Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-04-22
01:32
Τί έχει...ή τί δεν έχει με ρωτάς ;Γιατί; Τι έχει το άβατάρ του;
Λες και το έχει σκάσει από τη Μονή Οσίου Γρηγορίου στο Άγιο Όρος, μού μοιάζει...
Βέβαια, θα μου πεις, καλύτερα να κοιτάζω τα χάλια μου (τα νερά μου και το φως στη μέση του πουθενά...) και να τον αφήσω ήσυχο. Οκ, οκ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
01:49
Ας δουμε ποιοτητα:
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:53
Τί σύμπτωση !!! Την λένε και Χριστίνα !!!Ας δουμε ποιοτητα:
Δάνεισέ μου μια...απ΄ τις πυρηνικές σου ή πες μου πού μπορώ να τις βρω. Να τις έχω να μου βρίσκονται...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
01:57
Τυχαίο. Ηταν απο τα προτεινομενα στο ζευγαρι της χρονιας στα βιντεο που εβαλα στα ταιριαστα ζευγαρια.Τί σύμπτωση !!! Την λένε και Χριστίνα !!!
Δάνεισέ μου μια...απ΄ τις πυρηνικές σου ή πες μου πού μπορώ να τις βρω. Να τις έχω να μου βρίσκονται...
Τα χες δει τότε στο Άλτερ;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
01:58
Πόσο μου λείπει το ALTER, διαμάντι
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:58
Κάτι θυμάμαι, ναι. Κάτι μου θυμίζει...η Χριστίνα...Τυχαίο. Ηταν απο τα προτεινομενα στο ζευγαρι της χρονιας στα βιντεο που εβαλα στα ταιριαστα ζευγαρια.
Τα χες δει τότε στο Άλτερ;
Έχει φάση...παρατράγουδα κανονικά. Δεν το συζητώ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:00
Να παρε και τον αισθησιακό τον ΝτουρίμΚάτι θυμάμαι, ναι. Κάτι μου θυμίζει...η Χριστίνα...
Έχει φάση...παρατράγουδα κανονικά. Δεν το συζητώ...
charmander
Δραστήριο μέλος
Ο charmander αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 669 μηνύματα.
02-04-22
02:01
Ερωτοδικειο βλέπατε ?
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:02
Βικάρα; ΕνίοτεΕρωτοδικειο βλέπατε ?
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
02:02
Χαχαχαχαααααα...αχ ναι !!! Ναι, αυτό είχε πολύ φάση !!!Ερωτοδικειο βλέπατε ?
Χριστέ μου...τί νούμερα έχουν περάσει απ΄ τα μάτια μας μπροστά...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
02-04-22
02:04
Α νόμισα εννοούσες τρομαχτικό.Τί έχει...ή τί δεν έχει με ρωτάς ;
Λες και το έχει σκάσει από τη Μονή Οσίου Γρηγορίου στο Άγιο Όρος, μού μοιάζει...
Η αλήθεια είναι πως θυμίζει και λίγο και κόμη Δράκουλα σε ήρεμη κατάσταση(χωρίς τους κυνόδοντες να φαίνονται), με τη μορφή που είχε στην ιστορία.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
02:06
Χαχαχαχαχααααααα...πέθανα λέμε !!!Α νόμισα εννοούσες τρομαχτικό.
Η αλήθεια είναι πως θυμίζει και λίγο κι κόμη Δράκουλα σε ήρεμη κατάσταση(χωρίς τους κυνόδοντες να φαίνονται), με τη μορφή που είχε στην ιστορία.
Ναι, κόμη Δράκουλα...σε καταστολή !!! Λίγο πριν το ντου, ένα πράμα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
02-04-22
02:07
Ενίοτε ναι.Ερωτοδικειο βλέπατε ?
Τη... "Βικάρα" τη συναντούσα πριν λίγα χρόνια σε γειτονικό σούπερ μάρκετ (και μόνο Βικάρα δεν είναι)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:07
Αντε ποτε θα γυρισει η Αννα να παίξουμε κανα παιχνιδι με τις λεξεις.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:08
Αν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες.Αντε ποτε θα γυρισει η Αννα να παίξουμε κανα παιχνιδι με τις λεξεις.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
02:09
Άντε...πάνε βάλε μια λέξη...Αντε ποτε θα γυρισει η Αννα να παίξουμε κανα παιχνιδι με τις λεξεις.
Έχουμε καιρό να παίξουμε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:09
Η αξία μου θα αναγνωρισθεί μετα θάνατον στο χω ξαναπει.Αν και καθήμενος, ορθώς ομίλησες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυριο αυριο, τωρα νυστάζω δροχόα.Άντε...πάνε βάλε μια λέξη...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:10
Νυχτερινά ξε..βλώματα φίλη Υδροχόε;Άντε...πάνε βάλε μια λέξη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
02:12
Αλέξα; Εσυ;Νυχτερινά ξε..βλώματα φίλη Υδροχόε;
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
02:12
Συνήθως μια μέρα την εβδομάδα το ξενυχτάω μπρος στον υπολογιστή...Νυχτερινά ξε..βλώματα φίλη Υδροχόε;
Ούτε αύριο. Το taboo δεν είναι ίδιο χωρίς την Άννα, η αλήθεια είναι. Άσε που θα είμαστε και λίγοι...Αυριο αυριο, τωρα νυστάζω δροχόα.
Θα πλακωθώ με την @Aleksa και δεν θα το ήθελα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Reader
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.