Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
01-04-22
10:44
Ωραίο αυτό. Έξυπνο...Και ναι, έχεις δίκιο...Η γάτα λύγκας φαντάζομαι;
Λύγκας ε ; Αυτό μου θυμίζει και κάποιον γνωστό απ' τα παλιά, απ' την άλλη μεριά του τοίχου...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
01-04-22
10:46
Σαν και μένα ()Έξυπνο...
Ελα πήγαινε να τον βρεις ή μήπως να τον καλέσω απο δω; Ενα ταγκ δρόμος είναιΑυτό μου θυμίζει και κάποιον γνωστό απ' τα παλιά, απ' την άλλη μεριά του τοίχου...
01-04-22
10:48
Ψάξε λαγούμι να κρυφτείς.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
01-04-22
10:49
Θα τον/την βάλω στο λαγούμι που κρύβομαι όταν εκθετω το dirty mindΨάξε λαγούμι να κρυφτείς.
01-04-22
10:51
Θα τον/την βάλω στο λαγούμι που κρύβομαι όταν εκθετω το dirty mind
Guest 709611
Επισκέπτης
01-04-22
11:02
Ω ναι. Συμφωνώ...Σαν και μένα ()
Εγώ...να πάω από 'κει ; Άσε καλύτερα. Μια χαρά έχω εδώ την ησυχία μου...Ελα πήγαινε να τον βρεις ή μήπως να τον καλέσω απο δω; Ενα ταγκ δρόμος είναι
Μην ανησυχείς...τον βρίσκω εγώ, αν θέλω...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-04-22
11:10
Τι διαβάζω;
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:11
Το θέμα είναι για ποια απ'ολα λες;Τι διαβάζω;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-04-22
11:11
Όλα
Guest 709611
Επισκέπτης
01-04-22
11:13
Ε...δεν τα λέμε κρυφά. Στο φως του ήλιου βγαίνουν...
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:14
Ποιος θα με βοηθήσει με βιολογία;
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:16
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:16
Αύριο γράφω το πρώτο μου διαγώνισμα και έχω πεθάνει από το άγχος
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:17
Σε τι γράφεις; Εννοώ κεφάλαιαΑύριο γράφω το πρώτο μου διαγώνισμα και έχω πεθάνει από το άγχος
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:18
Μίτωση-ΜείωσηΣε τι γράφεις; Εννοώ κεφάλαια
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:23
Στην αρχή μέχρι να πιάσεις το νόημα είναι το πιο ακαταλαβίστικο κεφάλαιο θεωρώ.Μίτωση-Μείωση
Δεν ξερω εσένα πως σου φαίνεται;
Πάντως τα διαγωνίσματα δεν είναι για να σε αγχώνουν και καλά να μην γράψεις δεν έγινε και κάτι. Οποιο λάθος κάνεις θα το μάθεις και δε θα το ξανακάνεις.
Το λεω, γιατί κάποιοι έχουν υπερβολικό άγχος να αγγίξουν το 100. Είσαι σε φάση εκμάθησης, ολα καλά
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:24
Ευχαριστώ πολύ πολύ, ναι θέλω να στοχεύω στο 100 για να πιάσω λίγο παρακάτω. Αν στοχεύω στο 50 και 60 I don’t think it’s going to give me a good grade.Στην αρχή μέχρι να πιάσεις το νόημα είναι το πιο ακαταλαβίστικο κεφάλαιο θεωρώ.
Δεν ξερω εσένα πως σου φαίνεται;
Πάντως τα διαγωνίσματα δεν είναι για να σε αγχώνουν και καλά να μην γράψεις δεν έγινε και κάτι. Οποιο λάθος κάνεις θα το μάθεις και δε θα το ξανακάνεις.
Το λεω, γιατί κάποιοι έχουν υπερβολικό άγχος να αγγίξουν το 100. Είσαι σε φάση εκμάθησης, ολα καλά
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
11:26
Καλά φυσικο είναι αυτό. Απλα το mindset δεν πρέπει να είναι πάω να γράψω 100,αλλα παω να γράψω οσο καλύτερα μπορώ.Ευχαριστώ πολύ πολύ, ναι θέλω να στοχεύω στο 100 για να πιάσω λίγο παρακάτω. Αν στοχεύω στο 50 και 60 I don’t think it’s going to give me a good grade.
Μερικούς τους πνιγεί το να σκέφτονται το 100, γι'αυτό το είπα.
Αλλα εσύ μπορεί να λειτουργεις έτσι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,033 μηνύματα.
01-04-22
18:57
Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5
Ειμαι χαρούμενος.
Ειμαι χαρούμενος.
Guest 709611
Επισκέπτης
01-04-22
19:13
Συγχαρητήρια Φώτη !!! Πολλά πολλά μπράβο σου...Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5
Ειμαι χαρούμενος.
Έτσι...και πάντα χαρούμενος, εύχομαι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.