Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.
Α νόμιζα θα κάνατε φορουμική εκδοχή του Among Us
Α άμα γίνεται και έτσι οκ, εγώ κατάλαβα το κανονικό

Βασικά για να παίξουμε φορουμικό πρέπει να φτιάξουμε κανόνες, τους ρόλους κλπ κλπ, άρα μάλλον είναι λίγο δύσκολο.
Θα μπορούσαμε βέβαια να το κάνουμε και έτσι
Κι εγώ μαζί σας!

Αρκεί να μου πει κάποιος πώς παίζεται.
Θα σου εξηγήσω εγώ, μην ανησυχείς καθόλου

Θα σου αρέσει πολύ πάντως πιστεύω, μοιάζει κάπως με το Παλέρμο

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Βασικά για να παίξουμε φορουμικό πρέπει να φτιάξουμε κανόνες, τους ρόλους κλπ κλπ, άρα μάλλον είναι λίγο δύσκολο.
Μα τι αξία έχει αν δεν κάνουμε ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα κρατάει 10-15 λεπτά, να κρατάει 1-2 εβδομάδες; :lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,363 μηνύματα.
Εγώ δεν αντέχω τις απανωτές συγκινήσεις. Και λόγω ηλικίας...Θα δώσω τόπο στα νιάτα...

Ακόμα με πονάνε τα πόδια μου από το κυνήγι για την πόρνη...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Έκλαιγα κάθε φορά με τους χαρακτηρισμούς και τις απειλές για ξεμάλλιασμα :rofl:
Κι όχι τίποτα άλλο, εμείς που ξέραμε κιόλας ποιος ήταν η Πόρνη ήταν ακόμα καλύτερο.

@Υδροχόος και στο προηγούμενο παιχνίδι αυτά έλεγες για την Πόρνη; :hmm:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Όχι !! Έχεις απόλυτο δίκιο...

Για κάποιο περίεργο λόγο, με τούτη σ' αυτό το Παλέρμο είχα λυσσάξει...
Καλά η αλήθεια είναι ότι στο προηγούμενο δεν κάνατε και μεγάλο αγώνα να την εντοπίσετε για να σε απασχολήσει τόσο...

Reader

Διάσημο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.
Μα τι αξία έχει αν δεν κάνουμε ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα κρατάει 10-15 λεπτά, να κρατάει 1-2 εβδομάδες; :lol:
Πω στην αρχή είχα το counting game στο μυαλό μου και μπερδεύτηκα λίγο :laugh:
Ένα δίκιο το έχεις πάντως εδώ

Poirot

Περιβόητο μέλος

Πω στην αρχή είχα το counting game στο μυαλό μου και μπερδεύτηκα λίγο :laugh:
Μπα, δεν ασχολήθηκα και τόσο με το counting game για να το σχολιάσω. Άλλες, ονόματα μη λέμε κειτ και ριντερ, έγραψαν καμια 600αρια μηνύματα η καθεμία.

Reader

Διάσημο μέλος

Μπα, δεν ασχολήθηκα και τόσο με το counting game για να το σχολιάσω. Άλλες, ονόματα μη λέμε κειτ και ριντερ, έγραψαν καμια 600αρια μηνύματα η καθεμία.
Απλώς ήμασταν προσηλωμένες στον στόχο μας. Ούτε για νερό δεν σταματούσαμε :laugh:

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Απλώς ήμασταν προσηλωμένες στον στόχο μας. Ούτε για νερό δεν σταματούσαμε :laugh:
Ακριβώς έτσι όμως :laugh:
Εγώ ακόμη θυμάμαι αυτό που είπε ο Γιάννης για μασάζ στα δάχτυλα ρε, εκεί που είχε απηυδήσει, μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,473 μηνύματα.

Reader

Διάσημο μέλος

Ακριβώς έτσι όμως :laugh:
Εγώ ακόμη θυμάμαι αυτό που είπε ο Γιάννης για μασάζ στα δάχτυλα ρε, εκεί που είχε απηυδήσει, μόνο που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια
Η αλήθεια είναι ότι ήταν μόνος του, οι υπόλοιποι εμφανίστηκαν το βράδυ για να τον βοηθήσουν.
Παρεμπιπτόντως χρόνια πολλά @giannhs2001
και @Joji

Kate1914

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,718 μηνύματα.
AMOGUS???

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,335 μηνύματα.
Εγώ ακόμα βλέπω τα μηνύματά μας με την ΣΕ και γελάω εν τω μεταξύ με αυτά που λέγαμε 😂

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Εγώ ακόμα βλέπω τα μηνύματά μας με την ΣΕ και γελάω εν τω μεταξύ με αυτά που λέγαμε 😂
Ναι, ήταν απίστευτα τα παιδιά !! <3

Κι εγώ τί τους έλεγα...τους είχα τρελάνει !!

Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τη μέρα εκείνη που με "τιμώρησαν", επειδή "φωτογράφησα" τον ultra ως πολίτη. Μπήκαν στη διαδικασία (επειδή δεν είχε ξανακάνει άλλος τέτοια βλακεία - κάτι άλλο θα έλεγα που τελειώνει σε -ία, αλλά τέλος πάντων...) να το ψάξουν, να ρωτήσουν κ.λπ. Αισθάνθηκα άσχημα που, εξαιτίας μου, μπήκαν σε παραπάνω κόπο, απ΄ αυτόν που ήδη είχαν...