Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
08-03-22
17:44
Γιατί βρε Βαλ δεν μπορεί κάποιος να πει μια καλή κουβέντα για μένα;Φωτη, εσυ;;;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Χαίρομαι που το ακούω αυτόΛέω απλά την αλήθεια. Με έχεις βοηθήσει πολύ στο παρελθόν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,154 μηνύματα.
08-03-22
18:23
Άρα καλά που βρέθηκε και ο ΦώτηςΓιατί βρε Βαλ δεν μπορεί κάποιος να πει μια καλή κουβέντα για μένα;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
08-03-22
18:23
Δεν είναι μόνο ο ΦώτηςΆρα καλά που βρέθηκε και ο Φώτης
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,154 μηνύματα.
08-03-22
18:35
Ναι αλλά ο Φώτης είδες τι παλικάρι είναι, με προσφώνησε σύμφωνα με τη φαντασίω..ΓΚΟΥΧ....την επάξια κληρονομημένη εκ των γονιδίων θέση μου ως Βυζαντινό Αυτοκράτορα.Δεν είναι μόνο ο Φώτης
Εσύ μόνο φοράδα με λες!
08-03-22
18:35
Δεν είναι μόνο ο Φώτης
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
18:36
Και αυτό τώρα που κολλάει;Ναι αλλά ο Φώτης είδες τι παλικάρι είναι, με προσφώνησε σύμφωνα με τη φαντασίω..ΓΚΟΥΧ....την επάξια κληρονομημένη εκ των γονιδίων θέση μου ως Βυζαντινό Αυτοκράτορα.
Εσύ μόνο φοράδα με λες!
Χαζεψες μωρ φοράδα;
Thanks my dear
Valder
Τιμώμενο Μέλος
08-03-22
18:40
Ότι εσυ σκούζεις απο την υποψία και μόνο ότι θεωρώ παραλογισμό να πουν καλη κουβεντα για σένα, ενω εσυ μου χεις βάλει τα 4 πέταλα της φοράδας στον πάτο και τα κλωτσάς μέχρι να μου φτάσουν στον οισοφάγο και δεν εχω πει κουβέντα.Και αυτό τώρα που κολλάει.
Χαζεψες μωρ φοράδα;
Thanks my dear
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
18:57
Μάλλον πρέπει να πω στον κτηνίατρο να σου αλλάξει χάπια.Ότι εσυ σκούζεις απο την υποψία και μόνο ότι θεωρώ παραλογισμό να πουν καλη κουβεντα για σένα, ενω εσυ μου χεις βάλει τα 4 πέταλα της φοράδας στον πάτο και τα κλωτσάς μέχρι να μου φτάσουν στον οισοφάγο και δεν εχω πει κουβέντα.
Πότε με είδες να σκουζω;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
08-03-22
18:58
Σε 1"Μάλλον πρέπει να πω στον κτηνίατρο να σου αλλάξει χάπια.
Πότε με είδες να σκουζω;
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
19:39
Μισό να σας μυησω στην ποιοτική μουσική.Λάθος .
Ποιότητα
Θέλω να σε ξανά δω
Να μου πεις και να σου πω
Δάκρυ με ένα σαγαπω
Που 'ναι κόμπος στο λαιμό
Ξέρω ότι δεν μπορείς
Ξέρεις ότι δεν μπορώ
Μα είτε λάθος ή σωστό
Θέλω να σε ξανά δω
08-03-22
19:43
Σοφέρ.
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
19:45
Τώρα μπερδεύουμε και τα θρεντ;Σοφέρ.
08-03-22
19:46
Οχ ναι .χαχαΤώρα μπερδεύουμε και τα θρεντ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,065 μηνύματα.
08-03-22
21:13
Μιας και είμαστε μια παρέα εδώ. Για πείτε ιδέες iphone 13 η Samsung s22;;
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
21:51
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,065 μηνύματα.
08-03-22
21:55
Κάνουν νάζια αλλά κατά βάθος είναι ψυχουλες.
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
21:55
Καλά και γω, αν και δεν εχω απάντηση στο αιώνιο δίλημμα γάτα vs σκύλοςI love cats.
Σαν και μένα δηλαδήΚάνουν νάζια αλλά κατά βάθος είναι ψυχουλες.
08-03-22
21:56
Ναι μια είναι η γάτα εδώ μέσα .Καλά και γω, αν και δεν εχω απάντηση στο αιώνιο δίλημμα γάτα vs σκύλος
Σαν και μένα δηλαδή
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
21:56
Αγαπάω τα χασκιΚαλά και γω, αν και δεν εχω απάντηση στο αιώνιο δίλημμα γάτα vs σκύλος
Σαν και μένα δηλαδή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- American Economist
- Reader
- nearos
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.