Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:10 Ο Valder έγραψε: #4.101 02-04-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Click για ανάπτυξη... Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:10 Ο Guest 749981: #4.102 02-04-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Samael: @Andypro , το "πλάκα κάνω" στο τέλος των προτάσεων είναι πλέον το αντίστοιχο ";" του προγραμματισμού, στην εποχή της πολιτικής ορθότητας . Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Η Pak έγραψε: #4.103 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Ωπ νομοταγής. Απαντάς στην ανοιχτή συζήτηση. Εκπλήσσομαι. Εύγε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Ο Guest 709611: #4.104 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Click για ανάπτυξη... Όχι...που δε θα... Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:16 Ο Samael έγραψε: #4.105 02-04-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Click για ανάπτυξη... Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές.
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:10 Ο Guest 749981: #4.102 02-04-22 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Samael: @Andypro , το "πλάκα κάνω" στο τέλος των προτάσεων είναι πλέον το αντίστοιχο ";" του προγραμματισμού, στην εποχή της πολιτικής ορθότητας . Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Η Pak έγραψε: #4.103 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Ωπ νομοταγής. Απαντάς στην ανοιχτή συζήτηση. Εκπλήσσομαι. Εύγε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Ο Guest 709611: #4.104 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Click για ανάπτυξη... Όχι...που δε θα... Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:16 Ο Samael έγραψε: #4.105 02-04-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: @Andypro , το "πλάκα κάνω" στο τέλος των προτάσεων είναι πλέον το αντίστοιχο ";" του προγραμματισμού, στην εποχή της πολιτικής ορθότητας . Click για ανάπτυξη... Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Η Pak έγραψε: #4.103 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Ωπ νομοταγής. Απαντάς στην ανοιχτή συζήτηση. Εκπλήσσομαι. Εύγε Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Ο Guest 709611: #4.104 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Click για ανάπτυξη... Όχι...που δε θα... Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:16 Ο Samael έγραψε: #4.105 02-04-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Ωπ νομοταγής. Απαντάς στην ανοιχτή συζήτηση. Εκπλήσσομαι. Εύγε
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:11 Ο Guest 709611: #4.104 02-04-22 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Click για ανάπτυξη... Όχι...που δε θα... Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!! Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:16 Ο Samael έγραψε: #4.105 02-04-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές. Click για ανάπτυξη... Όχι...που δε θα... Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!!
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.203 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:16 Ο Samael έγραψε: #4.105 02-04-22 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Andypro: Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως. Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα. Click για ανάπτυξη... Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolons
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:23 Η Joji έγραψε: #4.106 02-04-22 00:23 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:41 Η Pak έγραψε: #4.107 02-04-22 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Click για ανάπτυξη... Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:44 Ο Guest 709611: #4.108 02-04-22 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο Click για ανάπτυξη... Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:58 Ο Valder έγραψε: #4.109 02-04-22 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ; Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι... Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία... Click για ανάπτυξη... Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Spoiler: Μπινελίκι Πακ: Βαλ; (μετα απο λίγο) ΒΑΛ; (αργότερα) ΒΑΛ; (μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ! Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου. Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες) Πακ: Βαλ να σε ρωτησω; (μετα απο λίγο) Βαλ;;; (αργότερα) Βαλ;; Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης) Πακ: (βάζει κυπελο θενξ). Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:01 Ο Guest 709611: #4.110 02-04-22 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Οχι. Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ) Click για ανάπτυξη... Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου...
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:03 Η Joji έγραψε: #4.111 02-04-22 01:03 Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.187 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:06 Η Pak έγραψε: #4.112 02-04-22 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:08 Ο Valder έγραψε: #4.113 02-04-22 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο... Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις. Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά. Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:10 Ο Guest 709611: #4.114 02-04-22 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει... Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Αρχική Δημοσίευση από Pak: Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ Click για ανάπτυξη... Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Valder έγραψε: #4.115 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός... Click για ανάπτυξη... Everyone's a critic.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:12 Ο Guest 709611: #4.116 02-04-22 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει... Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα. Click για ανάπτυξη... Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά... Αρχική Δημοσίευση από Valder: Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω. Click για ανάπτυξη... Ναι, κάτι έχω καταλάβει...
Καvέvας Διάσημο μέλος Ο Καvέvας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.493 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:20 Ο Καvέvας έγραψε: #4.117 02-04-22 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Everyone's a critic. Click για ανάπτυξη... Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:22 Ο Valder έγραψε: #4.118 02-04-22 01:22 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear! Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Let us drink to this evaluation my dear!
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 01:23 Ο Guest 709611: #4.119 02-04-22 01:23 Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του; Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από TheUltimateUnderdog: Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne. Click για ανάπτυξη... Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα... Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ;
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.919 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 01:31 Η Aleksa έγραψε: #4.120 02-04-22 01:31 Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του;