Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-03-22
23:52
Για κάτι δευτερα ξέχασα σε ποιο θρεντ ήμουν και απόρησα τι έπαθες
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-03-22
23:59
Ησυχία δεν έχεις σήμερα, γάτα μου...Για κάτι δευτερα ξέχασα σε ποιο θρεντ ήμουν και απόρησα τι έπαθες
Guest 709611
Επισκέπτης
08-03-22
01:41
Σε μετέφερα εδώ. Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε στ΄ άλλα θρεντς. Μην κοιτάς που το κάνουμε όλοι, κάποιες φορές...Μου θυμίζει όνειρο αυτή η φωτογραφία.
Ναι, έχεις δίκιο. Σαν όνειρο είναι, πράγματι. Όλοι έχουμε να θυμόμαστε τέτοιες εικόνες. Από το χωριό, από κάπου που πήγαμε κ.λπ...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
08-03-22
01:46
Ωχ, δεν το ήξερα. Καλά έκανες και μετέφερες εδώ την συζήτηση.Σε μετέφερα εδώ. Κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε στ΄ άλλα θρεντς. Μην κοιτάς που το κάνουμε όλοι, κάποιες φορές...
Ναι, έχεις δίκιο. Σαν όνειρο είναι, πράγματι. Όλοι έχουμε να θυμόμαστε τέτοιες εικόνες. Από το χωριό, από κάπου που πήγαμε κ.λπ...
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Δημιουργεί αίσθημα νοσταλγίας.
Guest 709611
Επισκέπτης
08-03-22
01:48
Δεν πειράζει. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το έμαθες τώρα...Ωχ, δεν το ήξερα. Καλά έκανες και μετέφερες εδώ την συζήτηση.
Ναι, συμφωνώ. Έχει μια γλυκιά νοσταλγία. Είναι που πλησιάζει και η άνοιξη, το καλοκαίρι. Ένας λόγος ακόμα...Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ. Δημιουργεί αίσθημα νοσταλγίας.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,065 μηνύματα.
08-03-22
08:08
Καλημέρα σε όλους.
Guest 709611
Επισκέπτης
08-03-22
09:18
Καλημέρα. Πήγα να πω και καλή εβδομαδα. Λες και ξεκινάει σήμερα, νιώθω. Ήταν και το τριήμερο που μας ξεγέλασε...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,065 μηνύματα.
08-03-22
09:22
Δίνει άσχημο καιρό αυτήν την εβδομάδα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
08-03-22
14:16
Προέκυψε μία διαφωνία και γι'αυτό το λόγο αποφασίστηκε να κάνουμε ένα μινι γκάλοπ, γιατί έτσι κάνουν οι ώριμοι νεανιες τη σήμερον ημέρα
Λοιπον, πείτε ότι αρνηστε να κάνετε μια χάρη για προσωπικούς Χ,Ψ λόγους σε ένα άτομο και αυτό σας απαντά: "Εγώ στη θέση σου θα το έκανα ".
Πώς κρίνετε τη στάση του δεύτερου ατόμου;
Για ευνόητους λόγους δεν γράφω τη θέση μου και απλά αρκουμαι στη γραφή του εν λόγω μηνύματος.
Θερμές ευχαριστίες από τα μέλη της διένεξης.
Λοιπον, πείτε ότι αρνηστε να κάνετε μια χάρη για προσωπικούς Χ,Ψ λόγους σε ένα άτομο και αυτό σας απαντά: "Εγώ στη θέση σου θα το έκανα ".
Για ευνόητους λόγους δεν γράφω τη θέση μου και απλά αρκουμαι στη γραφή του εν λόγω μηνύματος.
Guest 709611
Επισκέπτης
08-03-22
14:31
Και γιατί...να κριθεί η στάση του δεύτερου ατόμου, βάσει αυτού που προανέφερες ;
Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω αν δεν γνωρίζω : α) την οικειότητα της σχέσης σας (οικογένεια, φίλος, σύντροφος...) και τους χ, ψ λόγους που επικαλέστηκε το άτομο που δεν έκανε τη χάρη...
Λείπουν κομμάτια...Θα είναι άδικο (ας το πούμε έτσι...) να κριθεί. Έχεις πολλά κλειστά χαρτιά...
Εγώ, προσωπικά, δεν μπορώ να κρίνω αν δεν γνωρίζω : α) την οικειότητα της σχέσης σας (οικογένεια, φίλος, σύντροφος...) και τους χ, ψ λόγους που επικαλέστηκε το άτομο που δεν έκανε τη χάρη...
Λείπουν κομμάτια...Θα είναι άδικο (ας το πούμε έτσι...) να κριθεί. Έχεις πολλά κλειστά χαρτιά...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
08-03-22
14:33
Έχω υπάρξει δέκτης αυτής της απάντησης αλλά την έχω δώσει και εγώ η ίδια. Σε εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια.Λοιπον, πείτε ότι αρνηστε να κάνετε μια χάρη για προσωπικούς Χ,Ψ λόγους σε ένα άτομο και αυτό σας απαντά: "Εγώ στη θέση σου θα το έκανα ".
Θεωρώ πως αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι για κάποιον, δεν μπορεί να σε πιέσει σε αυτό. Ναι, ίσως να το έκανε ο ίδιος για εσένα αλλά αυτό δεν καθιστά εσένα ως κακή φίλη κτλ. Έχεις τους λόγους σου, αυτό αρκεί.
Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω, εξαρτάται και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον αυτό. Αν ήταν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος που όντως είχε ανάγκη αυτή τη χάρη τη δεδομένη στιγμή, ίσως να έκανα μια θυσία.
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
15:00
Δεκτό, αλλα δε θα προβούμε σε περαιτέρω αποκαλύψεις.Και γιατί...να κριθεί η στάση του δεύτερου ατόμου, βάσει αυτού που προανέφερες ;
Ευχαριστώ για την απάντηση
Ευχαριστώ για την απάντησηΈχω υπάρξει δέκτης αυτής της απάντησης αλλά την έχω δώσει και εγώ η ίδια. Σε εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια.
Θεωρώ πως αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι για κάποιον, δεν μπορεί να σε πιέσει σε αυτό. Ναι, ίσως να το έκανε ο ίδιος για εσένα αλλά αυτό δεν καθιστά εσένα ως κακή φίλη κτλ. Έχεις τους λόγους σου, αυτό αρκεί.
Αλλά από την άλλη, δεν ξέρω, εξαρτάται και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον αυτό. Αν ήταν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος που όντως είχε ανάγκη αυτή τη χάρη τη δεδομένη στιγμή, ίσως να έκανα μια θυσία.
Guest 709611
Επισκέπτης
08-03-22
15:12
Δεκτό. Σεβαστό. Γι' αυτό είπα ότι λόγω της έλλειψής τους δεν μπορώ να εκφέρω άποψη...Δεκτό, αλλα δε θα προβούμε σε περαιτέρω αποκαλύψεις.
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
16:25
Εγώ θα σου απαντήσω κάτι πολύ κλισέ όμως είναι αυτό που μετράει. Να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου φίλη μου. Αν θέλεις να κάνεις την χάρη την κάνεις, αν δεν θέλεις απλά λες όχι και πας παρακάτω. Είσαι πολύ ευγενική κοπέλα και ξέρω ότι δεν αδικείς κανέναν.Προέκυψε μία διαφωνία και γι'αυτό το λόγο αποφασίστηκε να κάνουμε ένα μινι γκάλοπ, γιατί έτσι κάνουν οι ώριμοι νεανιες τη σήμερον ημέρα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,154 μηνύματα.
08-03-22
16:47
Φωτη, εσυ;;;Εγώ θα σου απαντήσω κάτι πολύ κλισέ όμως είναι αυτό που μετράει. Να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου φίλη μου. Αν θέλεις να κάνεις την χάρη την κάνεις, αν δεν θέλεις απλά λες όχι και πας παρακάτω. Είσαι πολύ ευγενική κοπέλα και ξέρω ότι δεν αδικείς κανέναν.
American Economist
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,154 μηνύματα.
08-03-22
17:27
Τίποτα πσυχούλα μου, κάνε δουλειά σου.Ναι. Τι έγινε??
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
17:33
Μάλιστα αυτοκρατωρΤίποτα πσυχούλα μου, κάνε δουλειά σου.
Pak
Επιφανές μέλος
08-03-22
17:43
Καλέ κοκκινίζω, αλλά μεταξύ μας σίγουρα θα εχω αδικήσει κόσμο, απλά τολμώ να πω άθελα μου και όχι ηθελημένα. Ολοι έχουμε σφαλει και δεν εχω σκοπό να το παίξω τέλεια,αλαθανστη (ή ασφαλτη για να μην ξεχνιόμαστε )Εγώ θα σου απαντήσω κάτι πολύ κλισέ όμως είναι αυτό που μετράει. Να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου φίλη μου. Αν θέλεις να κάνεις την χάρη την κάνεις, αν δεν θέλεις απλά λες όχι και πας παρακάτω. Είσαι πολύ ευγενική κοπέλα και ξέρω ότι δεν αδικείς κανέναν.
Χαιρομαι, ομως που έχεις σχηματίσει αυτήν την εικόνα για μένα και σε ευχαριστώ τόσο για το κοπλιμαν οσο και για την απάντηση.
American Economist
Επιφανές μέλος
08-03-22
17:44
Λέω απλά την αλήθεια. Με έχεις βοηθήσει πολύ στο παρελθόν.Καλέ κοκκινίζω, αλλά μεταξύ μας σίγουρα θα εχω αδικήσει κόσμο, απλά τολμώ να πω άθελα μου και όχι ηθελημένα. Ολοι έχουμε σφαλει και δεν εχω σκοπό να το παίξω τέλεια,αλαθανστη (ή ασφαλτη για να μην ξεχνιόμαστε )
Χαιρομαι, ομως που έχεις σχηματίσει αυτήν την εικόνα για μένα και σε ευχαριστώ τόσο για το κοπλιμαν οσο και για την απάντηση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- American Economist
- Reader
- nearos
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.