08-03-22
22:00
Χελωνονιντζάκι!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,062 μηνύματα.
08-03-22
22:01
Κούρεμα τώρα.
Χελωνονιντζάκι!
Πείτε άποψη s22 η iPhone 13;;
08-03-22
22:02
Unpopular opinion (μη με δειρετε κάποιοι φιλοζωοι) .
Δεν έχω τέτοια μανία με τα ζώα . Μου είναι λίγο αδιάφορα. Εννοώ αυτό που ας πούμε κάποιοι σταματάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και του μιλάνε το χαϊδεύουν κλπ εμένα θα μου περάσει αδιάφορο. Μάλλον φταίει που δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.
Εμένα Μ αρέσουν τα μωράκια
Δεν έχω τέτοια μανία με τα ζώα . Μου είναι λίγο αδιάφορα. Εννοώ αυτό που ας πούμε κάποιοι σταματάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και του μιλάνε το χαϊδεύουν κλπ εμένα θα μου περάσει αδιάφορο. Μάλλον φταίει που δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.
προφανώς και δεν τα μισω κ όταν τύχει τα ταιζω. Απλά λέω ότι μου είναι λίγο αδιάφορα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,062 μηνύματα.
08-03-22
22:03
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΘΕΛΩ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟΟΟΟΟΟ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
08-03-22
22:04
Βρε Φώτη χθες δεν ειπες οτι θα το γυρίσεις πάλι σε iphone;ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΘΕΛΩ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟΟΟΟΟΟ
Τι ρωτάς;
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:05
Δεν έχω αποφασίσειΒρε Φώτη χθες δεν ειπες οτι θα το γυρίσεις πάλι σε iphone;
Τι ρωτάς;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
08-03-22
22:20
Εμένα μου αρέσουν τα ζωάκιαUnpopular opinion (μη με δειρετε κάποιοι φιλοζωοι) .
Δεν έχω τέτοια μανία με τα ζώα . Μου είναι λίγο αδιάφορα. Εννοώ αυτό που ας πούμε κάποιοι σταματάνε όταν βλέπουν ένα σκυλάκι στο δρόμο και του μιλάνε το χαϊδεύουν κλπ εμένα θα μου περάσει αδιάφορο. Μάλλον φταίει που δεν είχα ποτέ κατοικίδιο.προφανώς και δεν τα μισω κ όταν τύχει τα ταιζω. Απλά λέω ότι μου είναι λίγο αδιάφορα.
Σοβαρά τώρα τα ζώα μου αρέσουν στανταρ και μπορω να αναλάβω την ευθύνη της ανατροφής τους. Οσον αφορά τα μωρά δεν εχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το θέμα. Δεν μπορώ να πω ούτε οτι μου "αρέσουν" ούτε οχι.
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:21
Θέλω χασκιΕμένα μου αρέσουν τα ζωάκια
Σοβαρά τώρα τα ζώα μου αρέσουν στανταρ και μπορω να αναλάβω την ευθύνη της ανατροφής τους. Οσον αφορά τα μωρά δεν εχω σκεφτεί ποτέ σοβαρά το θέμα. Δεν μπορώ να πω ούτε οτι μου "αρέσουν" ούτε οχι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
08-03-22
22:23
iPhone 13, absolutelyΚούρεμα τώρα.
Πείτε άποψη s22 η iPhone 13;;
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:24
Και εγώ προς τα εκεί κλείνω.iPhone 13, absolutely
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
08-03-22
22:25
Ε μην το σκέφτεσαι τότε
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:25
900 ευρώ.Ε μην το σκέφτεσαι τότε
Joji
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:26
Εντάξει, υποτίθεται το ποσό το είχες υπόψιν σου εξ’ αρχής.900 ευρώ.
08-03-22
22:26
Συγγνώμη που τα βρίσκουν ολοοι τα λεφτά λεφτά για τόσο ακριβά κινητά? Δηλαδή σε χώρα με βασικό μισθό 550€ οι πιο πολλοί έχουν κινητό 1000€????900 ευρώ.
Joji
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:27
Θεωρείς ότι όλοι τους τα δίνουν κατευθείαν στο χέρι;Συγγνώμη που τα βρίσκουν ολοοι τα λεφτά λεφτά για τόσο ακριβά κινητά? Δηλαδή σε χώρα με βασικό μισθό 550€ οι πιο πολλοί έχουν κινητό 1000€????
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
22:28
Εντάξει δεν είναι είδος πολυτελείας δεδομένου ότι αλλάζουμε smartphone κάθε 2-3 χρόνια.Συγγνώμη που τα βρίσκουν ολοοι τα λεφτά λεφτά για τόσο ακριβά κινητά? Δηλαδή σε χώρα με βασικό μισθό 550€ οι πιο πολλοί έχουν κινητό 1000€????
08-03-22
22:28
Άλλο αυτό , δίνουν δόσεις για μήνες. Κ μέχρι να ξοφλήσουν πάει βγήκε το καινούριοΘεωρείς ότι όλοι τους τα δίνουν κατευθείαν στο χέρι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου φαίνεται τεράστιο ποσό και ξέρω άτομα που δεν είναι καλά οικονομικά κ έχουν το τελευταίο κινητό .Εντάξει δεν είναι είδος πολυτελείας δεδομένου ότι αλλάζουμε smartphone κάθε 2-3 χρόνια.
08-03-22
23:25
Σου 'ναι πολλά εε; Έλα στο βρήκα σε προσφορά:900 ευρώ.
Και όχι μόνο! Μαζί δωρεάν θήκη, δωρεάν τζαμάκι και δωρεάν μεταφορικά, είτε βρίσκεστε Ελλάδα είτε Χαβάη...
Όλα εντελώς τζαμπαντάν! Μη χάσετε την ευκαιρία, καλέστε τώρα!
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
23:26
You are so offensive. I will find you and I will cut your hair.Σου 'ναι πολλά εε; Έλα στο βρήκα σε προσφορά:
View attachment 98371
Και όχι μόνο! Μαζί δωρεάν θήκη, δωρεάν τζαμάκι και δωρεάν μεταφορικά, είτε βρίσκεστε Ελλάδα είτε Χαβάη...
Όλα εντελώς τζαμπαντάν! Μη χάσετε την ευκαιρία, καλέστε τώρα!
08-03-22
23:28
Λύσσα κακία με το ξύρισμα.You are so offensive. I will find you and I will cut your hair.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- rafaela11
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.