Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
00:10
Επ τι ειναι αυτά;;; Πάρε 2 πυρηνικές.Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω..
Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα...
Guest 749981
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-04-22
00:10
Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως.@Andypro , το "πλάκα κάνω" στο τέλος των προτάσεων είναι πλέον το αντίστοιχο ";" του προγραμματισμού, στην εποχή της πολιτικής ορθότητας .
Και μέχρι να συνηθίσω, απουσιάζει γενικά η ορθότητα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
02-04-22
00:11
Ωπ νομοταγής. Απαντάς στην ανοιχτή συζήτηση.Υπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως.
Εκπλήσσομαι. Εύγε
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
00:11
Όχι...που δε θα...
Χαχαχαχαχαχααααα...μ΄ αρέσει που έχεις και κοινό να παρακολουθεί !!!
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,216 μηνύματα.
02-04-22
00:16
Φτιάξε ένα σκριπτάκι που να τρέχει σε όλο τον κώδικα και να σβήνει απότομα τα semicolonsΥπάρχει και η Python, που για να συνηθίσω ότι δεν πρέπει να βάζω semicolons χρειάζομαι κάποιο χρόνο συνήθως.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
00:23
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
02-04-22
00:41
Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγοΓια την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς...
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
00:44
Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ;Πριν τα match τώρα αυτό θα μας βγει το όνομα σε λίγο
Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι...
Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,144 μηνύματα.
02-04-22
00:58
Οχι.Γιατί...να σου βγει τ΄ όνομα ; Αλλά κι αν ναι...γι΄ αυτό σκας ;
Αλλά...τον ξέρεις. Τον ξέρεις και σε ξέρει πολύ καλά. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι...
Εγώ σαν είχα πρωτομπεί...θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν πώς μιλάνε αυτοί οι δυο έτσι μεταξύ τους (φοράδα, κ.λπ.). Αλλά ύστερα κατάλαβα...ότι αυτή είναι η μεταξύ σας συνεννόηση / επικοινωνία...
Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ)
Πακ: Βαλ;
(μετα απο λίγο) ΒΑΛ;
(αργότερα) ΒΑΛ;
(μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις
Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια
Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ!
Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου.
Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες)
Πακ: Βαλ να σε ρωτησω;
(μετα απο λίγο) Βαλ;;;
(αργότερα) Βαλ;;
Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης)
Πακ: (βάζει κυπελο θενξ).
(μετα απο λίγο) ΒΑΛ;
(αργότερα) ΒΑΛ;
(μετα απο ωρες) Βάλ είσαι μέσα και με γράφεις
Εγω: Ω τ αρχίδια μου μπαλόνια, τι θες πια
Πακ: ΒΑΛ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ!
Εγω: Ελα αρχίδια είπα, μην κανεις έτσι, φαντασου να έλεγα και το μ**νί του Ήφαιστου.
Πακ: ΒΑΛ!!!!!!!!!! ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εγω: (σιωπή για πεντε ωρες)
Πακ: Βαλ να σε ρωτησω;
(μετα απο λίγο) Βαλ;;;
(αργότερα) Βαλ;;
Εγω: Έλα καλό μου, θα σου μιλήσω μετά έχω δουλειά (διπολικούλης)
Πακ: (βάζει κυπελο θενξ).
Και ακομα δεν με εχει σφάξει ναι.
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:01
Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο...Οχι.
Η επικοινωνία μας είναι του εξής στυλ (και επιτρέψτε μου τη βωμολοχία για λίγο παρακαλώ -- εντός σποιλερ)
Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
02-04-22
01:03
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
01:06
Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει.Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο...
Αλλά κι εσύ βρε, Αυτοκράτορα...γλύκανε λίγο στο κορίτσι. Κόψε κάτι, βρε παιδί μου...
Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
01:08
Αυτο ειναι το γλυκό μου να ξέρεις.Έλα...πολύ ωραία είναι η επικοινωνία σας !!! Αν και έχει τα...περίεργά της...δείχνει πολλά για τη μεταξύ σας σχέση. Και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο...
Η πλακα ειναι οταν ειμαστε θυμωμενοι και οι δυο και η Πακ μπορει να έχει εναν πολύ βάσιμο λόγο για να θυμώσει (της ειπα καμια χοντράδα) και εγω ειμαι τοσο αδιάφορος, που στο τέλος έχει καταπιει αμάσητες εκατοντάδες φρικαλεότητες. Αντιθετα οταν εγω θυμώνω, προσηλώνεται να μάθει τι πήγε στραβά.
Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα.
Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω.
Ε βεβαια, αυτη εισαι, με χρησιμοποιείς.Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει.
Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:10
Συμφωνώ. Ας μείνει έτσι ατόφιος, όπως είναι. Μπορεί να γκρινιάζω, ώρες - ώρες, αλλά είναι, αν μην τί άλλο, αληθινός. Ό,τι έχει να πει, θα το πει...Οχι δε θέλω να γλυκάνει ετσι να μεινει.
Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός...
Και αυτό να συνεχίσεις να κάνεις. Ξαναλέω...είναι ωραία η σχέση που έχετε. Έχετε ωραίο γκελ. Που δεν το πολυκαταλαβαίνω...αλλά με τον καιρό το συνήθισα κι εγώ...Βασικά ο Βαλ είναι η βιβλιοθήκη μου. Ο,τι θέλω να μάθω εκεί θα απευθυνθώ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
01:12
Everyone's a critic.Αλλά προτιμώ να μιλάει σαν Ζυγός, παρά σαν Κριός...
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:12
Αφού το παραδέχεσαι...μπράβο σου. Πάει καλά...Είναι πιο πιστή χαρακτηρας και λιγότερο εγωίστρια απο μενα.
Ναι, κάτι έχω καταλάβει...Και ξέρεις δυσκολα παινευω άνθρωπο εγω.
02-04-22
01:20
Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne.Everyone's a critic.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
01:22
Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne.
Let us drink to this evaluation my dear!
Guest 709611
Επισκέπτης
02-04-22
01:23
Βγάλ΄ το, βρε πουλάκι μου, αυτό το avatar...μες τη νύχτα...Even the emperor urdergoes evaluation to prove his competence of keeping the throne.
Δεν μπορείς να έχεις άλλο το πρωί...και μόλις βραδιάζει να βάζεις κάτι...λιγότερο σκιαχτικό ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Reader
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.