American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 19:19 Ο American Economist: #4.081 01-04-22 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγχαρητήρια Φώτη !!! Πολλά πολλά μπράβο σου... Έτσι...και πάντα χαρούμενος, εύχομαι... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι πάντα χαρούμενη και εσείς!! Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 19:37 Ο Guest 881237: #4.082 01-04-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5 Ειμαι χαρούμενος. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #4.083 01-04-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 22:51 Ο Nick890 έγραψε: #4.084 01-04-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Και ο βαθμός έρχεται και φεύγει ....αλλά καλό Τσάλεντζ να βγάλεις κακό Μ.ο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 22:53 Ο Guest 881237: #4.085 01-04-22 22:53 Θεωρώ απλά ότι καλό είναι να βασίζομαστε σε εμάς κ όχι στους άλλους . Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Συγχαρητήρια Φώτη !!! Πολλά πολλά μπράβο σου... Έτσι...και πάντα χαρούμενος, εύχομαι... Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι πάντα χαρούμενη και εσείς!!
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 19:37 Ο Guest 881237: #4.082 01-04-22 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5 Ειμαι χαρούμενος. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #4.083 01-04-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 22:51 Ο Nick890 έγραψε: #4.084 01-04-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Και ο βαθμός έρχεται και φεύγει ....αλλά καλό Τσάλεντζ να βγάλεις κακό Μ.ο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 22:53 Ο Guest 881237: #4.085 01-04-22 22:53 Θεωρώ απλά ότι καλό είναι να βασίζομαστε σε εμάς κ όχι στους άλλους . Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σήμερα βγήκε το τελευταίο μάθημα του προηγούμενου (5ου) εξαμήνου στο οποίο πήρα 9 και ήταν το μεγαλύτερο μέσα στην τάξη. Σύνολο στο 5ο εξάμηνο έβγαλα μέσο όρο 9.8 ενώ ο μέσος όρος μου και για τα 5 εξάμηνα που έχουν φύγει είναι στο 9.5 Ειμαι χαρούμενος. Click για ανάπτυξη... Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.946 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 19:40 Ο American Economist: #4.083 01-04-22 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 22:51 Ο Nick890 έγραψε: #4.084 01-04-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Και ο βαθμός έρχεται και φεύγει ....αλλά καλό Τσάλεντζ να βγάλεις κακό Μ.ο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 22:53 Ο Guest 881237: #4.085 01-04-22 22:53 Θεωρώ απλά ότι καλό είναι να βασίζομαστε σε εμάς κ όχι στους άλλους . Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 22:51 Ο Nick890 έγραψε: #4.084 01-04-22 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Και ο βαθμός έρχεται και φεύγει ....αλλά καλό Τσάλεντζ να βγάλεις κακό Μ.ο Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 22:53 Ο Guest 881237: #4.085 01-04-22 22:53 Θεωρώ απλά ότι καλό είναι να βασίζομαστε σε εμάς κ όχι στους άλλους . Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μπράβο Φώτη ! Αυτό έχει σημασία!!! Τα άλλα έρχονται και φεύγουν! Click για ανάπτυξη... Και ο βαθμός έρχεται και φεύγει ....αλλά καλό Τσάλεντζ να βγάλεις κακό Μ.ο
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 22:53 Ο Guest 881237: #4.085 01-04-22 22:53 Θεωρώ απλά ότι καλό είναι να βασίζομαστε σε εμάς κ όχι στους άλλους . Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:36 Η Joji έγραψε: #4.086 01-04-22 23:36 Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:42 Ο Guest 881237: #4.087 01-04-22 23:42 Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:44 Η Joji έγραψε: #4.088 01-04-22 23:44 Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν… “Now from what I see, I understand you’ve been feeling very close in your life and need to get yourself back on track, I sense your mind hasn’t been very clear lately, you’ve been feeling very confused and empty like there’s a void; within something you feel missing in your life, you’ve been wearing a smile upon your face to fool those around you but yet I see much sadness that’s been living in your heart, it seems that every time you move a step forward, something keeps making you fall 3-4 steps backward leaving you not knowing which way to go which way to turn. I’m picking up that one of your main stresses, within your love life, I see you’ve been feeling very lost in this department, now there’s someone in your life whom you love and care for that has been growing very distant from you not only verbally but emotionally as well. However, I do see that the way you still want to be with this person, the person wants to be with you as well in their heart but I’m seeing dark energy around. It shows me that the more efforts you put into taking the next step with the person it seems things go more backwards. It shows me their actions have been speaking differently then what they’ve told you, the reason this may be is because I’m also picking up on a third party, I see that there’s someone who doesn’t want bro see the two of you happy and content. I see that someone has placed the evil eye upon you, I see that they’re very vindictive, very manipulating.. This is the reason why you haven been able to be genuinely be happy, why good things haven’t been able to present themselves to you, right now you have a dome of obstacles surrounding you which is keeping the good from entering your life, this blockage of negativity is what’s been keeping.” Αυτά μπόρεσε και είδε στο χέρι μου
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:45 Ο Guest 709611: #4.089 01-04-22 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μόλις είδα ότι χάθηκε μια κοπέλα 23 ετών ... Γιατί Click για ανάπτυξη... Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σα χάρη στο ζητώ...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:46 Ο Guest 881237: #4.090 01-04-22 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μείνε έτσι γλυκιά...σε παρακαλώ !!! Φυσικά δεν χαίρομαι για την κοπελίτσα που χάθηκε...αλλά μείνε έτσι !!! Μην πας να γράψεις κανένα...ουστ...στη λέξη της μέρας...Ικανή είσαι να απευθύνεσαι στον απαγωγέα !!! Μείνε έτσι !!! Σαν χάρη στο ζητώ... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή ....
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:48 Ο Guest 709611: #4.091 01-04-22 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ναι δεν είμαι κακος άνθρωπος... Καταβαθος είμαι μια καλή ευαίσθητη και πολύ πληγωμένη ψυχή .... Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα ΄χα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Guest 881237: #4.092 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κανείς δεν σου είπε ότι είσαι κακός άνθρωπος... Αν πίστευα κάτι τέτοιο, πίστεψέ με, ούτε θα σου μιλούσα καν, ούτε θα σε παρέθετα. Θα είχα κόψει ρόδα, που λένε... Αλλά...ότι οι λεξούλες σου δεν συμβαδίζουν, ώρες ώρες, με την ευαισθησία σου, αυτό το λέω. Και το εννοώ... Click για ανάπτυξη... Ναι ... Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι και καταστάσεις που με φέρνουν εκτός εαυτού πρέπει να μάθω να το ελέγχω Ευχαριστώ πολύ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Ο Valder έγραψε: #4.093 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ λέω να το στείλω να διαβάσει την μοίρα μου Click για ανάπτυξη... Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.857 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:50 Η Joji έγραψε: #4.094 01-04-22 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Το δαχτυλικο σου αποτυπωμα μόλις πήγε σε καποιον κινέζο χάκερ και απο αυριο δεν θα εχεις λεφτά στην τράπεζα, νεφρό και μισό ρουθούνι. Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 1 Απριλίου 2022 στις 23:58 Ο Valder έγραψε: #4.095 01-04-22 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Καλά και...προβλέψιμο δεν το λες, αλλά άντε, ας το δεχτώ... Click για ανάπτυξη... Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:01 Ο Guest 709611: #4.096 02-04-22 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τωρα το ειδα αυτο. Προβλέψιμο ειναι ποτε θα ανάψουν τα κοκκινα φωτάκια του Cylon βρε. Δικιο εχει η Πακ. Click για ανάπτυξη... Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν. Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, αν θέλω να είμαι ακριβής... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:03 Ο Valder έγραψε: #4.097 02-04-22 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Προβλέψιμο για ποιόν ακριβώς ; Για την Πακ...που σε ξέρει απ΄ έξω και ανακατωτά, προφανώς... Όχι, από το λίγο που είμαι εδώ (δεν μετρώ και πολλούς μήνες...) ποτέ μου δεν κατάλαβα πώς, γιατί και πότε...σου άναβαν... Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγαινα στη Δύση...αν ήσουν στην Ανατολή. Και τούμπαλιν... Click για ανάπτυξη... Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:05 Ο Guest 709611: #4.098 02-04-22 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 euretra Memetchi charmander American Economist Searching rafaela11 Scandal giannhs2001 tilavgi Μήτσος10 Unicex Giorgkalo Wonderkid Sakiss Joji Libertus Varus Jack of Spades eukleidhs1821 ck_chrysiis A350 pendejo jellojina Marel Paragontas7000 Giorgosvr baffy Εριφύλη SlimShady jj! Unboxholics Ariana2018 Fernando_A ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ Damienollo User2350 GeorgePap2003 Cookie_Monster Πουπουλίνα harry akritas badliar Gioconda gademis Aiwnia Dreamer_SW Viedo mlkomagitis Undeserved Eeeee τραππερ Sevasti anna-maria1 L0st Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Για όλους σας. Μέχρι κι ο σκυλος με τσιμπάει στον αέρα φαντασου και μου λεει "Πετα τις πυρηνικες σου να ησυχασουμε" μια μερα, ακομα το θυμαμαι. Click για ανάπτυξη... Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.779 μηνύματα. 2 Απριλίου 2022 στις 00:07 Ο Valder έγραψε: #4.099 02-04-22 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 203 204 205 206 207 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 622 Επόμενη First Προηγούμενη 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 205 από 622 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Το ότι...πήραμε όλοι, είναι κάπως παρήγορο, όσο να πεις... Αλλά ξαναλέω...έσκαγες απ΄ το πουθενά, σαν σίφουνας...με κουμπιά, ανά χείρας, έτοιμα να τα πατήσεις !!! Και εκεί που επικρατούσε ησυχία και γαλήνη...ξαφνικά μπουμ !!! Αλλά, σαν να ηρέμησες, λιγουλάκι. Είναι και η Άνοιξη μάλλον. Γλύκανες... Click για ανάπτυξη... Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι.
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Απριλίου 2022 στις 00:08 Ο Guest 709611: #4.100 02-04-22 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα...
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Γίνονται και θαύματα. Ανάφτε μου μια λαμπάδα ίσαμε 1.85μ στον Άγιο Φανούρη και ευχηθείτε να παραμεινει ετσι. Click για ανάπτυξη... Το μικρό θαύμα κρατάει μέρες τρεις...το μεγάλο τέσσερις. Νομίζω είμαι σαφής. Τόσο σου δίνω.. Αν περιμένουμε απ΄ τα θαύματα...να (παρα)μείνεις έτσι, την κάτσαμε τη βάρκα...