EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
31-08-22
23:14
Που είσαι που γυρνάς?Με φώναξε κανείς;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,410 μηνύματα.
31-08-22
23:14
Αιγοκερος και εσυ;;Με φώναξε κανείς;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
31-08-22
23:19
Στο μυαλό σας, δε με σκέφτεστε 24/7; (δεν το εννοώ προφανέστατα)Που είσαι που γυρνάς?
Για το καλύτερο ζώδιο δε μιλάγαμε; Ε λέων είμαι, ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΗ;Αιγοκερος και εσυ;;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
31-08-22
23:22
Εγώ το εννοώ. Σε σκεφτόμουν όπως και την παρέα που εκτίμησα εδώ, για σένα δε χαρακτηριστικά έλεγα τι να κάνει αυτό το ζουζούνι? Με τις σπουδές κλπΣτο μυαλό σας, δε με σκέφτεστε 24/7; (δεν το εννοώ προφανέστατα)
Και η αλήθεια είναι ότι μια σκέψη μου την είχες ναι. Όπως και για τα υπόλοιπα παιδιά.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
31-08-22
23:34
Καλέ @Υδροχόος τι ωραίο άβαταρ είναι αυτό
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
31-08-22
23:35
Ο Υδροχόος ανήνει στα ζώδια του στοιχείου του αέρα, ας μου επιτρέψεις να υπενθυμήσω.Η βασίλισσα του νερού
Μη μπερδεύεστε παιδιά από τη στάμνα που τρέχει νερό.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:37
Εσένα γιατί είναι θλιμμενο το αβαταρ? Ή απλά ετυχε?Καλέ @Υδροχόος τι ωραίο άβαταρ είναι αυτό
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8,086 μηνύματα.
31-08-22
23:37
Αγουροξυπνημένο είναιΕσένα γιατί είναι θλιμμενο το αβαταρ? Ή απλά ετυχε?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,410 μηνύματα.
31-08-22
23:38
Jeff bezos εσυ;;Αγουροξυπνημένο είναι
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:38
ΕυτυχωςΑγουροξυπνημένο είναι
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
31-08-22
23:42
Βασίλισσα του νερού, πάντως, είναι πιο ωραίο...Ο Υδροχόος ανήνει στα ζώδια του στοιχείου του αέρα, ας μου επιτρέψεις να υπενθυμήσω.
Μη μπερδεύεστε παιδιά από τη στάμνα που τρέχει νερό.
Το...βασίλισσα του αέρα...θα μ' έκανε να μοιάζω αλλοπαρμένη...
Γιατί να μην έχω δύο στοιχεία ; Αφού νερό κουβαλάω...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:45
Το νερό όταν εξατμίζεται που πάει?Βασίλισσα του νερού, πάντως, είναι πιο ωραίο...
Ε τα έχεις και τα δύο
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
31-08-22
23:46
Για να πω την αλήθεια από την @Aleksa μία μέρα έμαθα ότι ο υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα και όχι του νερού
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,956 μηνύματα.
31-08-22
23:47
Έλα μη παραπονιέσαι.Βασίλισσα του νερού, πάντως, είναι πιο ωραίο...
Είσαι η σοφή της παρέας, το σύμβολο της Γνώσης.
Το σύμβολο του Υδροχόου
Το σύμβολο του Υδροχόου που ανήκει στα ζώδια του αέρα -μολονότι πολλοί μπερδεύονται εξαιτίας του πρώτου συνθετικού της λέξης «υδρο» και θεωρούν ότι ανήκει στο νερό- είναι δυο παράλληλες κυματιστές γραμμές. Οι γραμμές αυτές, επίσης, από πολλούς θεωρούνται ότι είναι σύμβολο του νερού. Στην πραγματικότητα είναι γραμμές που σχηματίζουν φίδια που συμβολίζουν αν μη τι άλλο τη «γνώση».
Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Υδροχόο - Asi Biliou
Υδροχόος: Ο Ιδιοφυής, ο Επαναστάτης, ο Επιστήμονας, ο Εξόριστος
asibiliou.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σας κούφανα λίγο;
Μεταξύ μας, ούτε γω ήξερα οτι στην πραγματικότα οι γραμμές είναι όφεις κι όχι νερό που ρέει.
American Economist
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:51
Καλό βράδυ παιδιά!! Καλή ξεκούραση!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:51
Καλό βράδυ! Καλή αυριανή!Καλό βράδυ παιδιά!! Καλή ξεκούραση!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
31-08-22
23:52
Καλό βράδυ, καλό ξημέρωμα και...καλό μήνα!Καλό βράδυ παιδιά!! Καλή ξεκούραση!!
Ας παίξουμε κι ένα παιχνιδάκι που νομίζω έχει πλάκα:
Joji
Επιφανές μέλος
31-08-22
23:55
Ο ιππότης που έκλεψε το πεπρωμένοΚαλό βράδυ, καλό ξημέρωμα και...καλό μήνα!
Ας παίξουμε κι ένα παιχνιδάκι που νομίζω έχει πλάκα:
View attachment 107615
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
31-08-22
23:55
Τί ωραίο άρθρο...Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Υδροχόο - Asi Biliou
Υδροχόος: Ο Ιδιοφυής, ο Επαναστάτης, ο Επιστήμονας, ο Εξόριστοςasibiliou.grΑυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σας κούφανα λίγο;
Μεταξύ μας, ούτε γω ήξερα οτι στην πραγματικότα οι γραμμές είναι όφεις κι όχι νερό που ρέει.
Ναι, κι εγώ τις παράλληλες γραμμές για νερό (κύμα...) τις είχα...
Αν και του Αέρα, το όνομά μας είναι 'αυτός που χύνει νερό'. Και του έχουμε (του νερού...) και μια ιδιαίτερη αδυναμία. Τί να πω ; Μάλλον, κάπως μας επηρεάζει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- jellojina
- Kate1914
- rafaela11
- nearos
- Hased Babis
- Reader
- charmander
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- Joji
- Giorgosvr
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.