Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.471 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.185 μηνύματα σε 106.113 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 852 άτομα.
Unpopular opinion (μη με δειρετε κάποιοι φιλοζωοι) .
Δεν έχω τέτοια μανία με τα ζώα . Μου είναι λίγο αδιάφορα. Εννοώ αυτό που ας πούμε κάποιοι σταματάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και του μιλάνε το χαϊδεύουν κλπ εμένα θα μου περάσει αδιάφορο. Μάλλον φταίει που δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.
προφανώς και δεν τα μισω κ όταν τύχει τα ταιζω. Απλά λέω ότι μου είναι λίγο αδιάφορα.
Unpopular opinion (μη με δειρετε κάποιοι φιλοζωοι) .
Δεν έχω τέτοια μανία με τα ζώα . Μου είναι λίγο αδιάφορα. Εννοώ αυτό που ας πούμε κάποιοι σταματάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και του μιλάνε το χαϊδεύουν κλπ εμένα θα μου περάσει αδιάφορο. Μάλλον φταίει που δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.
προφανώς και δεν τα μισω κ όταν τύχει τα ταιζω. Απλά λέω ότι μου είναι λίγο αδιάφορα.
Σοβαρά τώρα τα ζώα μου αρέσουν στανταρ και μπορω να αναλάβω την ευθύνη της ανατροφής τους. Οσον αφορά τα μωρά δεν εχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το θέμα. Δεν μπορώ να πω ούτε οτι μου "αρέσουν" ούτε οχι.
Σοβαρά τώρα τα ζώα μου αρέσουν στανταρ και μπορω να αναλάβω την ευθύνη της ανατροφής τους. Οσον αφορά τα μωρά δεν εχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το θέμα. Δεν μπορώ να πω ούτε οτι μου "αρέσουν" ούτε οχι.
Και όχι μόνο! Μαζί δωρεάν θήκη, δωρεάν τζαμάκι και δωρεάν μεταφορικά, είτε βρίσκεστε Ελλάδα είτε Χαβάη... Όλα εντελώς τζαμπαντάν! Μη χάσετε την ευκαιρία, καλέστε τώρα!
View attachment 98371 Και όχι μόνο! Μαζί δωρεάν θήκη, δωρεάν τζαμάκι και δωρεάν μεταφορικά, είτε βρίσκεστε Ελλάδα είτε Χαβάη... Όλα εντελώς τζαμπαντάν! Μη χάσετε την ευκαιρία, καλέστε τώρα!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.