το κορίτσι που ζωγράφισε τα αερόστατα. Λίγο σε Bansky μου φέρνει, να είμαι εγώ αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Καλώς ηρθες! hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:33 Ο hl_amhxanos: #6.743 01-09-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:34 Η EvanescenceQ: #6.744 01-09-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όντως εμένα γιατί δεν με ανέφερες, δεν έχω ψυχή εγώ; @Volkswagen Fan Click για ανάπτυξη... Σα νευριασμενα κλαψιαρικα μωρά μοιάζουν αυτά τα αβαταρς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Την Καρντασιαν ξέχασες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:41 Ο American Economist: #6.745 01-09-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Το κορίτσι που ζωγράφισε τα αερόστατα. Λίγο σε Bansky μου φέρνει, να είμαι εγώ αποκλείεται. Click για ανάπτυξη... Καλώς ηρθες!
hl_amhxanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος Κούκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 824 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:33 Ο hl_amhxanos: #6.743 01-09-22 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:34 Η EvanescenceQ: #6.744 01-09-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όντως εμένα γιατί δεν με ανέφερες, δεν έχω ψυχή εγώ; @Volkswagen Fan Click για ανάπτυξη... Σα νευριασμενα κλαψιαρικα μωρά μοιάζουν αυτά τα αβαταρς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Την Καρντασιαν ξέχασες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:41 Ο American Economist: #6.745 01-09-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:34 Η EvanescenceQ: #6.744 01-09-22 23:34 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όντως εμένα γιατί δεν με ανέφερες, δεν έχω ψυχή εγώ; @Volkswagen Fan Click για ανάπτυξη... Σα νευριασμενα κλαψιαρικα μωρά μοιάζουν αυτά τα αβαταρς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Την Καρντασιαν ξέχασες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:41 Ο American Economist: #6.745 01-09-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Όντως εμένα γιατί δεν με ανέφερες, δεν έχω ψυχή εγώ; @Volkswagen Fan Click για ανάπτυξη... Σα νευριασμενα κλαψιαρικα μωρά μοιάζουν αυτά τα αβαταρς Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η @Pak είναι ο Elon musk H @Joji είναι ο Jeff bezos βάλε και εσυ ότι είσαι ο Bill Gates ώστε να ολοκληρωθεί το lobby των δισεκατομμυριούχων εδώ μέσα. Περιμένω βόλτα με το κότερο σας δεν το ξεχνάω . Click για ανάπτυξη... Την Καρντασιαν ξέχασες
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:41 Ο American Economist: #6.745 01-09-22 23:41 Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hl_amhxanos: Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Νίκος Κούκος, ένα λαϊκό παιδί από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα και αυτό δεν αλλάζει Click για ανάπτυξη... Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:43 Η EvanescenceQ: #6.746 01-09-22 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θα σε αλλάξουν οι @Pak και @Joji όταν σε καλέσουν στο κότερο τους και πετάνε τα 100€ από εδώ και από εκεί και όταν ανοίγουν σαμπάνιες των 1.000€ Click για ανάπτυξη... Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.859 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Η Joji έγραψε: #6.747 01-09-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Επ επ ή θα του τα τρώνε να λες Αν αυτός έχει πιο πολλά λεφτά Click για ανάπτυξη... Good idea
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.960 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:10 Ο American Economist: #6.748 02-09-22 00:10 Καλό βράδυ παιδιά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 00:14 Η EvanescenceQ: #6.749 02-09-22 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Καλό βράδυ παιδιά!! Click για ανάπτυξη... Καλό βραδάκι!! dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.671 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:01 Ο dum dum boy: #6.750 03-09-22 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Μικρουλικο! Ολα καλα θα πάνε! Δλδ θα ζησεις και χαρες και λυπες. Γιατί πως να εκτιμησεις τη χαρα, αν δεν βιωσεις τη λυπη και ο,τι λειπει; Ε; Ολοι μας το μετανιωσαμε που μεγαλωσαμε, αλλα δεν γίνεται αλλιως. Κι η τραγικότητα της ζωης, είναι και η ομορφιά της. Θα έρθει η ώρα που θα κανεις ο,τι είναι να κανεις, διχως υποδείξεις και καθοδήγηση και θα ζοριστεις και θα τα καταφερεις και θα αποτύχεις και θα μετανιωσεις και φτου κι απο την αρχή. Και σε ολα αυτά το μονο που αξίζει ειναι να εχεις δυο ανθρώπους να αγαπας και να σε αγαπούν. Ολα θα πανε καλα.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:07 Η EvanescenceQ: #6.751 04-09-22 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μακάρι η ζωή να ερχόταν με κάποιου είδους εγχειρίδιο. Μισώ την αβεβαιότητα, μισώ και το παρελθόν. Μισώ το τώρα και την ιδέα του μέλλοντος. Μου είναι εύκολο να ακολουθώ κανόνες όταν μου δίνονται. Νιώθω σαν σε μόνιμο safe zone. Μου είναι τόσο δύσκολο να βγω από το κρεβάτι, να συρθώ μέχρι το σαλόνι, και να μην μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό. Να νιώθω βάρος, έναν μόνιμο πόνο στο σώμα, να λέω «Το αξίζω» και να νιώθω άσχημα όταν τα βρίσκω με εμένα. Τι να πω; Και σε ποιον; Δεν ξέρω αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία όταν πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα την χρειάζομαι. Click για ανάπτυξη... Καλέ αξίζεις μια εκδοχή του να μην είναι όλα τόσο άσχημα και πως όλα πρέπει να λήξουν έτσι. Η αβεβαιότητα υπάρχει και διακατέχει όλη τη ζωή μας γιαυτό και το Τώρα είναι σημαντικότερο. Να εστιαζεις στο τώρα σου να είναι όπως το θες σε γενικές γραμμές ναι και έτσι να κυλάνε οι μέρες και να είναι και καλύτερες. Άσχημα θα έρθουν αναπάντεχα θα έρθουν μη αναποδραστα θα έρθουν όπως σε όλους μας, εκείνο που μετράει είναι να έχεις ετοιμοπολεμες τις αντοχές σου να παλέψεις να συνεχίσεις. Αυτή είναι η ζωή. Με τα άσχημα της έχει και μερικές χαρούμενες φωτεινές μέρες. Για εκείνες λοιπόν τις μέρες που νιώθεις καλά Όσο για το αν δεν έχω να μιλήσω σε κανέναν και κανένας δεν με ακούει πιστεύω ότι αν χμ ψάξεις θα βρεις άτομα να σε ακούσουν να σε συμβουλέψουν να σου μιλήσουν να βγεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Το που θα κοιτάξεις είναι. Αν κοιτάς διαρκώς μέσα στον κύκλο επόμενο είναι να μη βλέπεις ότι κάποια στιγμή σταματάει και ότι έχεις τη δυνατότητα και την επιλογή αν θες να το αλλάξεις αυτό. Την όποια καθημερινότητα. Όπως όλοι μας. Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Όμως αξίζει τον κόπο να κάνεις μια προσπάθεια προς τα εκεί που θες να πας. Και πιστεύω θα βρεις το δρόμο σου!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:15 Η EvanescenceQ: #6.752 05-09-22 08:15 Καλημερες σε ολους/όλες! Καλή εβδομάδα! Your browser is not able to display this video. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:27 Η Aleksa έγραψε: #6.753 05-09-22 08:27 Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:31 Η EvanescenceQ: #6.754 05-09-22 08:31 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πολλές καλημέρες! Καλή εβδομάδα επίσης. @EvanescenceQ; μου αρέσει πολύ το νέο σου άβαταρ! Τι πιο όμορφο από τη θάλασσα! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!!
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.925 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 08:41 Η Aleksa έγραψε: #6.755 05-09-22 08:41 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σε ευχαριστώ! Οντως αγαπημένη η θάλασσα και ταξιδιάρικο το αβαταρ Πολυ ομορφες καλημερες!! Click για ανάπτυξη... Να έχεις μια όμορφη ημέρα καλή μου! Την αγάπη και τα φιλιά μου.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.702 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 09:30 Ο ultraviolence: #6.756 05-09-22 09:30 Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!!
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 10:09 Ο Guest 709611: #6.757 05-09-22 10:09 Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις... Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα... Αυτό δεν είναι κορίτσι !!! Ο...άσπρος σίφουνας είναι. Δεν την πιάνεις...
Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.335 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:32 Η Nascentes morimur: #6.758 05-09-22 13:32 Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19:13 Ο Guest 709611: #6.759 05-09-22 19:13 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι... EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 336 337 338 339 340 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 338 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Περαστικά σου, κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση σού εύχομαι...
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:33 Η EvanescenceQ: #6.760 05-09-22 21:33 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!! Τελευταία επεξεργασία: 5 Σεπτεμβρίου 2022
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Παρακαλείται η @EvanescenceQ να μπαίνει στο φόρουμ πιο συχνά κι όχι κάθε 6 μήνες. Μπήκα και βρήκα 11 μαζεμένες ειδοποιήσεις από reactions. Τρόμαξα πριν ανοίξω το καμπανάκι, λέω ώπα τι έκανα και με ζητάνε Just kidding, welcome back girl!!! Click για ανάπτυξη... I love you! Ευχαριστώ! υ.γ ευτυχως που ηταν 11 και δεν ηταν 211 οι ειδοποιησεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Nascentes morimur: Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε.. Ετσι λέει ένα παλιό τραγούδι του Γεράσιμου με αυτό θα σε καλωσορίσω @EvanescenceQ welcome back!!! αργοπορημένα μεν αλλά ο κοβιντ και εγώ είμαστε μαζί 8 μέρες τώρα και δυστυχώς με εχει κατατροπώσει. (εμ αρσενικό με θέλει παράφορα τι να κάνω ) Καλό μήνα σε όλους με υγεία,Καλή μας βδομάδα με ηρεμία Click για ανάπτυξη... Καλό μήνα με υγεία και πολλά περαστικά!!! Να είσαι πάλι μαχιμη κοντά μας! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Μου έλειψε η παρουσία σου όπως και των άλλων παιδιών. Μα στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε αλλάζει πατρίδα η καρδιά? Δικό σου αφιερωμένο με αγαπη να σαι καλά γερή, δυνατή, πάλι κοντά μας!!! "Και τ’ άλλο καλοκαίρι μαζί να μας βρει" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλές όμορφες καλησπερες σε ολους/ες!!! Ελπίζω να είστε καλά και να περνατε όμορφα όπου και να βρίσκεστε!! Λίγο καλοκαίρι ακόμα!!!